“Worst airline company I have ever experienced”
Anmeldelse af United Airlines

Anmeldt 8. august 2022

United Airlines har fået den tvivlsomme ære, af at være det værste flyselskab jeg nogensinde har fløjet med.

Jeg er netop hjemvendt fra en tur, som skulle have taget ca. 17 timer, men som endte meda at tage omtrent 45 timer i stedet. Mit første fly blev aflyst pga. uvejr (hvilket selvfølgelig kan ske), men alt der skete derefter betyder at jeg aldrig kommer til at vælge UA igen. Det tog os mere end 4 timer at få ombooket vores billetter, da selskabet var komplet ubehjælpelige på trods af at hele vores flyvning var gennem Star Alliance. I løbet af de ekstra 28 timer fik vi godtgørelse for kun ét enkelt måltid og vi blev behandlet elendigt at samtlige servicemedarbejdere, som ikke var i stand til at hjælpe med helt basale spørgsmål.

Jeg anmelder selskabet for kompensation og anbefaler alle at finde nogle andre at rejse med i fremtiden.

Rejsedato: august 2022
Tak, 806s_renh
Anmeldelser (55.652)
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 55.652 anmeldelser

Anmeldt 4. maj 2020 fra mobile enheder

United er forpligtigede til at tilbagebetale for en aflyst rejse, og de nægter at tilbagebetale trods flere henvendelser. Find et andet flyselskab.

Rejsedato: marts 2020
2  Tak, 174rasmush
Anmeldt 10. marts 2020

Ringe service flyet var lang fra fuld, rykkede et par rækker op da der var mange tomme sæder der. Det måtte man ikke, skulle sidde på den plads man havde fået tildelt. Særdeles ringe, det har jeg ikke oplevet før fra andre flyselskaber.

Rejsedato: januar 2020
1  Tak, Henning S
Anmeldt 13. juli 2019 fra mobile enheder

Vi har fløjet en hel del, men har sjældent oplevet et flyselskabet, der er så forsinket, som United Airlines. Og kundeservice er et ord de ikke vil eller kan forstå. Vi skulle flyve til NYC, hvor vi mellem landet i Brussel, I Brussel skulle vi så med United Airlines, som starte med at være forsinket i 3,5 time, ingen større forklaring eller undskyldning, stor forvirring da Bording cards lige pludselig skulle laves om 10 min før afgang. På retur vejen måtte vi vente halvanden time i flyet, da de ville vente på nogle passagerer, som var forsinket med deres connecting fly. Det resultatet i at vi kom forsent, til vores fly til Cph i Brussel. Vi måtte selv have al ballade med Brussel Airlines, for derefter at gå igennem hele lufthaven til United Airlines, i ankomst hallen, hvor vi først kunne komme afsted til CPH, 9 timer efter med 1 stop i München, hvor vi også endte med at måtte løbe efter det fly. Vi var hjemme efter 38 timer, mangle 2 kuffer og totale udmatte. Så hvis man kan klare at være forsinket, ligeglad med bare at få nogenlunde flymad, få rullende øjne og nedladende kommentar i deres kundeservice desk, ingen undskyldning eller forklaringer og dårlige Stewardesse behandling, er United Airlines lige noget for jer.

Rejsedato: juli 2019
1  Tak, Z6137ZBdavidl
Anmeldt 7. juli 2019

Super service ombord, smilende personale som var hjælpsomme,afgang til tiden. alt i alt en god oplevelse.
bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem.

Rejsedato: juni 2019
2  Tak, PerH439