Kobberbryllup Kirsten og Lars. 22April 2023
Planlægning sammen med Claus Slott, gjorde at vores fest blev, lige som vi ønskede. Reception om eftermiddagen, flot med små sandwich , snacks, kaffe, kolde drikkevarer veltillavet af den faste tjener,især Aperol spritz, var er “ hit” i varmen.
Overnatning af mange gæster , på de fine værelser - med en skøn udsigt.
Et dejligt glas cava til velkomst.
De flot opdækkede borde , med blomster, lys, og pynt, stod strålende klar, da dørene gik op.
Michelle styrede dagen.
Maden som den Italienske kok havde lavet, var meget lækker og smagsfuld.
Den kølige hvidvin, var fint afstemt til fisketallerknen.
Hovedretten med kalvesteg ( perfekt stegt),
Pommes Anna, og en lækker glace, samt årstidens grønt.
Rødvinen vi valgte ( efter smagsprøver, vi havde fået med hjem )var helt perfekt (Ripasso)
Vi sluttede med en skøn dessert tallerken ( kage /is /frugt)
Dertil en dejlig , frisk Fransk dessert vin .
Kaffebord med god Chokolade, baileys, samt mørk rom , og Irish coffee.
Serveringen gik let, alle tjenere var smilende og hjælpsomme.
Musikken der var opstillet tidligere, gik i gang, samt den bemande bar, sørgede for at alle
havde , lige hvad de ønskede.
Natmad var pålægsbord.
Morgenmad - med alt hvad dertil hører.
Vi havde et rigtigt dejligt kobberbryllup , og giver mange varme anbefalinger
Venlig hilsen
Kirsten og Lars.