“God madoplevelse på Lyø”
Anmeldelse af Restaurant hlý - LUKKET

Restaurant hlý
Prisklasse: 95 kr. - 330 kr.
Beskrivelse: Restauranten er lukket permanent. Tak til alle gæster, der har været med til at skabe de bedste minder!
Restaurantoplysninger
Anmeldt 13. juli 2023 fra mobile enheder

Dejlig beliggenhed i baghaven af øens kirke og i nem gåafstand fra havnen.
Skiftende menukort fra dag til dag med både fisk og kød på.

Dato for besøg: juli 2023
Tak, DanielaPedersen
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 22. august 2022 fra mobile enheder

Vi var på besøg på HLY i starten af august 2022.
Super god betjening og maden var ganske udemærket.
Kokkene var italienske og glade.
Vi kommer igen

Dato for besøg: august 2022
Tak, eneren
Anmeldt 3. august 2022 fra mobile enheder

Super god og autentisk oplevelse.
Fantastisk mad, fantastisk betjening og stort overblik.

Vi var et større selskab med 7 børn og 8 voksne der alle havde en fantastisk oplevelse på Hlý.

Kvaliteten af maden og det overblik ejeren udviste i en stor “familiemiddag” med masser af bestillinger fra højre og venstre, og en stor fællesspisning i bedste italienske stil, var helt eminent.

Maden kom hurtigt og var utroligt velsmagende.

Vi havde en fantastisk aften og kommer helt sikkert igen!

***** herfra!!

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, 2Black
Anmeldt 29. juli 2022 fra mobile enheder

Dejligt spisested lige midt på øen. Enkelt, men godt menukort. Selskabet prøvede det meste på kortet, og alt var fint.
Meget elskværdig betjening!
Vi kommer ikke udenom et genvisit snarest.

Dato for besøg: juni 2022
1  Tak, UlrickJ
Anmeldt 20. juli 2022 fra mobile enheder

Fantastisk mad, atmosfære og ikke mindst service. Vi fik menuen med rigelige serveringer og god sammensætning, gode råvarer. Meget opmærksom servering og særlig tak til Victor for god service.

Dato for besøg: juli 2022
1  Tak, 73nilsr

Rejsende, der kiggede på Restaurant hlý, kiggede også på

Faaborg, Faaborg-MidtFunen Municipality

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering