Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“温泉”
Anmeldelse af Kokumin Shukusha Seiunso

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Kokumin Shukusha Seiunso
Anmeldt 7. februar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017, rejste alene
1  Tak, tom-前島
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 55 anmeldelser

Anmeldt 25. januar 2017
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2017
2  Tak, あんちゃんず7875
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2016, rejste alene
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, hiroshi悠久の旅人
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2016, rejste alene
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, aj268573
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste som par
2  Tak, tabibito n
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Unzen
Unzen Onsen
Fukiya
Fukiya
Nr. 3 af 43 i Unzen
122 anmeldelser
Unzen Onsen
Unzen Shinyu Hotel
Unzen Shinyu Hotel
Nr. 7 af 43 i Unzen
51 anmeldelser
Unzen Onsen
Unzen Kanko Hotel
Unzen Kanko Hotel
Nr. 2 af 43 i Unzen
165 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Unzen Onsen
Yumoto Hotel
Yumoto Hotel
Nr. 12 af 43 i Unzen
38 anmeldelser
Unzen Onsen
Yumei Hotel
Yumei Hotel
Nr. 29 af 43 i Unzen
50 anmeldelser
Unzen Onsen
Fukudaya
Fukudaya
Nr. 5 af 43 i Unzen
146 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Kokumin Shukusha Seiunso? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Kokumin Shukusha Seiunso

Adresse: 500-1 Unzen, Obamacho, Unzen 854-0621, Nagasaki Prefecture
Beliggenhed: Japan > Kyushu-Okinawa > Nagasaki Prefecture > Unzen > Unzen Onsen
Hotelstil:
Placeret som nr. 1 af 6 specialiserede indkvarteringssteder i Unzen
Prisområde: 676 kr.-1.389 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Kokumin Shukusha Seiunso 3*
Antal værelser: 63
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Kokumin Shukusha Seiunso. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering