Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (39)
Filtrer anmeldelser
39 resultater
Medlemsvurdering
28
7
1
2
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
28
7
1
2
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
29-34 af 39 anmeldelser
Anmeldt d. 8. januar 2016

I foråret 2015 var vi sammen med vores 4 børn, 3 svigerbørn og 5 børnebørn på et dejligt ophold fra fredag til søndag hos Gitte på hendes landhotel. En dejlig oplevelse i de hyggelige lokaler på den gamle skole. Gittes gæstfrihed er uovertruffen, maden er god, børn og barnlige voksne kan hygge sig med dyrene, cykle ture på de " to øer" i det flotte landskab. At Gitte så også sørgede for dejligt vejr så det hele gik op en højere enhed. Dejligt at man ikke behøver at have biler med, cykler som man kan leje og gå ben er super. Priserne er absolut rimelige.

Dato for ophold: juni 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Villyenemaerke
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gitte S, Ejer hos Avernakø Landhotel & Gardbutik, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. februar 2016
Google Oversæt

tak for de pæne ord
Venligst
Gitte

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. november 2015

Avernakø er et dejligt sted. Når du tager færgen fra Faaborg, så er du allerede i ø-stemning. Og når du lander hos Gitte på Avernakø Landhotel så bliver ø-stemningen bare ikke bedre. Gitte og de mennesker der driver stedet sammen med hende er alle generøse og dejlige mennesker der gør alt hvad de kan for at du kan indsuge Avernakø i næsen, og det lykkes for dem. Jeg har nu været der to gange, og har oplevet fantastisk god, vedkommende og nærværende stemning som aldrig kammer over til at blive familiær. Maden er god og solid, den gamle skole danner en super vedkommende ramme for besøget og samlet set så er jeg begge gange blevet et meget fornøjet menneske af at besøge Avernakø Landhotel. God tur...! Det skal prøves.

Dato for ophold: september 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Thomas L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. november 2015

Jeg besøger stedet 3-4 gange om året, og kunne ikke ønske mig et bedre sted. Der er høj service, og pænt og rent. Maden er super god, og for en lystfisker som mig, er stedet helt perfekt. Gitte sørger for at man føler sig hjemme, og er hun er virkelig med til at jeg får lyst til at komme igen og igen.

Dato for ophold: september 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, René G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. oktober 2015

Gitte er en fantastisk person og vært, jeg elsker at kommer der, specielt i sommerperioden er der helt vildt smukt og samtidig er det et dejligt afbræk fra hverdagens stress og jag. Jeg kan virkelig og på det varmeste anbefale Avernakø Landhotel.

Dato for ophold: juni 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Mathias T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. oktober 2015 fra mobile enheder

Vores familie med to børn og to voksne bookede et "familieværelse". Det viste sig at være to værelser i et, så der var mulighed for at børn og voksne kunne have hver deres hvilket er en rigtig god løsning også til lidt længere ophold.
Maden var som altid præget af de gode råvarer et landligt køkken kan byde på, serveret med indlevelse og sans for detaljer.

Dato for ophold: oktober 2015
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, Kasper E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser