Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gourmetstil - ikke maden”
Anmeldelse af Restaurant Hvedholm Slot

Restaurant Hvedholm Slot
nr. 18 af 41 Restauranter i Faaborg
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. juli 2016

Fin mad stil. Velanrettet. 3 af 5 retter fine. Vinen dyr som den 'skal være'. Vinsmagning bar præg af huske-lektie frem for reel viden

Dato for besøg: juli 2016
Tak, IsabelleKostet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

28-32 af 64 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2016

Fantastisk flot hotel, der serverer lækker mad i flotte omgivelser. Venlig og sygtig betjening. Værelserne er elegante. Går man op i tårnet kan man se milevidt.

Dato for besøg: juli 2015
Tak, kirsten f
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2016 fra mobile enheder

Et super godt ophold - sjovt at gå rundt i alle de flotte sale - besøgte også tårnet.
Fik en super 5 retters menu med vinmenu til.
Tjenerne Mustafa var en meget opmærksom og venlig tjener, han skal have meget ros.
Morgenmaden var også god.

Dato for besøg: april 2016
Tak, Elna M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. december 2015 fra mobile enheder

Rigtig god 3 retters menu. Ventede dog lidt tid på hovedretten. Dejlige og flotte omgivelser og betjeningen var i top. Tjeneren var velinformeret om både maden og kunne anbefale en god vin.

Dato for besøg: december 2015
Tak, eak2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2015

Vi fik en fantastisk lækker 5 retters slotsmenu. Maden var helt igennem veltilberedt og lækkert anrettet og smagte fantastisk.

Dato for besøg: september 2015
1  Tak, Karen K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Hvedholm Slot, kiggede også på

Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
 
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality
 

Har du været i Restaurant Hvedholm Slot? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering