Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
eDreams
Lol.travel
125 $
Se tilbud
Expedia.com140 $
Hotels.com140 $
Priceline191 $
Vis 12 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.254)
Filtrer anmeldelser
1.254 resultater
Medlemsvurdering
580
321
174
115
64
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
580
321
174
115
64
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 1.254 anmeldelser
Anmeldt d. 2. august 2021

Vi ankom og blev selvfølgelig vist hen til vores værelse som sådan set var okay. Lidt sand og pletter på sengen, og et lidt småt toilet, men det var bare begyndelsen. Men da vi ankom om aftenen kunne vi faktisk ikke helt se hvad vi havde fået. Det viste sig så at vi var endt i en “forlængelse” af hovedbygningen som de valgte at kalde det, hvor vi kunne kigge lige ind i noget der lignede en ruin ( ikke på den kulturelle måde ) selvom vi havde bestilt til hovedbygningen. Et sted hvor der godt nok var pool men pga den pressede situation hvor det kom bag på dem at flere end forventet var taget til Kreta, havde de hverken nået at slå græs renset pool eller fået fikset deres ødelagte solsenge.
Vi valgte selvfølge at klage over dette ( som 15 andre vi ankom med også gjorde da de stod i samme situation ), og fik af vide at de havde overbooket hotellet, som så var endt ud i dette. Man kunne faktisk godt bestille specifikt til den bygning vi var endt i, og her fremgik det at det var 3-stjernet og ikke 4-stjernet eller 5-stjernet som det også fremgår nogle steder. Efter længere tids bøvl og klagen ( på dag 2 ) fik endeligt det vi havde betalt for. Når det så kommer til mad og drikke, så er den fin nok hvis man kan nøjes med absolut INGEN variation - der er sparet alle steder der kan spares og sodavand, juice og øl er så tyndt og næsten uden smag. Billederne man ser derfra snyder på alle områder, lige fra mad, værelser og hotel område. Alle pools på billederne er ikke tilgængelige for alle da en enkelt pool tilhøre nogle finere værelser som vi desværre ikke ha de mulighed for at vælge. Generelt gives der udtryk for at hotellet er meget mere lækkert end det egentlig er. Ledelsen er ikke til at kommunikere med og gør forskel på folk. HOLD JER VÆK FRA DETTE HOTEL!!! Lige lidt positivt herfra også - området er ellers ret skønt, bare man ikke bor på Galini Sea View.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste som par
3  Tak, jesspK7320HG
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sofia Konstantaki, Εξυπηρέτηση πελατών/Υποδοχή hos CHC Galini Sea View, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden
Google Oversæt

Dear Jessep K,

We sincerely regret not meeting your expectations and apologize for any inconvenience you may have encountered.

Please note that all comments are taken into consideration and are discussed with all department heads as to ensure an ongoing effort for the best possible service.

In response to the availability of our four swimming pools, I would like to point out that they are ALL availabe to ALL guests!
The pool that you are most probably referring to is a private sharing pool accessible only through specific rooms.

Kind regards,

Sofia Konstantaki
Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2021

Generelt god mad til alle måltider. Glimrende poolbar med et varieret udvalg. Dog må længere ventetid ved bestilling forventes.

Gode solterrasser, men med alt for få solsenge i højsæsonen.

Fin og høflig betjening fra reception over restaurant til rengøringspersonale.

Hotellets beliggenhed er okay. Det befinder sig i kuperet terræn, så man skal ikke være sky for at bevæge sig efter tingene.

Alt i alt et ganske glimrende hotel i kategorien mellem 3 og 4 stjerner.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Troels39
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sofia Konstantaki, Εξυπηρέτηση πελατών/Υποδοχή hos CHC Galini Sea View, svarede på denne anmeldelseSvarede for 5 uger siden
Google Oversæt

Dear Mr. Troels,

Thank you for choosing CHC Galini Sea View for your holidays and for taking the time to post your review on Trip Advisor.

We are always pleased to hear that our guests have enjoyed their stay and have benefited both from our facilities as well as our famous Cretan hospitality.

Stay safe and we hope to welcome you back in the near future.

Warm regards,

Sofia Konstantaki
Guest Relations Officer

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. juli 2021 fra mobile enheder

Super flot og stort hotel
Godt pool-område med poolbar med stort udvalg
Stort og lækkert udvalg af mad i buffeten til måltiderne
God, hurtig og venlig service
Kort afstand til stranden og “hovedgaden”, hvor hotellet også har en bygning
Da hotellet ligger på et bjerg er der gratis transport med en golf-vogn og og ned at bakken såfremt man ikke ønsker at gå

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Line A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sofia Konstantaki, Εξυπηρέτηση πελατών/Υποδοχή hos CHC Galini Sea View, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. juli 2021
Google Oversæt

Dear Line A,

Thank you for choosing CHC Galini Sea View for your holidays and for taking the time to post your review on Trip Advisor.

It is always rewarding to hear that our guests have enjoyed their stay in our care and their holiday will be looked back on with fond memories.
Your feedback concerning our restaurant is much appreciated as a great effort from the staff is required to achieve your well deserved comments.

Thank you for noting our golf cart service, it is available during restaurant hours to facilitate our guests staying at the Beach Wing and of course for anyone needing assistance to get to the beach.

Stay safe and we hope to welcome you back in the future.

Kind regards,

Sofia Konstantaki
Guest Relations Officer

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. september 2020

Endelig kom vi ned til "Vores" hotel igen. Plejer at rejse som par, men denne gang var vi afsted som familie med 6 personer. Vi havde perfekte dejlige værelser nede på stranden, med en fantastisk udsigt. På grund af Corona, var det anderledes, end det plejer at være, men vi havde en rigtig dejlig ferie, og HELE hotellets personale fortjener kæmpe ros, for super service, meget imødekommende og venlige. Og synes det fungerede virkelig godt, med buffet, og at personalet fyldte din tallerken,med det du pegede på. Morgenbuffet er stadig outstanding. En ekstra stor tak til Sofia for super service og hjælpsomhed. Og "Mama" i beachbar altid smilende og så venlig, og laver lækre pommes, pizza, og andre gode snacks. Vi glæder os til at komme tilbage 2021. Kærlig hilsen fra hele familien.

Dato for ophold: september 2020
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Niels1967
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sofia Konstantaki, Εξυπηρέτηση πελατών/Υποδοχή hos CHC Galini Sea View, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. september 2020
Google Oversæt

Dear Niels,

Thank you for taking the time and posting your 5 star review on Trip Advisor.

Your trusting us with yours and your familys holidays is greatly appreciated and we are thrilled to hear
that all the family has enjoyed their holiday on our beautiful island and in our care.

The fact that you consider Galini Sea View "your" hotel is honestly the best possible praise we can get from a guest.

On behalf of the staff and myself a big thank you for your kind words regarding the hotel service.

Galini Sea View is a team effort, and your positive feedback ensures an ongoing effort for the best possible service.

It was great to meet the family..take good care, be safe and we we will see you next year!

Warmest of regards to all,

Sofia Konstantaki
Guest Relations Officer




Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. september 2020 fra mobile enheder

Vi boede på strandhotellet, der fremstår pænt slidt.
Kun koldt eller ret varmt vand i bruseren hver dag, dette blev påtalt den første dag, men der skete ingenting.
Såkaldt shuttle service mellem hovedhotellet og strandhotellet virkede ikke altid, da vi skulle hjem ventede vi over en halv time, så morgenmaden måtte vi droppe.
Det værste var all-inklusive, restauranten var presset sammen i 1 lokale, så vi sad tæt, og oplevede det nærmest som en banegård.
Det virkede helt forkert i disse covid tider.

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, 254karstene
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sofia Konstantaki, Εξυπηρέτηση πελατών/Υποδοχή hos CHC Galini Sea View, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. september 2020
Google Oversæt

Dear Karsten E,

Thank you for taking the time to post your review on Trip Advisor.

Firstly I would like to apologize for the delay in picking you up from the beach hotel for your departure. As I recall there
was still time for breakfast but understandably you did not want to rush your meal.

For our readers behalf I would like to ensure that all measures have been taken pertaining to covid-19, both in the restaurants and throughout the hotel.

Proper space between tables and chairs,( restaurants and bars) masks and gloves worn by staff members and antiseptic dispensers throughout the hotel.

The safety of both our guests and staff are of upmost importance...always.

Hope to have the opportunity to welcome you back under "normal" circumstances.

Kind regards,

Sofia Konstantaki
Guest Relations Officer

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser