Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (103)
Filtrer anmeldelser
103 resultater
Medlemsvurdering
23
62
14
2
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
23
62
14
2
2
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 103 anmeldelser
Anmeldt 20. juni 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: maj 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 11. februar 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: februar 2018, rejste i forbindelse med forretninger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 14. marts 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: juni 2015
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 12. september 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: september 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. maj 2014
Google Oversæt

Værelsestip: 中国人に知り合いが居たら交渉させること。
  • Overnattede: november 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser