“Dårlig service og forståelse American Airline”
Anmeldelse af American Airlines

Anmeldt 31. august 2019

Flyet blev mere end 5 timer forsinket og personalet virkede ligeglade og havde ingen forståelse for den situation de sætter passagererne i. Ingen kompensation blev tilbudt. Grundet de 5 timers forsinkelse nåede jeg ikke mit næste fly og måtte vente yderligere 7 timer i London for at komme hjem. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende at udsætte passagerer og Deres familier som venter derhjemme. Jeg rejser ofte med Finnair og her opleves personalet meget mere forstående og hjælpsomme. Kan ikke anbefale American Airline.

Rejsedato: august 2019
2  Tak, Jesper N
Anmeldelser (80.629)
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 80.629 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2019

Vi tjekkede ind 24 timer før afgang. Ville købe benplads men kunne ikke bruge et kreditkort med pga. ø i mit navn. Vi blev ikke placeret ved siden af hinanden selv om der var ledige sæder ved siden af hinanden. Forsøgte at ændre seating men deres call back accepterer ikke udenlandsk telefon nr. Kom endelig igennem og fik at vide at det kunne ændres i lufthavnen på Ticket office. Der fik vi at vide at det kunne ændres i gaten og det var heller ikke muligt. En skriftlig klage medførte bare en sludder for en sladder.

Rejsedato: maj 2019
2  Tak, JensL63
Anmeldt 23. april 2019

Trods rejsende med behov for kørestol var vi placeret bagerst i flyet.
Ved planlagt afgang fra DFW blev vi sendt tilbage i terminalen - angiveligt pga dårligt vejr (regn/torden).
Den korrekte historie er, at maintenance ankom, da alle passagerer var gået tilbage til gaten (umiddelbart mener jeg ikke, at maintenance kan reparere regn/torden - derimod var der et problem med telefonen, som pilot og stewardesse bruger til fælles kontakt(.
Det betød, at vi ankom til Waco ca 2,5 time senere end planlagt og dermed for sent til familie reunion).

Rejsedato: april 2019
1  Tak, Pia P
Anmeldt 27. februar 2019

Afgik til tiden og der var rimelig god plads og et meget stort udvalg af film, musik etc.
God mad og service ombord

Rejsedato: februar 2019
Tak, Keld Holtum N
Anmeldt 25. december 2018

fly med udemærkede sæder og god benplads.
Personalet var imødekommende og der var god service påhele turen.

Rejsedato: december 2018
1  Tak, Bente H