Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
TravelDk75

Ikke pengene værd

Anmeldelse af Hotel Skanderborghus
2,0 ud af 5 boblerAnmeldt 26. jul. 2023fra mobile enheder
Nedslidt hotel hvor kunsten at købe billige råvarer og "spare hvor spares" kan er perfektioneret. Går den, så går den.
Maden er, som andre skriver, ringe.
Der reklameres med 3 retter menu men den ene ret er ringere end den anden.
Værelset var slidt og lugtede underligt.
Personalet og beliggenhed er det eneste plus.
Kan ikke anbefales.
Man kan let finde langt bedre hoteller i DK til de penge.
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
12.0 km fra Hotel Skanderborghus
    1.092 kr.
0.0 km fra Hotel Skanderborghus
Vis flere hoteller i Skanderborg
Anmeldt d. 20. juli 2023

Skanderborghus har nogle rigtig dygtige og servicemindede ansatte, og det er derfor at jeg trods alt vælger at give stedet 3 point. Desværre var aftensmaden kogt kød af meget billige udskæringer og fyldt med fedtklumper, sovsen var næsten uden smag, og kun få grøntsager. Forretten den ene dag var OK. Hotellet har så meget potentiale pga. beliggenheden og de servicemindede ansatte, så vil virkelig håbe, at hotellet vælger at tage det alvorligt, også selv om det måske betyder, at de er nødt til at hæve prisen en smule. Jeg så og hørte, at der var flere af de andre gæster, der også var meget skuffede over maden. Morgenmaden var OK.

Rejsetype: Rejste som par
Tak, Tove K
Anmeldt d. 12. juli 2023

Vi følte os virkelig velkomne. Alle var smilende og hjælpsomme, maden var rigtig god. Værelserne var ikke store, men der var hvad vi skulle bruge. Beliggenheden var perfekt, i kanten af skoven, søen og byen. Dér vil vi meget gerne komme igen 🥰 ☆☆☆☆

Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Hanne M
Anmeldt d. 26. juni 2023

Min kone og jeg har besøgt Skanderborghus 2 gange, og det bliver ikke sidste gang.
Hotellet har en smuk beliggenhed, med mulighed for dejlige gåture. Selve hotellet har alle de faciliteter vi kan ønske og maden er virkelig god. Det jeg dog vil fremhæve allermest, er den hyggelige atmosfære, og det virkelig fine serviceniveau hele personalet yder.
Vi ser frem til at besøge hotellet igen.

Dato for ophold: maj 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Madelskerne
Anmeldt d. 25. juni 2023

Det er et meget dejligt sted, som vi klart kan anbefale, vi kommer der gerne igen
Dejlige omgivelser, store værelser, et varmt og gæstfrit personale, lækker mad samt en god service og betjening. Vi var fuldt tilfredse

Dato for ophold: maj 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 586birthej
Anmeldt d. 18. juni 2023 fra mobile enheder

Kobberbryllup Kirsten og Lars. 22April 2023

Planlægning sammen med Claus Slott, gjorde at vores fest blev, lige som vi ønskede. Reception om eftermiddagen, flot med små sandwich , snacks, kaffe, kolde drikkevarer veltillavet af den faste tjener,især Aperol spritz, var er “ hit” i varmen.
Overnatning af mange gæster , på de fine værelser - med en skøn udsigt.
Et dejligt glas cava til velkomst.
De flot opdækkede borde , med blomster, lys, og pynt, stod strålende klar, da dørene gik op.
Michelle styrede dagen.
Maden som den Italienske kok havde lavet, var meget lækker og smagsfuld.
Den kølige hvidvin, var fint afstemt til fisketallerknen.
Hovedretten med kalvesteg ( perfekt stegt),
Pommes Anna, og en lækker glace, samt årstidens grønt.
Rødvinen vi valgte ( efter smagsprøver, vi havde fået med hjem )var helt perfekt (Ripasso)
Vi sluttede med en skøn dessert tallerken ( kage /is /frugt)
Dertil en dejlig , frisk Fransk dessert vin .
Kaffebord med god Chokolade, baileys, samt mørk rom , og Irish coffee.
Serveringen gik let, alle tjenere var smilende og hjælpsomme.
Musikken der var opstillet tidligere, gik i gang, samt den bemande bar, sørgede for at alle
havde , lige hvad de ønskede.
Natmad var pålægsbord.
Morgenmad - med alt hvad dertil hører.
Vi havde et rigtigt dejligt kobberbryllup , og giver mange varme anbefalinger
Venlig hilsen
Kirsten og Lars.