Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“温泉付き部屋はいいけど…”
Anmeldelse af Uguisu no Hatsune

Uguisu no Hatsune
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Uguisu no Hatsune
Placeret som nr. 63 af 92 hoteller/ryokaner i Myoko
Anmeldt 13. november 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
2  Tak, じゅんみぽ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
勇介 笹, オーナー hos Uguisu no Hatsune, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. oktober 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 5 anmeldelser

Anmeldt 30. marts 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2014, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, ろこモンキー
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
勇介 笹, 支配人 hos Uguisu no Hatsune, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. oktober 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. januar 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, syokuninkatagi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
勇介 笹, 支配人 hos Uguisu no Hatsune, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. oktober 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. august 2013
Google Oversæt

Værelsestip: 4部屋しかないので、早めの予約を。それから、キャンセル料が10日前から発生しますので、予定が付かない時には向かないかも・・・。
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, niko_tan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, そらちゃん
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Myoko
Akakura Onsen
Hotel Taiko
Hotel Taiko
Nr. 47 af 92 i Myoko
52 anmeldelser
Hotel Silver Horn
Nr. 3 af 92 i Myoko
29 anmeldelser
Akakura Onsen
Akakura Hotel
Akakura Hotel
Nr. 7 af 92 i Myoko
52 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Seki Onsen
Tsubame Highland Lodge
Tsubame Highland Lodge
Nr. 10 af 92 i Myoko
23 anmeldelser
Akakura Onsen
Akakura Kanko Hotel
Akakura Kanko Hotel
Nr. 1 af 92 i Myoko
209 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Uguisu no Hatsune? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Uguisu no Hatsune

Adresse: 6087-12 Sekiyama, Myoko 949-2235, Niigata Prefecture
Beliggenhed: Japan > Chubu > Niigata Prefecture > Myoko > Seki Onsen
Hotelstil:
Placeret som nr. 63 af 92 hoteller/ryokaner i Myoko
Prisområde: 1.692 kr.-4.095 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Uguisu no Hatsune 3*
Antal værelser: 4
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Agoda, Booking.com og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Uguisu no Hatsune. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering