Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gourmet oplevelse”
Anmeldelse af Koupes Restaurant

Koupes Restaurant
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 12 $ - 61 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 9. august 2020

Fantastisk personale og stemning. Mad i høj klasse. Stilfuldt og lækkert. Vanvittig dessert "Ice creme tower"

Dato for besøg: august 2020
Tak, Kossiudenz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (444)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 444 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2019 fra mobile enheder

Vi besøger altid koupes når vi er på Kreta , er klart et besøg vær. Maden er i top, kvalitet og velsmagende. Ikke traditionel græsk mad, men mad i top i hyggelige omgivelser og rolig betjening . Hos os er det nr 1 når du ikke vil have traditionel græsk stemning.

Dato for besøg: september 2019
Tak, fnullera
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019 fra mobile enheder

God og venlig service.
Jeg bestilte græsk salat, tzatziki og sakanaki. Gode portionsstørrelser. Sakanakien i sig selv var god, men der var hældt noget sur/sød agtig sovs på.....ikke godt. Resten smagte super godt.
Kommer gerne igen.

Dato for besøg: september 2019
Tak, Dorte T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2019

god mad, god stemning og gode priser. Fik det anbefalet af Apollo. KOmmer gerne igen. Der kommer mange mennesker, og det er et godt tegn.

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, jensfrederiksen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019

Fyldt restaurant, men tag ikke pizza, tynd og tør desværre. Men god husets rødvin.
Nok ellers et godt sted med så mange mennesker

Dato for besøg: september 2019
Tak, iaj107
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Koupes Restaurant, kiggede også på

Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 

Har du været i Koupes Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering