Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk personale og mad.”

Greco Mare Cafe - Restaurant
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Græsk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. juli 2018 fra mobile enheder

Super hyggeligt sted lige ud til stranden.
Kan varmt anbefales.
Det er ikke sidste gang vi besøger stedet

Tak, Pia F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRECOMARE C, Ιδιοκτήτης hos Greco Mare Cafe - Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. juli 2018
Google Oversæt

Thank you for your comment!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 79 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2018 fra mobile enheder

Jeg skriver aldrig anmeldelser, men denne restaurant fortjener at man advare imod den. Maden er frygtelig, men det værste er personalet der er desisderet uforskammet. Ejeren mente at vi skulle betale for at skylle vores fødder for sand ved bruseren. Hold jer væk

Tak, Pateick N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRECOMARE C, Ιδιοκτήτης hos Greco Mare Cafe - Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. juli 2018
Google Oversæt

Hello "sir".Ofcourse i remember you.You where never a customer of these restaurant so why you speak about my food which happens to be very tasty and delicious.So the story goes like this for all who read this comment.This particular "sir" was everyday using our Private facilities(toilet&shower) which is only alloweded for the customers of the restaurant(he wasnt one) and when we kindly said after 5 days of continius use to him that in order to use our facilities you have to eat here or buy something to drink from the restaurant he got mad and he said :i will write the wost comments for you on tripad for this unbelievable behavior.We feel very sad with the fake posts like that,cause we try so hard for the best every time so we can provide good and tasty food to everybody.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. juli 2017

Spiste her adskillige gange - og havde altid en god oplevelse. Især deres Stifado kan anbefales, hvis man er til pragtfuldt mørt kød. Retterne kommer altid med lidt salat, og portionerne er rigelige - også til de evigt sultne teenagere vi havde med. Vi skal selvfølgelig heller ikke glemme den dejlige udsigt til solnedgang over havet - når det da ellers lige var aftensmaden der blev indtaget. Et behageligt sted at komme med en afslappet stemning.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, hhjoergensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRECOMARE C, Διευθυντής hos Greco Mare Cafe - Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. juli 2017
Google Oversæt

Thanks you very much!!hope to see you again to taste our new menu next year!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. juli 2017 fra mobile enheder

Virkelig god mad og fantastisk personale. Vi var der flere gange på vores ophold på Kreta og servicen var upåklagelig. De kunne huske os fra gang til gang.
Der er en fantastisk udsigt fra restauranten.

Tak, Susanne N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRECOMARE C, Ιδιοκτήτης hos Greco Mare Cafe - Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. juli 2017
Google Oversæt

Thank you very much for your comment!hope to see you again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. oktober 2016

Vi havde 14 fantastiske dage i Agia Marina. Morgenmad hver dag hos Greco Mare var en god oplevelse. Personalet havde god humor og maden var altid veltillavet.
Frokost og aftensmad blev også indtaget her flere gange. Den hyggelige familieatmosfære betyder meget for os.
Vi giver dem vore bedste anbefalinger og takker for god behandling.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
3  Tak, anettemachholm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRECOMARE C, Ιδιοκτήτης hos Greco Mare Cafe - Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. juni 2017
Google Oversæt

My dear anette thanks for your kind words!I will wait you at september to come again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Greco Mare Cafe - Restaurant, kiggede også på

Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 

Har du været i Greco Mare Cafe - Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering