Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“大陸のツアーの方が沢山泊まっていました”
Anmeldelse af Sasai Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Sasai Hotel
Placeret som nr. 6 af 11 hoteller/ryokaner i Otofuke-cho
Anmeldt 19. marts 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, hakubisin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 69 anmeldelser

Anmeldt 17. marts 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, cycmiss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2017
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017, rejste alene
2  Tak, kazugiichi361102
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2016
Google Oversæt

Værelsestip: トイレの段差を解消できれば(踏み台を置くだけでも良い)お年寄りにも勧められます
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, coron04
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2016, rejste alene
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, ボンテンマル
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Otofuke-cho
Obihiro Station
Hotel Grand Terrace Obihiro
Hokkaido Hotel
Nr. 1 af 37 i Obihiro
364 anmeldelser
Obihiro Station
Tokachi Gardens Hotel
Tokachi Gardens Hotel
Nr. 7 af 37 i Obihiro
160 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Tokachigawa Onsen
Kangetsuen
Kangetsuen
Nr. 2 af 11 i Otofuke-cho
171 anmeldelser
Tokachigawa Onsen
Tokachigawaonsen Daiichi Hotel
Tokachigawa Onsen
Hotel Daiheigen
Hotel Daiheigen
Nr. 8 af 11 i Otofuke-cho
121 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Sasai Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Sasai Hotel

Adresse: 15-1 Tokachigawaonnsen Kita, Otofuke-cho, Kato-gun 080-0262, Hokkaido
Beliggenhed: Japan > Hokkaido > Kato-gun > Otofuke-cho > Tokachigawa Onsen
Faciliteter:
Gratis parkering Restaurant Spa
Hotelstil:
Nr. 3 onsen-hotel i Otofuke-cho
Prisområde: 775 kr.-1.191 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Sasai Hotel 3*
Antal værelser: 99
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, Agoda og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Sasai Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Sasai Hotel Otofuke Cho

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering