Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“こじんまりとした綺麗なホテル”
Anmeldelse af Hotel Shunkeiya

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hotel Shunkeiya
Placeret som nr. 6 af 20 hoteller/ryokaner i Takeo
Anmeldt 30. december 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2015, rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, bluenotabi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 21 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2015, rejste med familie
Tak, ダフネ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2015, rejste med familie
Tak, _Z9994IC
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2015, rejste med familie
1  Tak, igoo55
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2014, rejste med familie
Tak, きがたい こ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Takeo
Central Hotel Takeo
Nr. 4 af 20 i Takeo
50 anmeldelser
Takeo Onsen
Takeo Century Hotel
Takeo Century Hotel
Nr. 8 af 20 i Takeo
36 anmeldelser
Takeo Onsen
Morino Resort Hotel
Morino Resort Hotel
Nr. 12 af 20 i Takeo
5 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Ureshino Onsen
Hotel Sakura
Hotel Sakura
Nr. 23 af 36 i Ureshino
57 anmeldelser
Takeo Onsen
Kyotoya
Kyotoya
Nr. 9 af 20 i Takeo
47 anmeldelser
Takeo Onsen
Takeo Onsen Heights
Takeo Onsen Heights
Nr. 14 af 20 i Takeo
8 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Shunkeiya? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Shunkeiya

Adresse: 7407 Takeocho Oaza Takeo, Takeo 843-0022, Saga Prefecture
Beliggenhed: Japan > Kyushu-Okinawa > Saga Prefecture > Takeo > Takeo Onsen
Hotelstil:
Placeret som nr. 6 af 20 hoteller/ryokaner i Takeo
Prisområde: 816 kr.-2.258 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 24

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering