Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“残念でした…”
Anmeldelse af Tsuchiide

Tsuchiide
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Tsuchiide
Placeret som nr. 39 af 71 hoteller/ryokaner i Katashina-mura
Anmeldt 1. februar 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Wi-Fiはロビーにありました。直接予約される場合は、きちんと価格など確認するといいです。
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, おんせんりんご
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 7 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, grandblue_M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, ☆☆たか☆☆
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. marts 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2015, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, dangantrip
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. maj 2013
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2013, rejste med familie
1  Tak, すもぽん
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Katashina-mura
Katashina Onsen
Oze Iwakura Resort Hotel
Oze Iwakura Resort Hotel
Nr. 15 af 71 i Katashina-mura
13 anmeldelser
Ozetokura Onsen
Marui Ryokan
Marui Ryokan
Nr. 23 af 71 i Katashina-mura
2 anmeldelser
Katashina Onsen
Higashi
Higashi
Nr. 12 af 71 i Katashina-mura
5 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Katashina Onsen
Umedaya Ryokan
Umedaya Ryokan
Nr. 1 af 71 i Katashina-mura
18 anmeldelser
Katashina Onsen
Intet tilgængeligt billede
Ryokan Kobayashi
Nr. 17 af 71 i Katashina-mura
1 anmeldelser
Yunokoya Onsen
Hanasakiyama
Hanasakiyama
Nr. 27 af 99 i Minakami-machi
1 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Tsuchiide? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Tsuchiide

Adresse: 1958 Tsuchiide, Katashina-mura, Tone-gun 378-0412, Gunma (præfektur)
Beliggenhed: Japan > Kanto (område) > Gunma (præfektur) > Tone-gun > Katashina-mura > Katashina Onsen
Hotelstil:
Placeret som nr. 39 af 71 hoteller/ryokaner i Katashina-mura
Prisområde: 499 kr.-1.484 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 18
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Tsuchiide. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering