Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Soddisfatti”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Villaggio Club Capo Alaua
Vurderet som nr. 6 ud af 9 hoteller i Gioiosa Marea
Anmeldt 4. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, nuccinat
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 55 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Se potete scegliete camere al secondo piano vista mare.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Salvatore P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, gabriel i
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Nicola L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2017
Google Oversæt

Værelsestip: non penso si possano scegliere
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, vincenzo d
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Gioiosa Marea
12,2 km væk
Capo Baia Verde - Sea Resort
Capo Baia Verde - Sea Resort
Nr. 5 af 9 i Capo d'Orlando
133 anmeldelser
0,1 km væk
Capo Calava Village - TH Resorts
0,4 km væk
Villaggio Baia Calava
Villaggio Baia Calava
Nr. 3 af 9 i Gioiosa Marea
536 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,6 km væk
Il Cicero
Il Cicero
Nr. 1 af 3 i San Giorgio
152 anmeldelser
0,5 km væk
Residence Calava Villa Rosa
Residence Calava Villa Rosa
Nr. 7 af 9 i Gioiosa Marea
25 anmeldelser
3,6 km væk
Agriturismo Santa Margherita
Agriturismo Santa Margherita
Nr. 1 af 17 i Gioiosa Marea
419 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Villaggio Club Capo Alaua? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Villaggio Club Capo Alaua

Adresse: C/da Calava, Gioiosa Marea, Sicily, Italien
Beliggenhed: Italien > Sicily > Province of Messina > Gioiosa Marea
Faciliteter:
Strand Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 6 ud af 9 hoteller i Gioiosa Marea
Hotelklasse:3 stjerner — Villaggio Club Capo Alaua 3*
Antal værelser: 112
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Villaggio Club Capo Alaua. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Villaggio Club Capo Alaua Hotel Gioiosa Marea

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering