Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende! Kan varmt anbefales.”
Anmeldelse af Le Vecchie Cantine

Le Vecchie Cantine
Reservér bord
2
fre. 20/9
20:00
Prisklasse: 33 $ - 66 $
Køkkener: Italiensk, Vinstue, Supper
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Familier med børn, Forretningsmøder, Lokalt køkken, Særlige lejligheder, Store grupper
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 20. oktober 2018 fra mobile enheder

Vi har spist her tre gange i efterårsferien 2018.
Mad er på et højt niveau, særlig deres pastaretter og vildsvin. Det oversteg vores forventninger til en restaurant i en lille by.
Venlig og virkelig opmærksom betjening.

Dato for besøg: oktober 2018
Tak, Mette F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (523)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 523 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2018

Vi spiste her flere gange i den uge vi var i Chianni, og alle retter havde hver deres hjemlige præg fra det italienske køkken. Fra spæk til en hel svinekølle, så oplevede vi lidt af det hele, godt krydret med lokalt dyrket vin som i den grad smagte af frisk bjergluft og oliven-lunde.

Dato for besøg: september 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Michael C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 fra mobile enheder

Vi besøgte restauranter en varm sommeraften og blev lige så varmt modtaget af et behageligt og serviceminded personale. Trods travlhed var der tid til os og maden var lækker. 2 af selskabet 5 personer er vegetarer og havde masser af valgmuligheder i menukortet.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Jxrgen H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. marts 2017

På byens torv i gamle autentiske bygninger så smukt restaureret, rigtig toscansk mad og et flot menukort! Vi kommer der hver gang, vi er i dejlige Chianni

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Anne-Marie D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlessioToscana, Direttore hos Le Vecchie Cantine, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. marts 2017
Google Oversæt

Siamo lieti di accogliervi ogni volta che tornate a trovarci e ci fa sempre immensamente piacere ricevere i vostri giudizi positivi. A presto

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. august 2015 fra mobile enheder

Glædeligt gensyn efter 4 år. Den bedste mad vi har fået i Toscana til dato. Vi en familie på 2 voksne og 3 børn mell. 8-11. Meget store portioner Vores børn der kan spise godt, kunne ikke tømme deres tallerkner for spagetti. Vores ældste fik penne med hummer, virkelig lækkert. Mor fik en gris ristet i ovn, tjeneren grinte over mit udbrud da jeg så min kvarte gris foran mig der er nok til to el. 3 pers. Hertil de møreste kartofler med sprødt ydre, et simpelt festmåltid . Far fik en grillet filet stegt til perfektion. Vi fik tiramisu og Panna cotte med friske jordbær til dessert, også velsmagende Vi kommer helt sikkert igen

Dato for besøg: august 2015
Tak, Betina B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlessioToscana, Responsabile reception hos Le Vecchie Cantine, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. august 2015
Google Oversæt

Grazie a voi per essere tornati a trovarci! Il nostro menù tipicamente toscano è molto ricco, vi consigliamo di provare anche le altre pietanze! Grazie e a presto!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Le Vecchie Cantine, kiggede også på

Chianni, Province of Pisa
Terricciola, Province of Pisa
 
Casciana Terme, Casciana Terme Lari
 

Har du været i Le Vecchie Cantine? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering