Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 16.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
et "blik" på Vikingstider

Et spændende museum, ikke så stor, i selv bygningen, men så der var også udenfor, med gravhøj og... læs mere

Anmeldt d. 28. september 2020
sharongH1314CC
Velfortalt og spændende historie

Vi tog forbi en torsdag eftermiddag for få lidt kulturelt indslag. Der blev på en oerskuelig måde... læs mere

Anmeldt d. 9. august 2018
ellok
,
Tønder, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 108 anmeldelser
  
Anmeldelser (108)
Filtrer anmeldelser
108 resultater
Medlemsvurdering
39
54
10
4
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
39
54
10
4
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 108 anmeldelser
Anmeldt d. 25. august 2018 fra mobile enheder

Vi var så heldige at ankomme til museet 10 min før der gik en rundvisning igang. Vi havde en super dedikeret rundviser og det var meget spændende.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, Merete_H_D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. august 2018 fra mobile enheder

Det originale "skib" i gravhøjen var et imponerende skue, godt visualiseret med lyssætning osv. Men resten af museet haltede lidt efter, det var ikke moderniseret og fortalte ikke så meget i dybden. Dog anbefalelsesværdigt

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, BetinaSlot
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2018 fra mobile enheder

Vi tog forbi en torsdag eftermiddag for få lidt kulturelt indslag.

Der blev på en oerskuelig måde fortalt om Ladbyskibet og gravsætningen.

En spædende indslag i feriefornøjelserne.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, ellok
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2018 fra mobile enheder

Havde to hyggelige timer her, med læring omkring vikingerne og området omkring Kerteminde. Lille hyggeligt museum med nydelig udstilling og opgaver der kan løses undervejs. Flot og spændende gravhøj med det udgravede og bevaret vikingeskib stadig inde i den kolde gravhøj. Spændende historie og flot kopi af skibet som ligger nede ved vandet. En besøg værd.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, 7runec
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2018 fra mobile enheder

Så fin formidling og smukt sted der fortæller et stykke danmarkshistorie - jeg er meget imponeret over den opjustering stedet har fået siden jeg var der som barn

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, trineaaskov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser