Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“挺好的”
Anmeldelse af Pingyang Hotel

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Pingyang Hotel
Vurderet som nr. 42 ud af 114 hoteller i Linfen
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 21. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 6 anmeldelser

Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 25. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 19. september 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 10. juni 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 12. april 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2008
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Linfen
0 km væk
Jindu Garden Hotel
Jindu Garden Hotel
Nr. 66 af 114 i Linfen
31 anmeldelser
1,3 km væk
Langji Youth Hostel
Langji Youth Hostel
Nr. 1 af 4 i Linfen
1 anmeldelser
2,3 km væk
Intet tilgængeligt billede
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,7 km væk
Intet tilgængeligt billede
0 km væk
Shengyuan Hotel
Shengyuan Hotel
Nr. 36 af 114 i Linfen
8 anmeldelser
0,7 km væk
Home Inn Linfen Railway Station
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Pingyang Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Pingyang Hotel

Adresse: No.58 Jiefang Road, Yaodu District, Linfen 041000, Kina
Beliggenhed: Kina > Shanxi > Linfen
Hotelstil:
Vurderet som nr. 42 ud af 114 hoteller i Linfen
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Pingyang Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering