Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Très bon hôtel ”
Anmeldelse af Hostal Julian

Hostal Julian
Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Brunete
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Hostal Julian
Vurderet som nr. 1 ud af 2 B&B'er/kroer i Brunete
Anmeldt 28. maj 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2016, rejste som par
Tak, Nougatine25
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 7 anmeldelser

Anmeldt 15. februar 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2016, rejste som par
Tak, Nougatine25
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Luis A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. maj 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2014, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Vicente t
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2014, rejste alene
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Juan Carlos J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Brunete
2,6 km væk
La Ermita Hoteles
La Ermita Hoteles
Nr. 1 af 3 i Brunete
51 anmeldelser
0,1 km væk
Hostal El Alba
Hostal El Alba
Nr. 2 af 3 i Brunete
1 anmeldelser
0,1 km væk
Intet tilgængeligt billede
Hostal Jose Luis
Nr. 1 af 2 i Brunete
1 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0 km væk
Hostal Restaurante El Asador de Brunete
0,1 km væk
Intet tilgængeligt billede
Hostal Brunete
Nr. 2 af 2 i Brunete
1 anmeldelser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hostal Julian? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hostal Julian

Adresse: Paseo Ronda 2, 28690 Brunete, Spanien
Beliggenhed: Spanien > Madrid (område) > Brunete
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 2 B&B'er / kroer i Brunete
Prisområde: 268 kr.-461 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 19

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering