Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“おすすめ”
Anmeldelse af Hotel Suwakoen

Hotel Suwakoen
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Hotel Suwakoen
Placeret som nr. 18 af 36 hoteller/ryokaner i Suwa
Anmeldt 16. august 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, MYCAN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 18 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2016
Google Oversæt

Værelsestip: 諏訪湖がよく見える湖側がベストです.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, バナナチック
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2016, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, ごろさん1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2016
Google Oversæt

Overnattede: December 2015
1  Tak, こはくちょう
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2015
Google Oversæt

Overnattede: August 2015
2  Tak, M M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Suwa
Kamisuwa Onsen
Aburaya Ryokan
Aburaya Ryokan
Nr. 19 af 36 i Suwa
58 anmeldelser
Kamisuwa Onsen
Rako Hananoi Hotel
Rako Hananoi Hotel
Nr. 16 af 36 i Suwa
86 anmeldelser
Kamisuwa Onsen
Hotel Route-Inn Kamisuwa
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Kamisuwa Onsen
Kamisuwa Onsen Shinyu
Kamisuwa Onsen
Hamanoyu
Hamanoyu
Nr. 7 af 36 i Suwa
61 anmeldelser
Kamisuwa Onsen
Sosennoyado Suhaku
Sosennoyado Suhaku
Nr. 3 af 36 i Suwa
73 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Suwakoen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Suwakoen

Adresse: 1-12-7 Kogandori, Suwa 392-0027, Nagano Prefecture
Beliggenhed: Japan > Chubu > Nagano Prefecture > Suwa > Kamisuwa Onsen
Hotelstil:
Placeret som nr. 18 af 36 hoteller/ryokaner i Suwa
Prisområde: 827 kr.-1.746 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Suwakoen 3*
Antal værelser: 18
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Suwakoen. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering