Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse af Restaurant Klinten

Restaurant Klinten
Reservér bord
2
lør. 15/8
20:00
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 32 $ - 79 $
Beskrivelse: Restaurant Klinten - et besøg værd ” DET BEDSTE STED AF ALLE ” Siger vores gæster Hvor ellers finder man denne helt specielle fornemmelse af at blive set, hørt og mærket fra det sekund man træder ind i restauranten. Et menukort der når hele vejen rundt fra frisk fisk til store steaks. Det kan kunne blive starten på en fantastisk rejse i kulinariske oplevelser. Vi har skabt en gastronomisk profil og et renomme, gennem særlig udvalgte råvare og et køkken fuld af eksperimenter, der dagligt udvikler sig – gennem en passion fra vores kokke. / Team Klinten
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Restaurant Klinten - et besøg værd ” DET BEDSTE STED AF ALLE ” Siger vores gæster Hvor ellers finder man denne helt specielle fornemmelse af at blive set, hørt og mærket fra det sekund man træder ind i restauranten. Et menukort der når hele vejen rundt fra frisk fisk til store steaks. Det kan kunne blive starten på en fantastisk rejse i kulinariske oplevelser. Vi har skabt en gastronomisk profil og et renomme, gennem særlig udvalgte råvare og et køkken fuld af eksperimenter, der dagligt udvikler sig – gennem en passion fra vores kokke. / Team Klinten
Anmeldt 6. juli 2020 fra mobile enheder

Meget velsmagende mad (kalvesteak og premium kotelet) og rigtig flink personale!
Flot udsigt ud til havet

Dato for besøg: juli 2020
Tak, evaskats
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (83)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

20-24 af 83 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 fra mobile enheder

Rigtig lækkert mad og god betjening... Avec kunne godt lige opgraderes men alt i alt en rigtig god oplevelse til prisen

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Shh81
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Vi har i dag fejret 80 års fødselsdag for vores børnebørn og oldebørn. Det var ved frokost tid, og vi fik en fantastisk lækker buffet, vi har alle været enige om at det var en dejlig oplevelse, og vi vil tænke over at komme snart igen, Ninna som servicerede os, var meget sød og opmærksom.
Så vi siger tak for en god dag.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, skuret42
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 fra mobile enheder

Vi var 3 tøser på restaurant Klinten den 20/6 kl 19.30.
Jeg fejrede fødselsdag. Vi fik en udsøgt middag og god betjening. Kan varmt anbefales. Tak til Charlotte og Per samt deres personale

Dato for besøg: juni 2020
Tak, lonet766
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Tusind tak for en rigtig god aften med en fantastisk 4-retters sæsonmenu, med mad der både var smukt anrettet og smage der sad lige i skabet! det er bestemt ikke sidste gang vi har været gæster hos restaurant Klinten!

Dato for besøg: juni 2020
Tak, LarsenKok
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Klinten, kiggede også på

Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
 
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
 

Har du været i Restaurant Klinten? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering