Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedste mad og husk cheesecake”
Anmeldelse af EAT. bar & grill

EAT. bar & grill
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 79 $
Køkkener: Steakhouse
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 30. januar 2020 fra mobile enheder

Virkelig dejlig mad - hvis man får brug for et afbræk fra det thailandske køkken. Fantastiske burgere hvor du selv laver bestillingsseddel for indhold og deres chateaubriand er fantastisk! Selvom det kan være svært at få plads, så er du nødt til også at smage deres cheesecake!

Dato for besøg: marts 2019
Tak, RegitzeKG
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
251christerl, Ägare hos EAT. bar & grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. januar 2020
Google Oversæt

Bedste mad og husk cheesecake

We at EAT thank you so much for these finely chosen written lines about us. Long-time loyal staff and fantastic ingredients make things a little easier. Bude burgers and our fantastic Chatubriand that you mention are of the highest quality. Quality versus price is an incredibly important factor. My and our absolute winner in quality is our Wagyu ribeye but you chose two other winners .. We know that there are no shortcuts to success and quality always in the center. Thanks again I hope to see you again soon !!!

Team EAT

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.302)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 2.302 anmeldelser

Anmeldt 11. januar 2020

Da vi igen er i Karon, bliver vi nødt til at besøge dette sted. Der er som altid en fantastisk betjening og maden er super. Vi har indtil videre været der 2 gange i denne omgang, og vi kommer igen, når vi igen kommer til Karon om nogen dage. Tak for dejlig mad

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Ingrid C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
251christerl, Ägare hos EAT. bar & grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. januar 2020
Google Oversæt

Stor tack Ingrid... Det är lika trevligt att ha er som gäster. Vi tackar först för era besök men ändå mer att ni tar er tid att skriva här på TP. Det hjälper oss otroligt mycket och ger oss extra energi att jobba vidare i rätt riktning full fart framåt. Tack igen välkomna tillbaka och fortsätt trevlig semester :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. oktober 2019 fra mobile enheder

Restauranten ligger ikke midt på hovedgaden og den ser lidt lille ud når man ser den udefra. Men du skal ikke lade sig snyde. Maden er i top. SerKødet Kødet er

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Peter F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
251christerl, Ägare hos EAT. bar & grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. oktober 2019
Google Oversæt


“Bedre kød findes ikke i byen!”

Tackar för dessa fint valt skrivna rader om oss här på EAT. Det var trevligt att träffa er båda två och växla några ord .Vi vet att kvalitet spelar roll och att det inte finns några genvägar till framgång . Vi på EAT hoppas att er sista vecka här i Phuket blir fantastisk och att vi snart ses igen ...

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. april 2019 fra mobile enheder

Virkelig lækker chateaubriand! Sad lige i skabet. God service.
I den dyrere ende i karon, men pris og kvalitet hænger fint sammen her

Dato for besøg: april 2019
Tak, RasmusFloor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
251christerl, Ägare hos EAT. bar & grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. april 2019
Google Oversæt


“Lækkert”

Vi på EAT tackar er för ert besök och fina omdöme om oss ..Vi hoppas självklart att vi hinner ses fler gånger innan er semester tar slut ..Ha en bra sådan så önskar jaget välkomna tillbaks till oss..

Team EAT

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. marts 2019 fra mobile enheder

Vi kom vi bestilte og vi spiste. Efter bestillingen af to gange chateaubriand gik der kun små ti minutter før en maden stod på bordet. Helt fantastisk Oksekød, perfekt stegt og tilbehøret var rigtig fint afstemt til maden. Vi kommer igen snart.

Dato for besøg: marts 2019
Tak, 731prn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
251christerl, Ägare hos EAT. bar & grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. marts 2019
Google Oversæt

“Rigtig godt tilberedt og mørt Oksekød ”

Vi på¨EAT vill tacka er för ert fint skriva rader om oss och ert besök. Vi hoppas att vi snart ses igen och önskar er fortsatt trevlig semester...

Team EAT

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på EAT. bar & grill, kiggede også på

 

Har du været i EAT. bar & grill? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering