Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Medlemsvurdering
15
1
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
15
1
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 17 anmeldelser
Anmeldt d. 25. august 2019 fra mobile enheder

Skønt sted, smukt og rent og lige midt i byen. Virkelig fine faciliteter og den bedste morgenmad med hjemmelavede lækkerier. Hyggeligt værtspar
Vi havde et værelse med adgang til et fælles køkken og opholdsrum og adgang til toilet og bad / virkelig fine forhold.
Mulighed for parkering af bil eller som vi parkering af MC inde i gården.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Pernille H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. august 2019 fra mobile enheder

Så kan det næsten ikke blive bedre.
Havde booket en enkelt overnatning i Kerteminde og med skønt vejr. Da vi var 3, foreslog værtsparret os en lille lejlighed med to værelser istedet for det bookede værelse i Købmandsgaarden og det fungerede så fint! Stadig i gå-afstand til bymidten selv for små barnefødder og med skøn have til fri afbenyttelse. Kan klart anbefales!

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 742lises
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juni 2018 fra mobile enheder

Et rigtigt hyggeligt, rent og pænt sted med store værelser,
fuldt udstyret køkken, dejlige badeværelser,gratis Wi-Fi-internetadgang og man føler sig virkelig hensat til gamle dage når man kigger rundt på og i de gamle bygninger.
Morgenmaden er virkelig god, med hjemmelavede boller, syltetøj, og æblemost fra det lokale mosteri.
Værts parret er meget flinke, og man føler sig velkommen.
Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: juni 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jens Hove C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. marts 2018

Lokalerne er hyggeligt indrettet og rengøringsniveauet er højt.
Morgenmaden er lækker med friskbagt brød og god kaffe. Personalet er yderst imødekommende og vi havde en god samtale over morgenmaden med værtsparret.
Vi kan varmt anbefale stedet til andre gæster.

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, PeterFxxxxxx
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2017 fra mobile enheder

Vi havde et par dejlige dage her, midt i hyggelige Kerteminde i smukke historiske omgivelser. Meget fint og rent, dejlig morgenmad og gode senge. Fint køkken med alle nødvendige faciliteter. Kan klart anbefales.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 135ingep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser