Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Restaurant Bouchard

Gjort krav på
Reservér bord
2
man. 22/7
20:00

Vurderinger og anmeldelser

UdmærkelsescertifikatVinder i 2015 - 2019
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

PRISKLASSE
20 $ - 40 $
KØKKENER
Fransk, International, Europæisk
Særlige kostkrav
Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter
Vis alle oplysninger
måltider, fordele

Placering og kontaktoplysninger

Menu

PRÉAMBLES FROIDES (COLD)‏
13.00
Tartare Du Jour
Diced raw‏ yellow fin tuna or filet of beef or salmon are amongst the different tartars
11.25
Patede Foie Du Chef
Chef’s house pate served with toast and garnish
14.50
Tour Des Crevettes Et Leurs Trois
Tower of cold shrimp, garnished with a shredded brussel sprout slaw with three sauces, tomato-cumin, blood orange-curry and chive-mint and jalapeño
13.50
Carpaccio De Filet Mignon a' Huile De Truffle
Sliced carpaccio‏ of beef, garnished with arugula, caper berries, truffle oil & sea salt
12.75
Assiette De Saumon Fume (Chez Nous)
House smoked salmon with classic garnishes
PRÉAMBLES CHAUDES (HOT)
11.00
Bisque De Homard Au Pistou
Lobster bisque with basil and garlic
12.50
Vol Au Vent D’Asperges Et De Homard
Asparagus and lobster in puff pastry, with a lemon beurre blanc
10.75
Escargots Fourrées à L’Ail Au Persil Façon “Gratinée”
Escargots flavored with parsley and garlic, topped with a mousseline sauce and browned in the salamander
10.00
Ratatouille Ravioli Au Coulis De Poivron Rouge
Squash, eggplant, tomatoes, cheese, onion & peppers, seasoned with a hint of curry and garlic with a roasted red pepper sauce
20.00
Foie Gras Poêlesaute, Sauce Framboise
Sautéed foie gras with a raspberry reduction sauce
SALADES‏
6.75
Salade Mesclun, Vinaigrette Au Vin Rouge
Salad of mixed baby lettuces with red wine vinaigrette
9.75
Salade D'Endive Et Roquette Parfumée
Arugula and endive salad with goat cheese, lemon olive oil dressing
10.50
Salade Aux Poires Et Roquefort
Mixed greens, warm pears, roasted walnut, blue cheese & balsamic vinaigrette
10.00
Salade César, Sa Laitue Grillée
Grilled baby romaine lettuce with a garlic olive oil dressing and shaved parmesan cheese
PLATS PRINCIPAUX
36.00
Sole De Douvres à L’Oseille
Dover sole with a classic sorrel sauce
38.75
Homard Et St. Jacques Cardinal Gratinée
Restuffed roasted lobster and scallops with truffle, gruyere cheese and lobster sauce
25.50
Poussin De Cornouailles Sur Canapeà La Façon Du Périgord
Cornish hen‏ breasts on toasted bread with pate, finished with a truffle. Foie gras madeira sauce
37.00
Pavede Filet De Beef Au Brie, Sauce Bordelaise
Filet of beef with a red wine shallot sauce, topped with a baby brie cheese
36.00
Filet De Boeuf “en Tranche” Sauce Porto
Sliced filet of beef with a port wine demi-glace finished with a hint of horseradish
37.00
Deux Grandes Côtelettes Du Carred’Agneau, Sauce Fine Herbes
Double chops of rack of lamb with herbs finished with a rosemary red wine reduction sauce
26.00
Filet De Porc Farci Aux Poivrons Rouge, Chèvre Et L’Epinard
Pork tenderloin with spinach, goat cheese and red peppers, wrapped in puff pastry, with a roasted garlic demi glace sauce
29.75
Magret De Canard Au Café, Sauce Au Cognac
Duck breast sautéed with a coffee crust, finished with a brandy balsamic sauce
32.00
Saumon Sur Champigons Sauvage
Salmon roasted, served on wild mushroom ragout finished with a porcini crust and a morel mushroom butter sauce
18.00-38.00
Les Plats Du Jour
Daily specials; depending on availability at the market or on the docks
POUR FINIR‏
8.50
Les Desserts Du Jour
10.00
Soufflés Individuel
3.00
Cafeou Thé
3.50
Espresso
4.00
Cappuccino
9.50
Cafe or Espresso “Bouchard”
5 liquors
Anmeldelser (1.095)
Filtrer anmeldelser
443 resultater
Medlemsvurdering
373
40
14
9
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
373
40
14
9
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 443 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 13. april 2019

Fransk køkken i bedste fald! Meget dyr, men værd hver bid (og $$$). Bed om at blive siddende, hvor Max er din server.

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 13. april 2019

Vores jubilæum faldt sammen med Newport Restaurant Week. At vælge Bouchard var ikke en brainer. Fremragende service. Lækker appetitvækkere. Vi havde en skiver bøf skål og svinekød i puffed wienerbrød. Dejlig. Gå ikke glip af Grand Marnier souffl til dessert! Nice cocktails og stor vinkort....Vi blev endda behandlet på glas champagne til vores jubilæum!Mere

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 13. april 2019 fra mobile enheder

En fantastisk aften! Deres opmærksomhed på detaljer er matchet af ingen anden restaurant i Newport. Højt anbefalet. Men ikke hvad jeg ville kalde passende for børn.

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 13. april 2019

Jeg har spist her flere gange, og hver gang maden er fantastisk. Tjenesten er upåklagelig og stemningen er rart. Jeg er ikke en fransk mad ekspert, men de gør det lige her, stor souffel til dessert. Vent personalet er fantastisk at forklare hvordan maden er...forberedt og hvad du kan forvente. Jeg vil gå der til særlige nætter, begivenheder, fødselsdage og jubilæer.Mere

Dato for besøg: februar 2019
Anmeldt d. 12. april 2019 fra mobile enheder

Vi havde et vidunderligt måltid og en vidunderlig oplevelse. Lækker! Service var fremragende uden svæver.

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 5. april 2019 fra mobile enheder

Denne elegante og sofistikerede franske restaurant tager meget at slå, hvis du leder efter god mad i Newport. Jeg fandt en dejlig atmosfære, fremragende service og en menu, som mere end opfyldt mine forventninger. Frisk foie gras hurtigt stegt og serveret med et glas Sauternes;...en perfekt Dover Sole ud af knoglen og med en sorrel sauce; en Grand Marnier souffl så lyser den nær floated af bordet. Højt anbefalet.Mere

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 13. oktober 2018

Mens natten startede lidt stenet, vidunderlig service og lækker, gemte klassisk mad aftenen. Efter at have ventet et par minutter at blive anerkendt (personen på telefonen kiggede aldrig op eller stoppede taler), en værtinde optrådte og derefter fortalte os vores reservation var for den følgende...uge. Min mand sagde det var forkert, da vi naturligvis var der. Så forsøgte hun at skylde på Open Table og han svarede, at han havde ringet og lavet reservationen. Han fortalte mig, at han genkendte stemmen til den kvinde, der stadig talte i telefon i receptionen. Heldigvis var 2 tabeller stadig tilgængelige og værtinde gav os vores valg. Tjeneren leverede fremragende service. Min mand elskede hans hummer bisque og jeg havde en dejlig salat med pærer, valnødder og blå ost. Min kaffe crusted udbenet andebryst blev kogte ligesom bestilt og var lækre, og min mand troede hans kalvekød chop med asparges og krabbekød (en særlig den nat) var fremragende. Vi splittede en grand marnier souffle og aftalt det var det bedste, vi nogensinde havde haft. Kokken havde skrevet "Happy Anniversary" i chokolade på pladen - et godt præg. Og restauranten er meget smuk. Så vi følte os meget tilfredse, men hvis vi besøger Newport igen, bruger jeg Open Table til at foretage min reservation her.Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 13. oktober 2018

Vi hørte om denne restaurant gennem vores hotel (Mill Street Inn). Jeg tjekket det online forud for vores besøg, og det lignede et godt valg - vi blev ikke skuffede. Fra det øjeblik vi gik ind blev vi mødt med et varmt smil. Vores server...Max var top notch med en stor personlighed. Fødevarer var fremragende, så der var aldrig noget tilbage på vores tallerkener. Støjniveauet var så lavt, at du kunne have en samtale, selv om det syntes alle tabeller var fulde. En virkelig klassisk spisning oplevelse, der gjorde vores jubilæum middag sådan en mindeværdig, at vi stadig taler om det. Og priserne var sammenlignelige med andre restauranter i området - selvom erfaringen var uvurderlig.Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 5. oktober 2018

Fantastisk restaurant. Meget fransk, både i mad og service. Vores parti havde ingen klager og kun ros. Deres appetitvækker af Escargots aux Champignons et Vin Rouge gratin er mest usædvanligt, og det er værd at tage en tur til Newport bare for den pågældende skål...alene. Kan ikke vente med at vende tilbage.Mere

Dato for besøg: september 2018
Anmeldt d. 2. oktober 2018 fra mobile enheder

Du kan altid regne med en stor oplevelse hos Bouchard. Kvalitetsfødevarer suppleret med ekstraordinær service bringer dig tilbage til at bygge mindeværdige overnatninger. Sara og Albert lever konsekvent til vores forventninger!

Dato for besøg: juni 2018
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 21 hoteller i nærheden
Wellington Resort
149 anmeldelser
0,24 km væk
Wyndham Newport Onshore
172 anmeldelser
0,4 km væk
Wyndham Inn on the Harbor
176 anmeldelser
0,48 km væk
Forty 1⁰ North
732 anmeldelser
0,52 km væk
Restauranter i nærhedenSe 269 restauranter i nærheden
Rosemary and Thyme Cafe
519 anmeldelser
0,21 km væk
Gary's Handy Lunch
245 anmeldelser
0,14 km væk
Scales & Shells
480 anmeldelser
0,09 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 232 seværdigheder i nærheden
The Elms
1.727 anmeldelser
0,5 km væk
St. Mary's Catholic Church
183 anmeldelser
0,54 km væk
Thames Street
731 anmeldelser
0,44 km væk
Kingscote
151 anmeldelser
0,52 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Restaurant Bouchard.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering