“Flæskesteg på vingerne”
Anmeldelse af Air France

Anmeldt 16. februar 2019

Kort før jul fløj min kone og jeg til Frankrig for at fejre jul med vores søn og hans familie. Ved ankomsten til lufthavnen undrede vi os over at ikke et eneste fly fra København til Paris stod på monitorene; normalt er der adskillige daglige afgange København-Paris. Ved indcheckningen fik vi at vide at der var fem timers forsinkelse på vort fly. Indcheckningen var forvirret, og først efter passagerkontrollen blev jeg opmærksom på at jeg ikke havde modtaget noget bagagemærke på mit pas eller boardingkort.
I Paris dukkede min kuffert ikke op. Den dygtige dame i bagageinformationen kunne dog ud fra min billet se at kufferten var registreret, men ikke hvor den var. Dagen efter fik jeg oplyst at kufferten ikke havde forladt København og næppe ville nå frem til juleaften. Det var skidt da den bl.a. indeholdt en vakuumpakket flæskesteg. Mine stakkels franske børnebørn og deres forældre måtte derfor undvære flæskesteg juleaften. Heldigvis fandt vi en fin lammesteg, men det havde jo ikke meget med dansk flæskesteg med sprøde flæskesvær at gøre. Hver dag sagde Air France at jeg ville få kufferten i morgen, men først dagen inden vores hjemrejse 02.01 2019 nåede den frem, og da var flæskestegen ødelagt.
Efterfølgende var det rigtig besværligt at finde frem til det rigtige sted på Air Frances hjemmeside for at anmelde ønske om erstatning for flyforsinkelsen, udgifter til indkøb af tøj og andre fornødenheder under opholdet i Frankrig og ikke mindst erstatning for den ødelagte flæskesteg. Det var også stærkt utilfredsstillende at der ikke findes en dansk udgave af airfrance.dk, og at det var meget svært at finde et telefonnummer til en dansktalende Air France-medarbejder.
Nu halvanden måned efter julerejsen med Air France har jeg modtaget en tilfredsstillende erstatning for ovennævnte besværligheder. Undervejs var jeg i kontakt med adskillige venlige og høflige Air France-medarbejdere bortset fra en enkelt som opførte sig både nedladende og usympatisk, men effektive i forhold til at få en kuffert videre fra København via Paris til Vendôme i Frankrig kan man ikke sige Air France var.

Rejsedato: december 2018
Tak, leonaktor
Anmeldelser (36.273)
Sprog
  • Flere sprog

33-37 af 36.273 anmeldelser

Anmeldt 27. januar 2019

AF er generelt et godt og (næsten) pålideligt FlySelskab. Men når der er forsinkelser, og man har konnekt Fly, kniber det med opdaterede Infos, og får nemt modsatrettede beskeder. Bortset fra det så er Premium (mini Business) en positiv oplevelse, lige bortset fra når Purseren glemmer os...
Det værste er Charles DeGaule Airport, som er rodet, håbløs og umulig..
ikke mindst når man skal m AF Hop Airline fra "den lille Terminal" m de små Embraer til de mindre Lufthavne så som BLL. Den er træls, forvirrende og ikke særlig kundevenlig. Men bortset fra de negative følgevirkninger så er AF et rimeligt alternativ.

Tak, Erik B
Anmeldt 25. januar 2019

Meget opmærksomme stewardesser, maden ok. Flysæder rimelige på langture. Eneste minus er at man skal skifte lufthavne i Paris og slæbe sine kufferter fra den ene lufthavn til den anden. Det kunne nok gøres bedre.

Tak, Prebenmadglad
Anmeldt 24. januar 2019

Afgang til tiden både ud og hjem, men var alligevel fremme ca. 1/2 time før angivet.
Venligt personale og der blev serveret the, kaffe og softdrinks m. snacks - usædvanligt på kortere ture nu til dags

Tak, duncanjensen
Anmeldt 19. januar 2019 fra mobile enheder

Vær forberedt på at din rejse bliver ændret - op til flere gange hvis du benytter Air France. Vores udrejse blev rykket 2 dage frem, hvilket betød at vi ikke kunne fejre jul med vores familier (fra 25. dec til 23. dec). Dette kostede 2 ekstra overnatninger, hvilket Air France ikke kompenserer for.
Hjemrejsen blev ændret så i stedet for 3-4 timers transit i Paris havde jeg 10 timer.

Selve turen ud foregik i et æld gammelt fly. Sæderne og pladsen mellem disse mindede om noget du ser i et charterfly til Mallorca. Der var urimeligt lidt plads. Heller ingen mulighed for at oplade sin tlf (til musik og lydbøger) hvilket er uacceptabelt på en tur på 9 timer.
Flyet på hjemrejsen var super fint i forhold til hvad man forventer af en lang flyvetur.

Deres service på Messenger er langsom og i et enkelt tilfælde svarede de først efter min rejse var påbegyndt.
Deres telefoniske service er fin.

Rejsedato: december 2018
1  Tak, LailaH379