“God frokost i hyggelige omgivelser ”
Anmeldelse af Magasingaarden

Magasingaarden
Prisklasse: 65 kr. - 350 kr.
Køkkener: International
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Beskrivelse: Vores køkken er kendetegnet ved sin nordiske identitet, men vi lader os ikke begrænse - vi kigger gerne andre køkkener over skuldrene og især det franske køkken. Vi sværger især til lokale producenter som leverer sæsonnære råvarer hele året. Vi samler urter, grønt, bær og frugter fra skov, mark og strand som indgår i vores menukort. Vi bestræber os på, at give hver en ret og hver en tallerken en kærlig og speciel omtanke og vi ligger gerne en overraskelse eller 2 ind i hver servering God Appetit
Anmeldt 4. marts 2023 fra mobile enheder

Vi var 3 familiermedlemer som kom til frokost. To af os valgte æggekage og en valgte fiskefilet. Alt var lækkert tilberedt og anrettet. Vi sad i et hyggeligt lokale med god stemning og god betjening. Prisniveauet var meget rimeligt.

Dato for besøg: marts 2023
Tak, 462pelle_
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 12. februar 2023

Vi besøgte i går Magasingaarden den 11/2/2023 og vi må sige vi kørte derfra med en stemning af, der kommer vi helt sikkert tilbage igen. Maden var SÅ lækker og indbydende og smagte pragtfuldt. Betjening var også i top. Så 5 stjerner til dem.
Kan varmt anbefale at aflægge dem et besøg i de hyggelige omgivelser.

Dato for besøg: februar 2023
    • Mad
Tak, Solsikken2010
Anmeldt 22. oktober 2022 fra mobile enheder

Vi var 2 par der var til dinning week.
Det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse
Super betjening og rigtig lækker mad de Aller bedste anbefalinger herfra

Tak, steens679
Anmeldt 21. oktober 2022 fra mobile enheder

Skøn æggekage og en hyggelig stemning. Et sted vi gerne vil tilbage til. Vi besøgte restauranten efter et besøg på Fåborg Kunstmuseum som også er virkelig fint.

Tak, danjK8158NZ
Anmeldt 8. oktober 2022 fra mobile enheder

God atmosfære og hyggeligt, sød og venlig betjening, og dejlig æggekage på en ny måde. Og god humor Odense Classic hedder selvfølgelig Faaborg Classic.

Tak, larsskinbjergp

Rejsende, der kiggede på Magasingaarden, kiggede også på

Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality

Har du været i Magasingaarden? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering