Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“立地の良さがポイント”
Anmeldelse af Sanco Inn Toyota

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Sanco Inn Toyota
Placeret som nr. 11 af 36 hoteller/ryokaner i Toyota
Anmeldt 7. november 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, ニッチもおじさん
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (21)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 21 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2015, rejste alene
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, mina★
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2015
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2015, rejste som par
2  Tak, mika321
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. december 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2014, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, noppo187
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, みしまるくん
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Toyota
1.4 km væk
Plaza Hotel Toyota
Plaza Hotel Toyota
Nr. 8 af 36 i Toyota
27 anmeldelser
1.1 km væk
Hotel Palace Inn Toyota
Hotel Palace Inn Toyota
Nr. 19 af 36 i Toyota
12 anmeldelser
2.3 km væk
Hotel Route Inn Toyota Asahigaoka
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.3 km væk
Hotel Route-Inn Toyota Jinnaka
1.7 km væk
Business Hotel Matsukaze
2.7 km væk
Meitetsu Toyota Hotel
Meitetsu Toyota Hotel
Nr. 2 af 36 i Toyota
67 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Sanco Inn Toyota? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Sanco Inn Toyota

Adresse: 5-90-2 Shimoichibacho, Toyota 471-0875, Aichi Prefecture
Beliggenhed: Japan > Chubu > Aichi Prefecture > Toyota
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering
Hotelstil:
Placeret som nr. 11 af 36 hoteller/ryokaner i Toyota
Prisområde: 347 kr.-491 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Sanco Inn Toyota 3*
Antal værelser: 144
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Sanco Inn Toyota. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering