Et hotel og spisested som vi absolut ikke kan anbefale.
Det fremgår meget tydeligt at "man" ønsker at række efter stjernerne især på restauranten men uden held.
Alt for lidt mad og kvaliteten står på ingen måde i forhold til prisen.
Ankom fredag, tog hjem søndag... og kommer med sikkerhed ALDRIG igen.
Værelserne er meget små og det der med "fjordkik" skal man godt nok have en laaang hals for at opleve.
Vi startede "oplevelsen med straks, at åbne altandøren og få skruet ned for varmen, da rengøringsfolkene tilsyneladende havde glemt, at de havde skruet helt op før de forlod værelset.
I receptionen hang der et menukort fra deres restaurant, hvis indhold ikke lige tiltalte os, da vi havde lyst til et stykke oksekød, hvilket ikke var at finde i udvalget (meget begrænset menu)
Lidt senere på eftermiddagen havde man udskiftet menukortet med et andet hvor på der kunne bestilles krogmodnet oksekød.
Det fik vi så serveret. Sikke en forestilling... det ene stykke kød var næsten gennemstegt og det andet stykke var blodig rødt og umuligt at tygge. Tilbehøret var YDERST begrænset, nogle ganske få kartoffelstykker, som i øvrigt var mere eller mindre rå samt en mystisk løgring, som kokken meget kunstfærdigt havde lykkedes med at få stablet på højkant.
Vi beklagede os naturligvis til tjeneren, som på meget overbevisende vis gjorde os opmærksom på, at begge kødstykker selvfølgelig havde fået præcist helt den samme tid på panden. VÅS....
Ved et andet bord tabte tjeneren en vinprop på gulvet, som hun straks samlede op og satte på flasken igen øhh.... det gør man da kun hvis flasken er tom ik'
Vores samlede anbefaling til ledelsen af dette hotel er simpelthen, at få startet helt forfra med et nyt sæt personale, som så klædes på til opgaven og til det niveau, som man nu ønsker at operere og drive forretning på.
-åhh ja, så ser det rigtig "smart" ud hvis man i receptionen står op når man tager imod sine gæster, men man kan selvfølgelig hurtig blive træt af alt det arbejde.
Altså sagt på jævn jysk, få nu først begyndt med noget "POTTETRÆNING" og så kan i roligt arbejde jer op mod stjernerne.