Stedet er ret lille af en restaurant at være og består af ét rum, hvor der så er placeret et antal borde.
Gennem de store panoramavinduer er der udsigt til et udendørsområde til sommerbrug og til havnen. Ikke nogen pæn eller hyggelig udsigt, som andre...havnerestauranter har fx i Lemvig eller Aalborg.
Min ledsager og jeg fik hvert et stjerneskud til 144 kr. Dette består jf restauranten selv af:
1 hvidvinsdampet og 2 pandestegte rødspættefileter, håndpillede Læsørejer, grøn blancheret asparges og hjemmelavet dressing.
Denne beskrivelse er imidlertid ikke helt dækkende……..Der var nemlig også ”salat” til samt purløg. –Det vender jeg tilbage til.
Den hvidvinsdampede filet havde en underlig smag jeg ikke ku bestemme hvad/hvor kom fra. Jeg håber ikke det var vinen for så tror jeg de skal finde en anden vin. Jeg var meget sulten så den gled ned uden fornøjelse. Min partner levnede sin.
De to pandestegte havde den nok tyndeste panering jeg endnu har oplevet, så kan man godt li den sprøde fornemmelse af en god panering, bliver man ikke tilfreds. Men de smagte nu OK. De var dog ret lille og ikke særligt tykke, så man blev ikke overvældet af fiskemængden.
De håndpillede rejer havde den rette konsistens og har sikkert været af gode råvarer, men de havde en underlig lidt bitter eftersmag jeg heller ikke ku bestemme hvor kom fra, så de blev heller ikke rigtig den nydelse de plejer at være.
En decideret fejl fra ”madproducentens” (næppe kokkeuddannet!) side var dog salaten, hvor en del var billig kål. Den var ALT ALT for grov. Så enten skulle man dissekere salatgrundigt eller også måtte man indfinde sig med den overdøvende smag og tekstur af kål. Det var meget upassende og en decideret fejl.
”Franskbrødet” var TOASTBRØD!!!!. Det bruger man Kraft…. Ikke på en restaurant/café til et stjerneskud. Det kan man måske slippe afsted med på en lousy grillbar til et ”stjerneskud” til 70 kr. Det gør man baaaaare ikke på en restaurant/café!!!
Den såkaldte hjemmelavede dressing har jeg ingen anelse om hvordan smagte, da jeg ikke formåede at separere denne fra salatbudskadset og øvrige dele.
Som flere andre, men HELDIGVIS ikke alle restauranter, så havde man valgt at anvende billige sorte og tarveligt smagende ”caviar”. Det er mig ubegribeligt at nogen kan synes at disse smager godt. Prøv lige at smage ordentligt på dem! – de smager jo nærmest som om de er fordærvede…. ;-) . Lad være at bruge disse og anvend ordentlige råvarer….- og sæt prisen efter det. Brug evt ”olierogn” hvis man ønsker at dekorere uden den sorte caviars tarvelige smag.
Bemærk hvor mange anmeldelser jeg har skrevet samt evt min baggrund. Mener jeg har en vis tyngde og faglighed at ha min ”kritik” i……Mere