Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi kom 2 voksne og 2 børn”
Anmeldelse af Spisehuset

Spisehuset
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 4. august 2020 fra mobile enheder

Vi kom 2 voksne og 2 børn til frokost og helt grundlæggende kan det med en samlet pris på 600 kr, ikke give mere end 3 stjerner, det var endda lidt dårligere end vi havde forventet. Manden var god men ikke mere og vente tiden var lidt længere. End man kun ønske sig.

Dato for besøg: august 2020
Tak, stenkrogsgaardh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (154)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

8-12 af 154 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 fra mobile enheder

Smilende og høflig betjening. God udsigt og mange siddepladser både inde og ude. Desuden mulighed både for at sidde i stueetagen eller ovenpå.

Maden kom hurtigt og steakburgeren jeg fik var velsmagende og tilpas tilberedt.

Hurtig afregning og alt i alt et godt besøg. Jeg kommer gerne igen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Simon B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 fra mobile enheder

De laver altså nogle gode burgere med pommes. Bollen er helt sin egen, lækker og sprød. Servicen var rar og venlig. Vi blev taget godt i mod og man kunne finde plads til os selv alt i hele Faaborg var optaget.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 778jensa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 fra mobile enheder

Spiste frokost og fik gode burgere og en flot frokosttallerken. Betjening var super og ventetid acceptabel. Kan anbefales.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, KIMHOLM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Vi var på besøg to gange i løbet af vores ophold i Fåborg. Første gang blev vi virkelig skuffet over kvaliteten af oksefileten, som vi havde bestilt. Den manglede smag og var ikke stegt ordentligt. Derudover var der så travlt i restauranten at tjenerne ikke havde styr på bestillingerne og vi var ved at få serveret en forret vi ikke havde bestilt efter vi havde fået vores hovedret. En anden tjener havde ikke styr på vi allerede havde bestilt en dessert fra start. Den trak til gengæld voldsomt op i vurderingen af aftenen, da den blev serveret.
Vi blev virkelig positiv overrasket over den lækre kyllingeburger vi fik serveret ved vores andet besøg. Burgerbollen var lækker og sprød og dressingen var virkelig god.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, T8559MVtinab
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Spisehuset, kiggede også på

Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
 
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
 

Har du været i Spisehuset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering