Fremragende 5 retters menu med skønne vine serveret af dedikeret og opmærksomt personale i historiske omgivelser. Vi blev så forkælet og kommer helt sikkert igen.
Fremragende 5 retters menu med skønne vine serveret af dedikeret og opmærksomt personale i historiske omgivelser. Vi blev så forkælet og kommer helt sikkert igen.
Fantastisk oplevelse at holde fødselsdags-frokostselskab på Brede Spisehus!! Maden var rigtig lækker. Betjeningen var exceptionel god. De havde styr på det hele og kommunikationen var super tjekket også i planlægningsfasen. Vi havde overetagen for os selv og det fungerede så fint at vi kunne bruge...det ene lokale til spisning og det andet til at mingle før og efter og til aktiviteter undervejs. Sikke en dejlig dag, kan varmt anbefales :)Mere
Skøn mad i smukke historiske omgivelser. Serviceminded og hyggeligt personale. Fik 5 retter plus snacks og velkomstdrink
Vi spiste lørdagsfrokost på Brede Spisehus, hvor vi tog tre retters menuen. Vi ville gerne ændre den ene blomme dessert til en lille ost. Det kostede os lige 75 ekstra! selv om de tre retter ikke var overvældende store. Spisehuset har en fin indretning med...kakler men akustikken er forfærdelig og særligt når folk har små børn med, som de ikke kan få til at være stille. Om forretten kan det siges, at ørreden var fra et økologisk dambrug, hvilket var fint. Den rødfarvede fisk var som smør, men det smagte ikke af noget. Det eneste der smagte var de hjemmelavede fedtegrever! Saucen var lavet på bl.a. kirsebær og tilsammen med en strimlet rødebede var det rødt i rødt. Det giver altid en kedelig fremtoning. Røds kontrærfarve er grøn og det havde klædt tallerkenen med en grøn kvist. Hovedretten var kyllingebryst med fennikel i fjerkræ fond. Saucen var alt for salt og sad på læberne længe. Kyllingeskindet var desværre blødt. Desserten var chokoladeis i noget blommekompot. Her var farven igen rødbrun, hvilket var synd. Men ok det hele gled ned til 375 kr. per kuvert. Medspiser fik tre mindre oste. Det, der trækker voldsom ned, er bestik og tallerkener. Fiskegaflen - den yderste, er for lille og bestikket glider ned ad siden, på tallerkenen når man drikker. Servietten skulle flere gange anvendes til at tørre bestik af med. Desserttallerkenen var udstyret med et lille dybt hul i midten, hvorfra man absolut ikke kan få noget op på skeen. Betjeningen var ikke i orden. Da jeg spurgte om rugbrød i stedet for hvidt brød, fik jeg et kategorisk nej!. Det havde de ikke, men den kraftigt tatoverede tjener, som lignede noget, der var undsluppet en rockerborg, havde bare glemt, at der kommer smørstegt rugbrød til osten, så hans bryske afvisning holdt ikke en meter. Kommer vi igen ? Ikke helt overbevist, vil nok søge andre græsgange.Mere
En aften på Brede … alle tiders aften, menu og omgivelser - og super betjening, der gorde alt for, at vi havde en rigtig god aften.
Søndag kl 12.30 skulle vi på 18. år spise middag på Brede spisehus. Det har vi gjort hvert år siden vi holdt vor bryllupsfest i september 2004. Og hvert år har vi fået en god middag og en god betjening. Sådan skulle det ikke gå...denne september søndag. Vi vidste, at der var kommet ny forpagter. Vi havde oplevet de nye folk sidste år, og havde ikke bemærket nogen ændringer. Men det gjorde vi i søndags. Vi havde bestilt menu samtidig med bordbestillingen. Så vi forventede, at tjenerne var orienterede. Det var ikke tilfældet. Vi var omgivet af flere forskellige unge tjenere, som alle stillede spørgsmål, om hvad vi skulle spise, om hvad vi skulle drikke. Da vi fik serveret forretten fortalte den unge tjener os, hvordan vi skulle anvende bestikket: I skal starte ude fra. Ups ! Det var da en mavepuster. Lignede vi, som er i en moden alder nogen, som IKKE forstod sig på at anvende bestikket ?!!! Et rødvinsglas, som manglede på bordet forinden blev afleveret midt i måltidet – og så var det endnu et hvidvinsglas ! Kvaliteten af maden var ligeledes ændret. Vi havde alle årene fået en god, nok lidt konservativ middag baseret på gode råvarer. Så vi er altid gået fra Spisehuset med en god fornemmelse af have fået et ordentligt måltid. Det var desværre ændret. Forretten var overdoseret med karry, så den fine hellefisk blev overdøvet. Hovedretten bestod af kalvefilet med spidsbryst (!) med hestebønner, spidskål m.m. Spidskålen var temmelig vandet, så saucen mistede karakter. Spidsbrystet var ikke mørt men trevlet. Desserten bestod af æbler, crumble med anis, hvid chokoladeskum og solbærsorbet. Samlet set manglede desserten sødme, hvorimod der var masser af syrlighed. Det overordnede indtryk var således ikke imponerende: manglende overblik i serveringen, alt for mange folk, som ikke syntes at have styr på deres opgaver ( søndagsafløsere ?). Maden manglede karakter, med en del ingredienser på tallerkenen, som ikke var ordentligt tilberedt. Og hver ret indeholdt en hel del ingredienser, som gav et mere rodet end ”spændende” indtryk. Inden desserten orienterede vi den tjener, som vi har kendt en del år i ”Spisehuset”, og som vi har tillid til. Det medførte at vi fik fradraget 2 glas hvidvin på regningen. Desværre ændrer det ikke på vor indtryk af, at Spisehuset nu mere er en slags cafeteria. Så vi har besluttet at fremover skal vor bryllupsdag fejres i et bedre ”spisehus”! Diana og PovlMere
Fantastisk mad og fantastisk service 😊 Imponerende menu også for dem i selskabet som havde allergier. Stor anbefaling herfra 😊
Maden er veltillavet og præsenteres flot. Betjeningen (specielt fra den kvindelige tjener) er fin. Det trækker noget ned, at man kun får bordet i 2 timer og ikke mindst, at man skal betale for postevandvand også selvom man køber vinmenu.
Maden var super lækker og stedet er hyggeligt, men der er meget dårligt akustik. Priserne er rimelige, cirka 170-280 dkk per ret. Personalet er søde og venlige.
Alt spillede. Vi valgte 3 retters menuen . Det smagte fantastisk . Vi følte os velkommen . Sød og opmærksom betjening . En dejlig oplevelse.