Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig frokost!”
Anmeldelse af Brasserie Langegade

Brasserie Langegade
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden

God mad og masser af hygge. Et stemnings fuldt og helt igennem gennemført Brasserie i ❤️ Af Kerteminde.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Bolette1979
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

9-13 af 17 anmeldelser

Anmeldt for 5 uger siden fra mobile enheder

Manglende overblik på alle niveauer og den sarkastiske tone fruen på stedet lægger for dagen, skaber ikke den “uformelle og afslappede stemning”, som der åbenlyst tragtes efter.
Ikke anbefalelsesværdigt.

Dato for besøg: juni 2020
4  Tak, mariacK4879KB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Jeg havde en virkelige dejlige og fantastisk middag, maden var god og betjening var fantastisk. Jeg kan klart anbefalde det!!

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, HanneHansenus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 fra mobile enheder

Vi giver 2 stjerner da brasseriet er meget flot indrettet og malet i de skønneste farver - placeringen er perfekt midt på Torvet. Maden kan desværre ikke anbefales, da den er jævn og ikke en oplevelse, som vi gæster ønsker os, når vi går ud. Jeg vil tilslutte mig de øvrige anmeldelser, om de såkaldte hj, lavede pommesfrites som er kartoffelfirkanter og ikke særlig lækre. Vi bestilte postevand til maden, hvilket vi fik i en kande uden isterninger, citron eller andet - men lige fra hanen 79kr!!!

Dato for besøg: juli 2020
2  Tak, kirstenb815
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 fra mobile enheder

Kæresten og vores barn på 4 og jeg valgte at besøge langegade 2. Da beliggenhed og atmosfære tiltalte os. Kæresten fik et lækkert stjerneskud. Og da der ikke er noget til børn på menuen..valgte vi "pommes frits " til hende...og jeg en hjemmelavet burger....
Først.. det de kalder "pommes frits"har intet med det at gøre.. firkantet smagsløse klodser! Desuden min burger med bøf der hverken var salt eller peber på..(som heller ikke var at finde på bordet)...og et desværre totalt udtøret burgerbolle..havde formodentlig været frossen...så desværre ikke et sted jeg umiddelbart vil besøge igen....
PS. Det begeyndte at rydde bordet inden vi var færdige...

Dato for besøg: juni 2020
2  Tak, V1520KEmichaelh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Brasserie Langegade, kiggede også på

 

Har du været i Brasserie Langegade? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering