Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Få bonusser med One Key
Booking.com
Hotels.com
Få bonusser med One Key
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Mona

Skønt påske ophold.

Anmeldelse af Nørre Vissing Kro
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 30. mar. 2024fra mobile enheder
Skønt påske opholde.
Vil anmelde maden og stemningen der var i virkelig særklasse. Man sidder i resturent med med kik til åbent køkken hvor man klart fornemmer at stemningen er i top. Tjener formår også at levere en i særklasse god stemning. Vi havde 2 gange 3 retter alle var en oplevelse. Værelset fint rent og hyggeligt. Dejlig morgen buffet.
Dato for ophold: marts 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Udendørs
Booking.com
  • eDreams
  • Lol.travel
4.6 km fra Nørre Vissing Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.4 km fra Nørre Vissing Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.324 kr.
  • Hotels.com
2.3 km fra Nørre Vissing Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Vio.com
10.8 km fra Nørre Vissing Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    1.436 kr.
  • eDreams
6.7 km fra Nørre Vissing Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Udsigt over ejendom og sø
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
3.7 km fra Nørre Vissing Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Tripadvisor
1.093 kr.
Refusionsberettiget
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1.093 kr.
12.0 km fra Nørre Vissing Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Restaurant terrace
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    756 kr.
  • Hotels.com
12.1 km fra Nørre Vissing Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Patio
Booking.com
    13.4 km fra Nørre Vissing Kro
    Gratis wi-fi
    Vis flere hoteller i Skanderborg
    Anmeldelser (147)
    Filtrer anmeldelser
    147 resultater
    Medlemsvurdering
    46
    44
    23
    20
    14
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    46
    44
    23
    20
    14
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    2-7 af 147 anmeldelser
    Anmeldt d. 28. marts 2024 fra mobile enheder

    Vi nød et dejligt værelse, hvor der også var plads nok til et par venner der kom forbi.
    Herefter fik vi en virkelig skøn 3 retters menu. Efter en god nats søvn fik vi også et skønt morgenmåltid i den hyggelige krostue.
    Vi vil absolut anbefale Nr. Vissing kro.

    Dato for ophold: marts 2024
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, ryde65
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 24. marts 2024 fra mobile enheder

    Gourmet ophold. Dejlig modtagelse ved ankomst. Serviceminded, humoristisk og venlig personale. Købte kaffe og drink og fik lov til at sidde i restauranten.
    Dejligt mad, gode vine, super servering, hensynsfuld personale. Vi fik efter eget ønsk lang tid mellem de 5 serveringer.
    Gammel charmerende landevejskro
    Morgenmaden var ikke hel i top, men fin nok

    Dato for ophold: marts 2024
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 704hellel
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 20. marts 2024 fra mobile enheder

    Vi var der en alm. hverdagsaften og fik “bare” dagens ret - MEN hvilken ret! Vi fik sprængt andelår og stegt andebryst smukt arrangeret på tallerken med særlig garniture, dertil crushed kartofler og champignon sauce. Det smagte himmelsk . Kroens atmosfære er helt unik, der var pyntet med friske blomster og særlige dekorationer.

    Dato for ophold: marts 2024
    Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, jankB8338QF
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 3. marts 2024 fra mobile enheder

    Vi fik en 5 retters menu og vinmenu . Det var dejligt mad og god vin menu . Vi oplevede et meget Imødekommende personale og hyggelig stemning i restauranten . En overnatning i annekset - ok værelser . Bygning lidt slidt men værelset var fint. Stedet ligger 15 min fra Skanderborg

    Dato for ophold: marts 2024
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Pauline Natalie S
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 23. oktober 2023

    Min kæreste og jeg var på et lille efterårsophold på Nørre Vissing Kro. Kroen er et fint udgangspunkt for udflugter til både Aarhus og Silkeborg - og alt derimellem. Vi nød naturen og var bl.a. på Himmelbjerget, i Ry og i Silkeborg.

    Værelset var en smule slidt, men hyggeligt indrettet og med alt det nødvendige. Desværre fik vi et værelse med 2 enkeltsenge, som vi dog bare skubbede sammen. Der var desuden en del larm fra vejen om natten, men alt i alt var det OK for de par dage. Næste gang vil vi nok bede om et værelse vendt ud mod haven og med dobbeltseng :)

    Personalet var rigtig venligt og imødekommende - med gode grin, jokes og smil hele vejen rundt. Vi følte os meget velkomne og godt behandlet.
    Maden var virkelig dejlig. Vi fik 2-retters menu tre aftener med forret og hovedret, og det smagte alt sammen så skønt. Fransk inspireret med et lille twist her og der. Vi var også her meget tilfredse. Den ene dag havde vi bestilt en madpakke til vores vandretur. Vi fik en KÆMPE sandwich, kage og frugt - wow, det var lækkert og kan klart anbefales til en dagstur/vandretur.

    Alt i alt en dejlig oplevelse og vi kommer gerne igen en anden gang.

    Værelsestip: Bed om et værelse vendt mod haven, hvis du holder af rolige nætter uden trafiklarm :)
    Dato for ophold: oktober 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, Rikkesen77
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Se flere anmeldelser