Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sten S
Skælskør

Kære værts par..!!!

Anmeldelse af Den Sorte Cottage
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 19. jun. 2013
Endnu engang havde jeg fornøjelsen af jeres meget store gæstfrihed , og et meget lækkert måltid, som altid. Det er virkelig en fornøjelse at besøge jer , lækker mad , evt. overnatning i jeres meget luxusiøse omgivelser. Der er rent og pænt over ALT , så kunne jeg give 5. stjerner FIK i dem.
PS: Hvor er det dejligt at der er græssende får , medens man nyder morgenkaffen og kan skue ud over fjorden , medens solen er opadgående.
Endnu engang TAK for jeres STORE gæstfrihed.
Hvad maden angår: JEG - burde nok sidestille jer med de dyreste restauranter i København , for den mad der bliver serveret og med med et smil på læben. Den overgår ALT - Jeg har endnu ikke til dato mødt mere imødekommende mennesker, lækre værrelser , lækker mad , skønne omgivelser tæt ved Fåborg. Mini byen er absolut et besøg værd , der kan man opleve det "gamle Faaborg" med de små miniaturehuse.

Tak for endnu en dejlig kullinarisk oplevelse , og ikke mindst jeres smukke natur omkring "Den Sorte Cottage".
Mange søde hilsner til jer begge og TAK.
Sten Sjøgren.
Dato for ophold: juni 2013
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.257 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1.257 kr.
2.5 km fra Den Sorte Cottage
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Entré
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
4.8 km fra Den Sorte Cottage
Gratis wi-fi
Hotell Färgaregården sett från hamnen
  • eDreams
  • Agoda.com
  • Vio.com
4.6 km fra Den Sorte Cottage
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • eDreams
  • Vio.com
  • Expedia.com
4.5 km fra Den Sorte Cottage
Seng
  • Lol.travel
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
4.8 km fra Den Sorte Cottage
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Lundsgaard
  • eDreams
  • Agoda.com
  • Vio.com
9.4 km fra Den Sorte Cottage
Gratis wi-fi
Gratis parkering
    8.0 km fra Den Sorte Cottage
      8.3 km fra Den Sorte Cottage
      Gratis wi-fi
      Gratis parkering
      1.350 kr.
      Refusionsberettiget
      • Booking.com
      • Hotels.com
      • Expedia.com
        1.350 kr.
      8.2 km fra Den Sorte Cottage
      Gratis wi-fi
      Gratis parkering
      Childrens area
      Go to your Happy Price
        14.1 km fra Den Sorte Cottage
        Gratis wi-fi
        Gratis parkering
        Vis flere hoteller i Faaborg
        Anmeldelser (44)
        Filtrer anmeldelser
        44 resultater
        Medlemsvurdering
        39
        5
        0
        0
        0
        Type rejsende
        Tidspunkt på året
        SprogAlle sprog
        Flere sprog
        Medlemsvurdering
        39
        5
        0
        0
        0
        Se, hvad de rejsende siger:
        Valgte filtre
        Filtre
        Opdaterer listen...
        20-25 af 44 anmeldelser
        Anmeldt d. 16. juni 2013

        Vi blev meget overraskede over et så gennemført hyggeligt B&B logi af høj kvalitet. Værtskabet var af den sjældne karakter, hvor der hygges om gæsten og hvor dialogen er en stor del af oplevelsen. Tusind tak for en helt igennem god oplevelse!

        Værelsestip: Ring til værtinden i meget god tid, der er kun 2 værelser til udlejning!
        Dato for ophold: juni 2013
        • Rejsetype: Rejste som par
          • Værdi
          • Sted
          • Søvnkvalitet
          • Værelser
          • Renlighed
          • Service
        2  Tak, Panter-Jensen
        Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
        Anmeldt d. 21. maj 2013

        Sjældent har vi mødt en større gæstfrihed og boet så skønt. Den sorte Cottage ligger i fantastisk skønne og rolige omgivelser. Værelserne er virkelig charmerende og stilfuldt indrettet. Inge Marie er en meget, meget hjertelig og utrolig gæstfri værtinde- og hun laver den skønneste morgenmad :-) Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi besøger Inge Marie og Den Sorte Cottage.

        Dato for ophold: maj 2013
        • Rejsetype: Rejste som par
          • Værdi
          • Sted
          • Søvnkvalitet
          • Værelser
          • Renlighed
          • Service
        1  Tak, Betina j
        Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
        Anmeldt d. 18. december 2012

        Vi ankom jo hvor der var aller mest glat på fyn,( 12. dec. 2012 ) men nåede frem med blot 15. min. forsinkelse.
        Jeg erindre stadig den skønne middag med lammeryg, med morkel og champignon sauce og bønner og NYE katofler. Og ikke mindst desserten , som virkelig satte prikken over den skønne menu.
        1000. Tak for jeres store gæstfrihed hvor jeg kom ind i "varmen". på denne kolde dag.

        Mange venlige hilsner
        En privat chauffør i kender :-)
        Og med ønsket om en glædelig Jul , samt et Godt Nyt år.

        Dato for ophold: december 2012
        • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
          • Værdi
          • Sted
          • Renlighed
          • Service
        1  Tak, Sten S
        Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
        Anmeldt d. 6. september 2012

        En gemt perle i det sydfynske. Charmerende værelser, fantastisk udsigt, herlig morgenmad som indtages i det private og en værtinde som tager hånd om dig ligesom når man er på besøg hos familien (men med det lille ekstra). Det var vores første besøg men bestemt ikke det sidste. Og med nærheden til nogle af Danmarks bedste kulinariske oplevelser, er dette et ophold man skal unde sig selv og de man holder af.

        Dato for ophold: september 2012
        • Rejsetype: Rejste som par
          • Værdi
          • Sted
          • Søvnkvalitet
          • Værelser
          • Renlighed
          • Service
        4  Tak, dejuwa
        Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
        Anmeldt d. 23. juli 2012

        Ankom for første, men absolut ikke sidste gang til Den Sorte Cottage. Med en frisk og skøn gæstfrihed modtog Inge Marie os på pakeringspladsen. Vi følte os meget velkomne i hendes dejlige B&B hjem.Inge Marie er en meget gæstfri og spræl levende menneske. Nem at snakke med og en fantastisk morgenmadsværtinde. Rolige og fredfulde omgivelser, med fårene som nærmeste nabo. Skønne duftende roser,hortensia og lavendeler i haven samt 2 fine lysthuse, hvor man gerne må opholde sig med et glas vin eller kaffe.
        Rejste sammen med en veninde, som havde besøgt stedet 3 gange tidligere og omtalt stedet som noget særligt. Det kan jeg fuldt ud tilslutte mig.Absolut anbefalelsesværdigt.
        Med venlig hilsen, Ellen M. Pedersen

        Værelsestip: Er man på tur i det skønne sydfynske, kan man ikke finde bedre sted at sove.
        Dato for ophold: juli 2012
        • Rejsetype: Rejste med venner
          • Værdi
          • Sted
          • Søvnkvalitet
          • Værelser
          • Renlighed
          • Service
        3  Tak, nelle1944
        Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
        Se flere anmeldelser