Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gennemført fantastisk!”
Anmeldelse af Arhondiko

Arhondiko
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 1 $ - 23 $
Køkkener: Græsk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. august 2021

Helt fantastisk sted! Maden var virkelig god og kokken kom og spurgte om det var okay at lave ændringer i vores bestilling fordi de skulle lave mossaka til senere! Til sidst sluttede det fantastiske besøg af med dessertvin og dessert på husets regning!

Dato for besøg: august 2021
Tak, G2242SImariaj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (454)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 454 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 fra mobile enheder

Skøn gårdhave væk fra hovedgaden, imødekommende tjenere og dejlig mad, vi anbefaler herfra :-) Fyldte grøntsager kan anbefales samt taziki

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Getaway59210227976
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Rigtig hyggeligt sted, med borde på græs og en masse oliventræer. Desværre kom jeg til at bestille blæksprutte og det var slet ikke noget for mig. Min kæreste bestilte kylling og det var udemærket.. dog lidt for meget kylling i forhold til tilbehør. Deres græske salat var til gengæld rigtig god og vi drak retsina, som serveret i en lille tin kande, fik det hele til at føles meget autentisk.
Der er generelt mange katte i området, og også her på restauranten - De er søde og gør ingenting. Men hvis man ikke bryder sig om katte, er det nok ikke stedet man skal spise.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Karlakat29
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2021 fra mobile enheder

Vi havde en skøn aften. Maden smagte godt og det var en utrolig sød og serviceminded famile der kørte stedet. Skønne og rolige omgivelser under olivinen træerne

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 645mikkelh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2021 fra mobile enheder

Hyggeligt sted, en lille oase i naturen.
Helt sikkert et besøg værd.
Maden smagte godt og værterne var meget venlige. De kom og fik en lille drink inden vi gik hjem

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Thomas F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Arhondiko, kiggede også på

Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 

Har du været i Arhondiko? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering