Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel leider durchgefallen”
Anmeldelse af Landgasthof Zur Linde

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Landgasthof Zur Linde
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Silz
Anmeldt 5. maj 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2017, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, KPHK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (46)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 46 anmeldelser

Anmeldt 31. marts 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2017, rejste med familie
Tak, Paul G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. december 2016
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste med familie
1  Tak, nellie230
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2016
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2016
Tak, Jose L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, gubo71
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Silz
5,9 km væk
Hotel Kurparkblick
Hotel Kurparkblick
Nr. 3 af 6 i Bad Bergzabern
41 anmeldelser
6,1 km væk
Schlosshotel Bergzaberner Hof
Schlosshotel Bergzaberner Hof
Nr. 1 af 6 i Bad Bergzabern
60 anmeldelser
8,8 km væk
Landhotel Wasgau - Prince Hotels Collection
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5,3 km væk
Hotel Pfalzer Wald
Hotel Pfalzer Wald
Nr. 6 af 6 i Bad Bergzabern
28 anmeldelser
12,5 km væk
Hotel Pfalzblick
Hotel Pfalzblick
Nr. 1 af 2 i Dahn
286 anmeldelser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Landgasthof Zur Linde? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Landgasthof Zur Linde

Adresse: Hauptstr. 41-43, 76857 Silz, Rheinland-Pfalz, Tyskland
Beliggenhed: Tyskland > Rheinland-Pfalz > Silz
Faciliteter:
Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Silz
Prisområde: 566 kr.-737 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Landgasthof Zur Linde 3*
Antal værelser: 22
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com, Hotels.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Landgasthof Zur Linde. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering