Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
SELarsen
Hillerød, Danmark

God løsning som base for Thy-besøg

Anmeldelse af Hotel Hanstholm
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2024fra mobile enheder
God beliggenhed, og superior famileværelserne var fint indrettet. Dog haltede vedligehold (sprunget pære) og rengøring (specielt gulvtæppe hjørnerne, og fund af ting under sofa).
Swimming Pool er fin, men det er ikke badehåndklæder, og man forventes at bruge badehåndklæde fra værelset, som så får en kraftig klor lugt… toilet/bade facilitet i pool området havde en advarsel om ikke at bruge låsene, da de kunne gå i baglås.

Personale er venlige og imødekommende.

Fine parkeringsmuligheder, med Eon opladerstationer.

Bygget op af gamle tyske bunkere fra Hanstholm fæstningen.
Dato for ophold: august 2024
Værelsestip: Spis i Østlængen oppe på Hanstholm fyr. Et lille gourmet pizza sted, som er en perle.
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Hotel Hanstholm, Direktør hos Hotel Hanstholm, svarede på denne anmeldelse
Svarede 5. aug. 2024
Hej
Mange tak for jeres besøg hos os og for jeres anmeldelse. Dejligt at høre at I nød faciliteterne på hotellet.
Vi beklager dog jeres oplevelser med rengøringen og vedligeholdelse af jeres værelse. Det er noteret videre til den pågældende afdeling.
Vi takker igen mange gange for jeres besøg, og håber på at byde jer velkommen en anden god gang.
De bedste hilsner
Montra Hotel Hanstholm
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
42.8 km fra Hotel Hanstholm
22.8 km fra Hotel Hanstholm
Vis flere hoteller i Hanstholm
Anmeldt d. 28. juli 2024

Lækkert ophold, pæne værelse, prisen i restauranten var dog i den høje ende i forhold til kvaliteten.

Tak, thomashunderup
Tino Johannesen, Innkeeper hos Hotel Hanstholm, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juli 2024

Kære Thomas. Tusinde tak for jeres besøg og din anmeldelse af opholdet. Vi er glade for at høre at I har nydt opholdet og håber på at kunne byde jer velkommen igen :-)

Anmeldt d. 25. juli 2024

Roligt hotel med dejlig atmosfære. Dejligt værelse med balkon. Morgen og aftensmaden er rigtig god. Dejlig afslapning i swimmingpoolen.

Tak, Jørgen H
Hotel Hanstholm, Direktør hos Hotel Hanstholm, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2024

Hej Jørgen
Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på :-)
Vi håber på at se jer en anden god dag. Rigtig god weekend.
Montra Hotel Hanstholm

Anmeldt d. 25. juli 2024

Vores deal var med treretters meny hver aften.Vi kunne vælge mellem 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter. Det giver jo gode muligheder.

Tak, mortenh110

Hej Morten
Tusind tak for den fine bedømmelse! Vi er glade for at høre, at opholdet levede op til forventningerne. Vi håber på at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Anmeldt d. 22. juli 2024

Dejligt ophold i Hanstholm - bookede meget sent. Standard dobbelt værelse - slidt, men pænt og meget rent. Vi blev godt modtaget overalt på hotellet. Så alt i alt god værdi for pengene

Tak, Carsten A

Hej Carsten
Tusind tak for den fine bedømmelse, og for de flotte ord til vores personale! Det sætter vi stor pris på.

Anmeldt d. 20. juli 2024

Sengene var muligvis nye- men meget bløde og vi sov dårligt.
Værelset var rent - nyrenoveret bad og mulighed for at åbne ud til. Desværre røg naboerne så vi kunne ikke være ude.
Morgenmaden var ok- ikke noget ud over det forventelige. Fungerede tilfredstillende for en enkelt overnatning.

Tak, Susanne L

Hej Susanne
Tak for din bedømmelse og for din anmeldelse. Vi beklager at sengene ikke levede op til forventningerne, dog er vi glad for at høre, at I nød faciliteterne på hotellet.
Vi håber på at kunne byde dig velkommen en anden gang.