“Fly til Las Vegas”
Anmeldelse af American Airlines

Anmeldt 25. april 2018 fra mobile enheder

Fløj turen den 12. April 2018. Nem check ind, rettidig afgang, men ved take-off fik vi at vide, der ikke var landingstilladelse grundet vindforholdene. Vi måtte holde på banen en lille times tid, blev kørt retur til gate, men blev i maskinen, hvor pladsforholdene var meget begrænsede. Halvanden time senere var vi så på vej. Flytur 50 min.
Turen retur den 20. var med nyere maskine og helt problemfri.

Rejsedato: april 2018
Tak, troelssorensen
Anmeldelser (80.579)
Sprog
  • Flere sprog

13-17 af 80.579 anmeldelser

Anmeldt 9. april 2018

Vi rejser en familie på 6 i alderen 14 til 58. Da vi boarder, kan vi hurtigt konstatere, at vi er blevet fuldstændigt spredt fra hinanden, også på forskellige rækker. Det hele er et stort kaos under boarding, fordi mange familier er blevet spredt med flere rækker imellem sig, herunder små børn helt ned til 3-4 års alderen, der må sidde flere rækker bag mor og far. Det er usmageligt, at man prioriterer, at folk vil betale for sæder økonomi i en sådan grad, at man er villig til at adskille små børnefamilier.

Servicen var heller ikke noget at råbe hurra for. Det tog en 45 minutter, fra jeg bestilte et glas vand, til jeg modtog dette, og stewardesserne var robotagtige og stod blot standby med et smil på læberne og så til, at familier måtte bytte pladser, i stedet for at hjælpe til og koordinere.

Rejsedato: oktober 2017
1  Tak, Theahja
Anmeldt 12. marts 2018

Vi er lige kommet hjem fra USA og fløj 4 flyvninger med American Airlines. Vi fik en overraskende god service, god mad, drinks, kaffe, is, snaks osv. Flyet var ikke overbooket så der var også god plads. Flyene var rene og pæne og afgik til tiden.

American Airlines kan absolut anbefales.

LBA

Rejsedato: marts 2018
Tak, larsboa329
Anmeldt 6. marts 2018

Vi fløj med Boeing 777 og det var ok. Vi havde desværre ikke muligheden for at checke online, så ved check-in i lufthavnen fik vi tildelt tre pladser ved siden af hinanden og en fjerde plads helt andet sted, selv om den fjerde plads ved siden af var tom (vi rejste fire sammen). De vil have 167 $ for den fjerde plads. Senere, der vi sad i flyveren, viste det sig, at flere par blev spredt rundt i hele flyveren, så der forgik en del byttepladsaktiviteter.
Selve siddepladser var lidt bredere en i andre flyselskaber og betjening var god og effektiv.
Maden måske den bedste i sammenligning med andre.

Rejsedato: februar 2018
Tak, lalunia2017
Anmeldt 15. februar 2018

Vi var en stor gruppe på 10, hvor af de 3 var børn. Man gjorde sig ingen ulejlighed med at samle os, bare nogenlunde. Det gav nok unødig uro, når de ville frem og tilbage mellem forældre og bedsteforældre.

Rejsedato: januar 2018
1  Tak, Pia K