Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“甲子道路からの道に注意”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Kashionsen Ryokan Daikokuya
Placeret som nr. 1 af 12 hoteller/ryokaner i Nishigo-mura
Anmeldt 18. marts 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste som par
2  Tak, Akira1951Usagi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 35 anmeldelser

Anmeldt 15. februar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, yuzuebi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste alene
1  Tak, 10matsu10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, なあのん
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. december 2016
Google Oversæt

Værelsestip: 3階の眺めの良いお部屋を希望してはいかかでしょうか。
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, クリ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Nishigo-mura
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Nasu Onsen
Nasu onsen Sanraku
Nasu onsen Sanraku
Nr. 29 af 77 i Nasu-machi
50 anmeldelser
Premier Inn Shirakawa
Nr. 1 af 3 i Nishigo-mura
51 anmeldelser
Shinkashi Onsen
Bekkan Miyamaso
Bekkan Miyamaso
Nr. 5 af 12 i Nishigo-mura
9 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Kashionsen Ryokan Daikokuya? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Kashionsen Ryokan Daikokuya

Adresse: 1 Teradaira Mabune, Nishigo-mura, Nishishirakawa-gun 961-8071, Fukushima Prefecture
Beliggenhed: Japan > Tohoku > Fukushima Prefecture > Nishishirakawa-gun > Nishigo-mura > Shinkashi Onsen
Faciliteter:
Gratis parkering Swimmingpool
Hotelstil:
Placeret som nr. 1 af 12 hoteller/ryokaner i Nishigo-mura
Prisområde: 1.170 kr.-2.714 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 16

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering