Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig restaurant”
Anmeldelse af Taverna Roka

Taverna Roka
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 12. august 2021

En familiedrevet restaurant og familiens overhoved sidder ude ved vejen og byder gæsterne velkommen. Man får så meget gratis mad, både forret, ouzo, dessert og raki, så det kan være svært også at finde appetit til det mad man selv har bestilt. Det er en sidegade-restaurant og absolut et besøg værk-

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, Helle W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (392)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 392 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 fra mobile enheder

Vi var på denne fantastiske restaurant med hele familien og havde en helt fantastisk aften! Maden var helt i top og betjeningen var utrolig varm og nærværende. Familien der ejer restauranten er helt fantastiske og alle fra den ældste tilden yngste på få år er tilstede. Det giver en helt fantastisk stemning. Udover vores bestilling fik vi gratis ouzo, gratis små forretter, en hel kande vin gratis og en kæmpe gratis dessert på to store fade med flere slags is og melon + masser af gratis raki. En helt utrolig gavmild gestus fra personalet og vi har aldrig oplevet noget lignende!! Desværre ligger restauranten lidt skjult blandt større restauranter og har derfor lidt færre gæster, hvilket er rigtig synd for de søde mennesker der ejer stedet og gør det så godt. Så skynd jer at finde dem! Det vil I ikke fortryde og det bliver helt sikkert jeres bedste måltid på Kreta! (Prøv i øvrigt deres Kleftiko og Stifado - de er himmelske!)

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Asbild
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2021

Vi besøgte Kreta igen i år og var endelig tilbage igen på Roka. Famillie drevet top restaurant, hvor du kan få alle de klassiske græske retter som kvinderne i familien står i køkkenet og tilbereder. Det smager fantastisk og der er masser af det. Resten af familiens 3 generationer er i restauranten og sørger for at ALLE gæster får en rigtig god oplevelse og går mætte og glade fra restauranten. De varmeste anbefalinger herfra.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Gert A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Vi besøgte Kreta igen i år og var for første og bestemt ikke sidste gang på Roka. Famillie drevet restaurant, hvor du kan få alle de klassiske græske retter som mor står i køkkenet og tilbereder. Det smager fantastisk og der er masser af det. Resten af famillien er i restauranten og sørger for at alle får en rigtig god oplevelse og går mætte og glade fra stedet. De varmeste anbefalinger herfra.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, Gert A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2019 fra mobile enheder

Hvis man elsker lokal græsk mad og stemning, må man under ingen omstændigheder snyde sig selv for at besøge denne perle af en familierestaurant.

Vi besøgte stedet to gange for to år siden, og igen i går aftes (10.07.2019), da vi ville genopleve dette dejlige sted. Vi blev absolut ikke skuffede. Det er bedre end nogensinde.

Det er stort set ligegyldigt, hvad man vælger fra menukortet. De kan ikke bare lave det. De tryller med ingredienserne og får maden til at smage så selv grever og baroner ville knibe en tåre. Det er sublimt.

Oveni det er betjeningen så hyggelig og vedkommende, og man har nærmest ikke lyst til at tage derfra. I forhold til de to større og mere hypede naborestauranter er det her uden tvivl den hyggeligste, bedste og mest græske af dem alle. Snyd ikke jer selv for denne ægte græske oplevelse.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, Tore B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
giorgos_fiesta, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Taverna Roka, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. juli 2019
Google Oversæt

Thank you so much for your review , its so kind of you !
We look forward to see you again !

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Taverna Roka, kiggede også på

Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 

Har du været i Taverna Roka? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering