Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Ivan S
Vejle, Danmark

En perle i det sydfynske

Anmeldelse af Hotel Faaborg Fjord
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 25. maj 2024fra mobile enheder
Nydeligt hotel, et stenkast fra vandet og skøn natur. En perle i det sydfynske. Moderne og pæne værelser. Rent og behageligt. God service og meget god morgenmad med fint udvalg. Wellness området er ret nyt og pænt. Ikke kæmpe stort men der er alt det man kan forvente. Også en stor opvarmet udendørs pool / spa. Kunne savne nogle alm. liggestole eller slappe af stole.
Men alt i alt 4 stjerner herfra.
Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
        700 kr.
      7.6 km fra Hotel Faaborg Fjord
      Vis flere hoteller i Faaborg
      Anmeldt d. 12. april 2024 fra mobile enheder

Den sødeste lille pige som tog imod os.
      Forklarede alt vi ville vide på et sprog vi forstod.
      Maden var perfekt, men ventetiden forstod vi ikke.
      Det perfekte badevand på den anden side af gaden.
      Hgjkhfkyfjkh hxjkklj xxgjkj gfffhjiyt bvfjjkjg

Dato for ophold: april 2024
      Tak, Philip A
      Anmeldt d. 14. marts 2024

Et hotel og spisested som vi absolut ikke kan anbefale.
      Det fremgår meget tydeligt at "man" ønsker at række efter stjernerne især på restauranten men uden held.
      Alt for lidt mad og kvaliteten står på ingen måde i forhold til prisen.
      Ankom fredag, tog hjem søndag... og kommer med sikkerhed ALDRIG igen.
      Værelserne er meget små og det der med "fjordkik" skal man godt nok have en laaang hals for at opleve.
      Vi startede "oplevelsen med straks, at åbne altandøren og få skruet ned for varmen, da rengøringsfolkene tilsyneladende havde glemt, at de havde skruet helt op før de forlod værelset.
      I receptionen hang der et menukort fra deres restaurant, hvis indhold ikke lige tiltalte os, da vi havde lyst til et stykke oksekød, hvilket ikke var at finde i udvalget (meget begrænset menu)
      Lidt senere på eftermiddagen havde man udskiftet menukortet med et andet hvor på der kunne bestilles krogmodnet oksekød.
      Det fik vi så serveret. Sikke en forestilling... det ene stykke kød var næsten gennemstegt og det andet stykke var blodig rødt og umuligt at tygge. Tilbehøret var YDERST begrænset, nogle ganske få kartoffelstykker, som i øvrigt var mere eller mindre rå samt en mystisk løgring, som kokken meget kunstfærdigt havde lykkedes med at få stablet på højkant.
      Vi beklagede os naturligvis til tjeneren, som på meget overbevisende vis gjorde os opmærksom på, at begge kødstykker selvfølgelig havde fået præcist helt den samme tid på panden. VÅS....
      Ved et andet bord tabte tjeneren en vinprop på gulvet, som hun straks samlede op og satte på flasken igen øhh.... det gør man da kun hvis flasken er tom ik'
      Vores samlede anbefaling til ledelsen af dette hotel er simpelthen, at få startet helt forfra med et nyt sæt personale, som så klædes på til opgaven og til det niveau, som man nu ønsker at operere og drive forretning på.
      -åhh ja, så ser det rigtig "smart" ud hvis man i receptionen står op når man tager imod sine gæster, men man kan selvfølgelig hurtig blive træt af alt det arbejde.
      Altså sagt på jævn jysk, få nu først begyndt med noget "POTTETRÆNING" og så kan i roligt arbejde jer op mod stjernerne.

Værelsestip: Vælg et andet sted...
      Dato for ophold: marts 2024
      • Rejsetype: Rejste med venner
      Tak, Lars H
      Anmeldt d. 8. marts 2024 fra mobile enheder

Vi var på spa med overnatning og 4 retters til aften .

Virkelig hyggelig spa. Den er ikke super stor, men der er alt hvad man skal bruge. Den er super god.

Maden om aften var helt fantastisk. Virkelig lækkert mad.

Værelset var også god størelse

Morgenmad var virkelig lækker også. Alt hvad der skal være. Plus lækker hjemmelavet brunsviger, den var helt fantastisk

Dato for ophold: marts 2024
      Tak, troelsc724
      Anmeldt d. 17. februar 2024

Vi boede ikke på stedet, så jeg kan kun anmelde restauranten, hvor vi spiste aftensmad. Vores nærmeste familie havde købt et ophold med 2 x overnatning incl. mad i anledning af en fødselsdag. Vi besøgte stedet for at spise aftensmad med dem, og købte derfor samme menu som de fik - til vores egen familie på 5 voksne personer. Det kostede 325 kr pr. kuvert + drikkelse. Vi fik èn specialøl, 1/4 flaske vin og 2 sodavand. Det fjerde medlem drak vand fra en kande. Forretten bestod af en lille tallerken jordskokkesuppe - efterfølgende hovedret bestod af et stykke stegt kylling (ikke stort), en lille kartoffelmedaljon og 2 stykker håndskrællet rødbede. Og så var der fra start lidt brød og smør på bordet til deling. Der blev ikke tilbudt opfyldning af hovedret, og dermed var lysten til at bestille 2.omgang drikkelse ikke til stede. Samlet pris for det nævnte for os 5 personer: 1.880,- kr
      Lad mig sige det med det samme. Det var absolut ikke pengene værd. Vi kørte hjem bagefter og spiste os mætte i rester fra køleskabet. For mig at se ligner priserne i restauranten, og de billige råvarer, et forsøg på at skabe økonomisk overskud på kunderne som slet ikke står mål med oplevelsen. Synd når stedet ellers er pænt og indbydende..

Dato for ophold: februar 2024
      • Rejsetype: Rejste med familie
      Tak, Torben A
      Anmeldt d. 3. februar 2024 fra mobile enheder

Okay. Ikke ekstra ordinært.

Pas på med markedsføringen om “fjord kik” .. Det er misvisende og fra en altan hvis du læner dig ud over - altså ikke pengene værd.

Maden er igen okay middel, men ikke en smagsoplevelse ud over det sædvandlige.

Fin morgenmad.

Hotel på niveau med andre og ikke mere end det.

Dato for ophold: januar 2024
      Rejsetype: Rejste alene