Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“最低な態度、対応でした”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Shimoda Itoen Hotel Hanamisaki
Placeret som nr. 22 af 76 hoteller/ryokaner i Shimoda
Anmeldt 1. oktober 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, 和人 山
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 66 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: 海側、山側を選べる時は、好きな方を選ぶといいが、山側も結構お勧め。
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 隣のトラスティ。
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
Tak, mitsunao0202
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Takayuki S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. maj 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, JUNK_PSYCHOBEAR
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Shimoda
Shimoda Onsen
Shimoda Tokyu Hotel
Shimoda Tokyu Hotel
Nr. 2 af 76 i Shimoda
290 anmeldelser
Hotel Izukyu
Nr. 4 af 76 i Shimoda
188 anmeldelser
Shimoda Onsen
Shimoda Prince Hotel
Shimoda Prince Hotel
Nr. 5 af 76 i Shimoda
191 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Shimoda Onsen
Shimoda Juraku Hotel
Shimoda Juraku Hotel
Nr. 14 af 76 i Shimoda
53 anmeldelser
Shimoda Onsen
Shimoda Kaihin Hotel
Shimoda Kaihin Hotel
Nr. 16 af 76 i Shimoda
52 anmeldelser
Shimoda Onsen
Kurofune Hotel
Kurofune Hotel
Nr. 35 af 76 i Shimoda
100 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Shimoda Itoen Hotel Hanamisaki? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Shimoda Itoen Hotel Hanamisaki

Adresse: 6-12 Takegahama, Shimoda 415-0015, Shizuoka Prefecture
Beliggenhed: Japan > Chubu > Shizuoka Prefecture > Shimoda > Shimoda Onsen
Faciliteter:
Bar/lounge Tekøkken Restaurant
Hotelstil:
Placeret som nr. 22 af 76 hoteller/ryokaner i Shimoda
Prisområde: 543 kr.-1.141 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Shimoda Itoen Hotel Hanamisaki 3*
Antal værelser: 75
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Shimoda Itoen Hotel Hanamisaki. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering