Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Osteria del Leone

Via Dei Mulini 3, 53027 Bagno Vignoni, Italien
+39 0577 887300
Website
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende49 %
  • Rigtig god29 %
  • Gennemsnitlig11 %
  • Dårlig7 %
  • Frygtelig4 %
Åben nu
Åbningstider
KØKKENER
Italiensk, Middelhavsområdet, Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter
PRIS
$$ - $$$
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning
PLACERING
Via Dei Mulini 3, 53027 Bagno Vignoni, Italien
Alle oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (751)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-10 af 47 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2018 fra mobile enheder

Super lækkert sted som vi havde fået anbefalet. Lækker mad, alt er hjemmelavet. rigtig god og smilende betjening.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, 686thomasg
Anmeldt 8. december 2016 fra mobile enheder

Autentisk italiensk mad. Utrolig lækker tatar af vildsvin som er meget anbefalelsesværdig. Den anden forret med fyldt squash blomst var sjov at prøve men ikke noget særlig Vi fik steak Fiorentina som var veltilberedt, saftigt og meget værd at prøve. Garnituren og kartoflerne var ikke...Mere

Dato for besøg: august 2016
Tak, MajaLaungaard
Antonio C, Proprietario hos Osteria del Leone, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. december 2016
Google Oversæt

Gentile MajaLaungaard, grazie di essere stati da noi e d'averci premiati con la vostra bella recensione, speriamo di rivedervi presto....Mere

Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 4 uger siden

Jeg elsker den lille landsby Bagno Vignoni, men jeg ville aldrig have besøgt Osteria del Leone, da jeg generelt er mistænksom over for restauranter, hvis tilsyneladende raison d 'tre stammer fra deres beliggenhed nær et turiststed for verdensarv BV er eller burde være. Hvad jeg...ville have savnet, hvis jeg havde fastgjort til mine fordomme! Vores første besøg var til frokost i dette unprepossessing mødested med sine warren af værelser, enkel indretning og varierende gulvniveauer, der kunne udgøre en udfordring for folk med nedsat mobilitet. Vi blev varmt velkommen af ejeren og behandlet venligt og professionelt af en server, for hvem engelsk var et af mange sprog, hun havde mestret (komplet med en god forståelse af amerikanske colloquialisms) ud over hendes indfødte rumænske. Menuen var kort, men vores opmærksomhed blev fanget af en pasta skål, der kombinerede muslinger, gedost og kaffe. Jeg troede det lød som en kollision mere end en collation. (Mere om dette senere.) På vagt for eksotisme valgte vi noget mere prosaisk og delte tre retter. Den første var en salat af "vilde" greener (ikke foraged men dyrket af et ungt par i Montepulciano, det viser sig). Det var 10 Eu og værd hver "penny". Det var en åbenbaring med meget god olie (ingen overraskelse) og en lejlighedsvis dråbe som dug af saba (druemost ... og i mit øjne, hvis man kigger til en sød "syre", en langt mere interessant smag end endda de allerbedste Balsamiske vinegarer). Den anden skål jeg vil nævne var en tremasse lavet med safran. Det havde en dejlig nuance, var delikat og, som italienerne siger, "morbid" til punktet at være næsten dessert - berettiget. Min eneste klage var, at det ikke blev serveret på så varmt en temperatur som det burde have været. Det var en virkelig fantastisk frokost. Så meget, vi besluttede at vende tilbage til vinsmagning menuen (som jeg tror var prissat omkring 45 Eu). Nogle steder, der har eller søger Michelin-stjernen, gør dette til en "off-menu" slags affære med retter, der synes at have været fussed over og "man" (sic) - håndteres for at være et kunstgalleri værd. Disse retter er ofte også gode. På OdL var smagsmenuen derimod noget mere beslægtet med en rundvisning i den almindelige menu, med et par tilføjede flæser og blomstrer. Vi insisterede på at prøve den førnævnte muslingeskål, som det synes var inkluderet under alle omstændigheder. Den var lækker. . . . Jeg er ikke sikker på, hvor vigtig de (smukt rensede og perfekt kogte) muslinger var til det, men gnocchi var store og sauce af gedost, sundried tomatbiter og et drys af kaffe lavet til en mindeværdig parabol. Efter en ameuse bouche af nogle meget velsmagende prosciutto begyndte måltidet med en suave kyllingeleverpate (serveret som flere retter på en skiferplatform, som regel dekoreret med noget fedt af noget ...). Den generøse dollop var ledsaget af to perfekt ristede trekanter af hjemmelavet brioche. Her er hvor dette sted tjente en ekstra stjerne for mig. Brødet blev perfekt gjort, lavet i huset af kokken. Dette var ikke en detaljer som en dejlig og delikat spiselig blomst (selvom der var dem også). Det repræsenterede snarere at være opmærksom på det mest basale og banale element i skålen. Mindre inspirerende for mig var det næste kursus, en formet ring af oksekødtartare serveret på kødmælk ricotta. Chiana dalen oksekød er så mild i smag, at den samlede effekt tendens til den uskadelige, spidsen af ansjos flavored sauce på trods af. Tre forskellige pastaretter (alt i passende beskedne portioner) fulgte, herunder gnocchi og et dejligt æg - y tagliarini med et generøst brus af hvide trøfler. Deres oprindelige ragu kunne være en reference, hvormed andre Val d'Orcia ragus kunne måles. Som om det ikke var generøst nok var kurset "hoved" en første sats, og meget velsmagende (sammenlignet med tartaren) oksekødfilet, perfekt undercooked. En hjemmelavet semi-freddo afsluttede emailen. Hvad kendetegnet denne oplevelse for mig var hvordan "grundlæggende", hvad vi spiste var. I stedet for en stor "wow" -faktor opnået, lad os sige ved at omdanne en dybstegt fiskeskind til en gondol for at holde kaviar i et skum af noget eller andet og arrangeret af tre souskokke med kirurgiske værktøjer, vi havde versioner af klassiske, traditionelle hjemmelavede retter, du kunne sige, gjort af en mester kok. Det var som om vi blev behandlet til en slags Platonisk "ideel" af hver af de retter, man kunne finde, med undtagelse af muslinger og kaffedisk, næsten overalt. Da vi forlod, ønskede vi at takke kokken. Vi fandt ham ned ad banen, man kunne sige, i et rum bag hovedkøkken, der ælte brød og placerede det i en køler. Min spisekammerat, der driver en high end cateringvirksomhed i Santa Fe afkodede betydningen af den "chilling" detalje. Det var det der gjorde hans brioche (og alle de andre brød) så godt, hun fortalte mig. Chilling springer ikke processen. Erfaringen med at spise på OdL forstærket min overbevisning om, at fussiness er afgørende, når det er fokuseret på, hvad der virkelig betyder noget, og det er ikke skønhed, men den egentlige kvalitet af skålen, der kommer til bordet. Hvornår er sidste gang to små triangler af toast taget det centrale stadium i en gennemgang af et helt fremragende måltid? Jeg glæder mig til at vende tilbage. Hatte ud til det store kulinariske team Osteria del Leone.Mere

Dato for besøg: november 2018
Anmeldt 14. november 2018 fra mobile enheder

Rejste fyrre minutter og bookede min reservation uger i forvejen at spise middag her. Ved vores ankomst blev vi siddende og flere fluer sværmer omkring os, dette fortsatte i hele vores nat. Meget irriterende og forstyrrende i betragtning af dette kunne være et hygiejnisk problem....Vi bestilte en flaske vin og efter venter 15 minutter modtog vi vores appetitvækkere og ingen vin i syne. Efter vi bad, blev det hurtigt bragt til os uden nogen undskyldninger. Han havde åbenbart glemt. Vi blev serveret vores hovedretter og ingen kom nogensinde tilbage for at kontrollere os for at se, hvordan alt var og / eller at se, hvis vi var færdige. Jeg havde set, hvad jeg havde tænkt at være vores tjener at forlade. Lo og se, vi sluttede vores hovedret og 15 minutter bestået og ingen tjener i syne. Han havde forladt! På dette tidspunkt var musikken i restauranten endda blevet slukket. Min mand måtte komme op for at finde nogen til at bede om checken. Virkelig. . . . . Jeg er ikke en til at skrive anmeldelser på restauranter medmindre de er fremragende eller forfærdelige, fordi i sidste ende er der så mange spisemuligheder at vælge imellem, at det er så skuffende på mange måder at spilde vores dyrebare tid på en, der ikke er så værd .Mere

Dato for besøg: november 2018
sparampaglia, Proprietario hos Osteria del Leone, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. november 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 16. oktober 2018

Vi har været i Italien i Toscana i femten dage, og vi har besøgt forskellige lande, forsøger det lokale køkken, men ingen plads kan sammenlignes med denne kro i nærheden af ​​BagnoVignoni-poolen. meget venlige og hyggelige personale og vidunderlige køkken. det bedste måltid af vores...ferie. Højt anbefalet.Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt 8. oktober 2018

Vi visted på en lørdag aften og forventede at være optaget som det var. Tjenesten var varmt og hilsen imidlertid servicepersonale var begrænset og venter efter at blive siddende var omfattende. Personalet (kun talt 3 for service) var usædvanlige under omstændighederne. Når det er sagt...maden var fremragende og ravioli med hvid trøffel sauce var usædvanlig, vil jeg sige det bedste, jeg nogensinde har spist. Vores appetitvækkere og vigtigste kursus var stor.Mere

Dato for besøg: september 2018
sparampaglia, Proprietario hos Osteria del Leone, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. oktober 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 14. juni 2017 fra mobile enheder

Forbløffende! God mad. Charmerende service! Aldeles mindeværdig lidt af himlen i et sandt stykke toscanske skønhed og næring. Vi elskede det her!Mere

Dato for besøg: juni 2017
Antonio C, Proprietario hos Osteria del Leone, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juni 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 9. juni 2017

God mad og service! Du bliver ikke skuffet! Meget hyggelig restaurant. Det var meget stille i byen i løbet af februar, var vi glade de var åbne og de var glade for at betjene os. Jeg vil vende tilbage!Mere

Dato for besøg: februar 2017
Antonio C, Proprietario hos Osteria del Leone, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juni 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 26. april 2017

Helt ærligt, det bedste måltid, jeg havde under hele to uger i Italien. Jeg bestilte deres lokale specialitet pici pasta med pølse. Fantastisk! Jeg har toppet det af med en $ 35 Brunello, år 2012. Jeg kunne ikke tro deres midt i - udvalg pris...for noget så vidunderligt. Jeg smagte den skiver kød og det var perfektion. Jeg er fra Texas, så vi ved et godt skåret af kød og det var fantastisk. Hvad angår den brød, jeg foretrak dagligt og tomat. Brug den til slik efterladenskab sauce fordi du ikke har lyst til at gå glip af noget af det.Mere

Dato for besøg: april 2017
Antonio C, Proprietario hos Osteria del Leone, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. maj 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 22. april 2017 fra mobile enheder

Bagno Vignone var en smuk lille by, med Osteria del Leone det perfekte sted til at nyde en eftermiddag på terrassen med store toscanske mad forår.

Dato for besøg: marts 2017
Antonio C, Proprietario hos Osteria del Leone, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. maj 2017
Google Oversæt

Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 3 hoteller
Albergo Le Terme
760 anmeldelser
0,04 km væk
Albergo Posta Marcucci
581 anmeldelser
0,1 km væk
ADLER Spa Resort THERMAE
2.586 anmeldelser
0,44 km væk
Hotel Osteria Dell'Orcia
276 anmeldelser
0,51 km væk
Restauranter i nærheden
La Bottega Di Cacio
967 anmeldelser
0,01 km væk
Osteria della Madonna
233 anmeldelser
0,03 km væk
Il Loggiato
620 anmeldelser
0,02 km væk
Seværdigheder i nærheden
Librorcia Bagno Vignoni
116 anmeldelser
0,02 km væk
Terme Bagno Vignoni
775 anmeldelser
0,05 km væk
Piazza delle Sorgenti
275 anmeldelser
0,13 km væk
Parco dei Mulini
209 anmeldelser
0,07 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Osteria del Leone.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send
Forbedr denne registrering

Restaurantoplysninger

Oversigt over vurderinger
  • Mad
    Service
  • God pris
    Stemning
Gennemsnitspriser
34 $ - 57 $
Måltider
Frokost, Aftensmad
Restaurantegenskaber
Reservationer, Udendørsservering, Privat spisested, Siddepladser, Tjenerstab, Barnestole til rådighed, Serverer alkohol, Gratis wi-fi
Egnet til
Lokalt køkken, Særlige lejligheder, Romantisk, Familier med børn, Børn
Åbningstider
søndag
12.00 - 14.30
19.30 - 22.00
tirsdag
12.00 - 14.30
19.30 - 22.00
onsdag
12.00 - 14.30
19.30 - 22.00
torsdag
12.00 - 14.30
19.30 - 22.00
fredag
12.00 - 14.30
19.30 - 22.00
lørdag
12.00 - 14.30
19.30 - 22.00
Beliggenhed og kontaktoplysninger
  • Adresse: Via Dei Mulini 3, 53027 Bagno Vignoni, Italien
  • Placering: Europa  >  Italien  >  Toscana  >  Province of Siena  >  Bagno Vignoni
  • Telefonnummer: +39 0577 887300
  • E-mail
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering