God mad, meget typisk god gammeldags kromad, og ingen fare for at gå sulten i seng…. Høflig betjening og rimelige priser på mad og drikke
God mad, meget typisk god gammeldags kromad, og ingen fare for at gå sulten i seng…. Høflig betjening og rimelige priser på mad og drikke
Havde købt et 4 dages forkælelses ophold på Dronninglund Hotel som vi glædede os meget til. Receptionen åbner præcis kl. 15:00 så der var en kødrand af mennesker der skulle checke ind. Vi fik udleveret nøglen og fandt vores værelse, og allerede her forsvandt forkælelsen....Værelses virkede lidt slidt og der var ikke engang en stol man kunne sidde i. Til gængæld var der en gammel slidt sovesofa som man ikke kunne sidde i, hvis man skulle se TV. Da skuffelsen over det dårlige værelse havde lagt sig, så vi frem til at skulle have noget dejligt mad. Glæden varede dog kort. Midt i restauranten stod der en forholdsvis lille buffet og der var proppet med mennesker omkring den. Vi fandt vores plads og fik bestilt drikkevare. Buffeen bestod af hønsesalat, kyllingebryst og pandekager. Kvaliteten på maden er absolut ikke værd at skrive hjem om. Der efterfølgende dage var det samme, så efterhånden tvivlede vi på om der er en kok ansat på stedet, eller om det bare er købemad der bliver varmet. Forkælelse er der absolut intet af, og ikke et sted vi har lyst til at besøge igenMere
De serverer basis mad bestående af kød, kartfler og sovs og en almindelig blandet salat hvis man er heldig. Til gengæld nogle gode sovse. Personalet skal løbe meget stærkt og dugene er ikke altid rene.
Fin velkomst af receptionisten. Halv ‘beskidt’ værelse. Vi havde fået at vide vi skulle have 5 retters menu, men da vi kom ned til “restauranten” var der buffet med tør flæskesteg (med bløde svær), vakuum kartofler, rødkål (fra glas), brun sovs og så havde der...været fiskefilet. Dem var der ikke flere af og de blev ikke fyldt op. Desserten var dåse ferskener med flødeskum 🤢 det var pinligt! Håber ikke der stod en kok i køkkenet, så har han da mistet al form for lyst til at lave mad.Mere
Forret, alt for dårlig, laksen smagte alt for meget af fisk 😟 Tjeneren virkede som om det helt bare skulle overståes. Dessert og hovedret er det som trækker det op til 3 stjerner
Ganske udmærket mad,kan ikke sige noget negativt om det.. Har aldrig spist derinde, men har familimedlemmer der fortæller t maden er utrolig godt og man går mæt derfra,så det må bestemt være en god ting :)
Der var pænt mange mennesker for at sige det mildt, men det skal også være, når man har 3 retter for 125 Vi sad tæt, masser af larm. Hurtig og venlig betjening. Maden var ok til prisen, dog hader jeg pose kartofler, fabriks rødkål og...sovs der ikke smager af andet end kulør. Finder nok på noget andet til næste årMere
Man kan få stegte ål hver dag på hotellet. Prisen er 135 kr for en lille portion og det var okay. Ål og kartofler smagte godt med lidt ekstra salt og peber på. De var søde at vi kunne spise 1/2 time før alm servering....Men personalet er lidt fraværende, stod i receptionen og ventede på at tale med en og der går en dame forbi en og lader bare som ingenting, ville det ikke være almindeligt service mindet og sige, hej og lige et øjeblik så skal vi være der, men til gengæld ligegyldighed og det hørte jeg også da jeg stod og betalte fra et andet par der ville tjekke ind og skulle overnatte. Og deres priser på drikke varer er stadig høje for Dronninglund at være, en lille øl 49 krMere
Vi var tre, der havde bestilt bord en fredag for for at få en gang stegte ål. Man kan bestille enten en lille eller en stor portion stegte ål med flødestuvede kartofler for hhv 135 og 198 kr. Den lille portion omfatter 5-6 stykker, mens...der hører 10-12 stykker til den store. Vi havde god appetit, så vi bestilte den store, og den store portion vil nok også række for langt de fleste. Ålene var stegt, som de skulle og var portionasanrettet på tallerkenen sammen med en skål med de flødestuvede kartofler, det meste af en citron og en lille skål med rødbede i små tern. Ikke den mest spændende anretning, men mere gammeldags og lavpraktisk. De flødestuvede kartofler virkede lidt ordinære i min optik, men der kan selvfølgelig være nogen, der ved en fejl er kommet til at købe en industriel én af slagsen - eller nogen kan ved en fejl være kommet til at tabe en skefuld mel deri. Det er svært at sige, men helt overbevisende var den ikke. To af os ville egentlig godt have have haft et godt glas hvidvin til, f.eks en god og syrerig Riesling, men her var vi nødt til at købe en hel flaske, hvilket vi syntes var lidt i overkanten til små 500 kr. Vi kunne selvfølgelig have valgt et glas af husets hvidvin, men den var af en type, som overhovedet ikke egnede sig til den kraftigt smagende fisk. I det hele taget var det et meget mystisk vinkort med mange ukendte vine på ukendte druer, hvoraf en enkelt endda blev lovprist som værende en kultvin. Jeg kender en del til vin og tvivler meget på, at der eksisterer nogen større kult omkring den pågældende vin, men måske er der en lokal fanskare i Dronninglund? Ølkortet var præget af et udvalg af “moderne” øl fra Schiøtz, en Dronninglund Classic, brygget af Thisted Bryghus og fadøl af den forholdsvis traditionelle slags. Jeg begik en stor fejl ved at vælge en Gylden IPA fra Schiøtz, for den viste sig at være brygget med store mængder rosmarin, som i den grad overdøvede den gode ølsmag og humlen. En halt liter blev takseret til 75 kr, og så var den da også betalt. Til gengæld var vandet gratis. En stor del af gæsterne i restauranten benyttede sig af buffeten, og virkede til i udbredt omfang til at bo på hotellet. Der er parketgulv i restauranten, så det gav et noget højt støjniveau denne fredag aften, hvor alle borde var besat. Betjeningen var lidt upersonlig, men godkendt.Mere
Vi ankom til hotellet ca. kl. 17.45 kort før buffet’en blev serveret. Vi bad om et glas hvidvin som en lille aperitif, før vi skulle spise. Hvidvinen indtog vi ved nogle beskidte borde udenfor hotellets indgang. Vi havde egentlig tænkt os en flaske rødvin til...vores mad, men da vi så priserne på vinkortet, bestemte vi os for at drikke øl. Vi opdagede ved den lejlighed, at prisen for vores 2 glas hvidvin beløb sig til 168 kr. !!! Dvs. 84 kr. for et glas hvidvin fra en flaske, som højst koster 50 kr. Det er en fuldstændig urimelig pris for et simpelt glas hvidvin - ikke engang på det dyreste sted i Aarhus, nemlig på restauranterne langs åen, betaler man den pris for, hvad der svarer til husets vin. Med hensyn til maden på Dronninglund Hotel blev der den aften serveret aspargessuppe, oksefilet med coleslaw, kartofler og bearnaisesovs og endelig is med rød frugtsovs. Aspargessuppen kunne spises, men resten var bogstaveligt talt næsten uspiseligt. Kødet var ekstremt sejr, kartoflerne viste sig at være vakuumpakkede og bearnaisesovsen havde intet med bearnaisesovs at gøre. Isens bismag af kunstige tilsætningsstoffer kunne overdøves med frugtsovsen, hvis man tog nok af den på tallerkenen. Retfærdigvis skal siges, at coleslaw’en var jævnt god!!! Det var et måltid, som suverænt indtog førstepladsen på skalaen over de måltider, hvor vi er gået skuffede fra bordet. Vi ville have været langt mere tilfredse, hvis vi havde kørt til den nærmeste grillbar og indtaget vores aftensmad der!Mere