Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Atlanta
Tilføj
Indbakke
Søg

Restaurant Eugene

Ikke gjort krav på

Vurderinger og anmeldelser

Nr. 125 af 991 Amerikansk i Atlanta
Nr. 173 af 2.400 Restauranter i Atlanta
UdmærkelsescertifikatVinder i 2015 - 2018
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

PRISKLASSE
31 $ - 50 $
KØKKENER
Amerikansk
Særlige kostkrav
Vegetarvenlig, Glutenfri retter
Vis alle oplysninger
måltider, fordele

Placering og kontaktoplysninger

Menu

TASTING MENUS​
Pickled pink shrimp, sour corn, sacred basil
Foie Gras au Torchon, elderflower jam, Brioche, granola
Tilefish, leeks, Creole mustard, turnip, caviar
Lamb, sorrel, mushy peas, honey
Beef, oyster mushroom, spring onion, bordelaise
Green Hill, dill, roots
Chocolate mousse, candied orange curd, coffee dacquoise
Summer squash, sugarsnap, berbis
Siberian sturgeon caviar, french omelet, sauce nantua
Vidalia onion, country ham, lovage, bourbon
À-LA-CARTE​
28
Pork belly, sorghum, beet, spring onion
Caper's Blade Oyster, champagne, sugarsnap, cavier, marigold
30
Fois gras, pot likker, white grits, fermented collards
26
Crab galette, citrus, vadouvan ghee, bitter greens
14
Warm vegetables à la grecque, cumberland, crisp ham
12
Young lettuces, soft herbs, mustard, relishes
Pink shrimp, three sisters, wrinkled old man pepper
47
NY strip, broccoli, pommes dauphine, sauce bernaise
38
Lacquered duck, zephyr squash, spruce tips, long bearns
36
Grouper, hoppin' John, green garlic, crawfish
PASTRY​
10
Triple chocolate ganache, vanilla froth, chocolate cake, cocoa nibs
10
Strawberry sorbet, chartreuse meringue, cornmeal
10
Chocolate chip cookie dough, streusel, bitter cocoa
10
Rhubarb tart, Campari chantilly, gin, Italian vermouth
Chocolate coulant, vanilla ice cream, espresso
CHEESE​
One, $6 / Three, $17 / Five, $22
Fortsonia, raw cow, Georgia
Green Hill, pasteurized cow, Georgia
Humboldt fog, pasteurized goat, France
Valencay, pasteurized goat, France
Asher Blue, cow, Georgia
BAR​
15
In Barbados
vodka, spiced almond liqueur, lime, Barolo
Fly by Night
Gin, lime, amaro, rum, Coca-cola
15
Barrister
blanco tequila, rum, lime, grenadine, banana liqueur, caribbean bitters
15
Sisyphus
rum,​ vermouth, chartreuse, sherry
15
Earl Scruggs Negroni
Bourbon, amaro, orange liqueur, Italian vermouth, black walnut
15
YYZ
Bourbon, strawberry & bee pollen infused campari, lemon, Pimms
15
Santina Shandy
bourbon, lemon, orange liqueer, IPA, grenedine
15
Peachtree Battle
rye, vermouth, chartreuse
Ginger Smokestack
Rye, lemon, honey, ginger wine, mescal
Anmeldelser (227)
Filtrer anmeldelser
85 resultater
Medlemsvurdering
65
10
5
3
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
65
10
5
3
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 85 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 6. august 2019 fra mobile enheder

Brailes Restaurant på 5. gade. I Eugene har Oregon den allerbedste morgenmad. Vores æggekage var lækre, havde friske æg, bacon, pølse, løg, paprika osv. . store hash browns og ægte fluffy hjemmelavede kiks. Vi vil helt sikkert være gentagne kunder med sikkerhed.

Dato for besøg: august 2019
Anmeldt d. 4. august 2019

Vi har værdsat vores specielle lejlighedsmåltider med dig i de sidste flere år. Smagemenuoplevelsen er en, vi altid vil sætte pris på. Dit personale er altid vidunderligt og nacn. Tak for altid at byde os hjerteligt velkommen. Ser frem til at spise på din nye...virksomhed dette efterår!Mere

Dato for besøg: august 2019
Anmeldt d. 27. juli 2019

Som enhver der har nået det grønne på to og derefter tre putte ved, er der dage, hvor dit spil ganske enkelt er slået fra. Jeg gennemgik Restaurant Eugene for to uger siden og beskrev en sådan dag. Efter ledelsens opfordring vendte vi tilbage til...Restaurant Eugene i går aftes. Oplevelsen denne aften var på niveau med andre besøg og opfyldte vores forventninger fuldt ud. Restauranten var ikke overfyldt, og personalet forsøgte ikke hektisk at kompensere for overbooking og under personale - årsagen, er jeg blevet forsikret om, den tidligere skuffende middag. Fasanen var lækker forberedt, ligesom grouperen. Og denne gang er ris- og krabbekesuppen fyldt med smag. Sommelieren gjorde sit fremragende stykke arbejde med vinparring igen. Kort sagt, dette var den restaurant, vi var blevet elsket gennem årene. Restauranten skifter i efteråret. Jeg har tillid til, at den nye iteration vil fortsætte i denne tradition, og at tre-putt bogey for to uger siden simpelthen vil være en dårlig dag, som ikke er bestemt til at blive gentaget.Mere

Dato for besøg: juli 2019
Anmeldt d. 15. januar 2019

Efter flere besøg synes det for os, at denne restaurant er rettet mod pretentiøse foodies. Menuen er meget begrænset og atmosfæren føles meget "stiv". Tjeneren fortalte os selv, at bordssaltet kommer fra en familieejede mine i nordlige VA (eller et sted sådan) - som om...det var en forskel! Til dette pris punkt, IOO der er meget bedre muligheder i Atlanta, nogle af dem ganske tæt ved. . . .Mere

Dato for besøg: november 2018
Anmeldt d. 8. januar 2019

Vi plejede at elske Restaurant Eugene og gik der ofte til særlige lejligheder. Deres menu blev ret stillestående, så vi tog en pause i et stykke tid og gik endelig tilbage for et par uger siden til en fødselsdag. Vi var chokerede over hvor langt...ned ad bakke det er gået! Fødevarer var ok, men ikke noget særligt. Tjenesten var virkelig ikke på et niveau, du ville forvente fra en restaurant i denne prisklasse - meget yngre mennesker - og jeg var nødt til at se en arbejdstager jernduge på tavlerne gennem hele min middag. Spidsen var, da checken kom og det var over $ 500 for 2 smagsmenuer og 1 vinparring! Latterlig. Vi giver dem ikke en chance.Mere

Dato for besøg: november 2018
Anmeldt d. 6. januar 2019 fra mobile enheder

Nytårsaften med RE's 7 kursus plus Amuse. Fremragende menu, præsenteret ved at blive siddende (se foto), fremragende og opmærksom service, stille spisestue og perfekt atmosfære! Værd at prisen helt sikkert.

Dato for besøg: december 2018
Anmeldt d. 18. oktober 2018

Vi havde $ 165 pr. Person vinsmagning menuen så forventninger var høje. Vi var meget skuffede. For at være retfærdig var der et par kurser, der var lækre, men de fleste var ikke noget særligt og på dette prisniveau forventer du speciel. Mere om var...den surrealistiske tjeneste. Det var venligt og muntert men amatørlig i en grad, der var chokerende i en restaurant som denne. Fødevarer serveret uden bestik. Vinbriller, der sad tom for flere kurser. Virkelig bizar brød service. Vi fik et stykke majsbrød og et stykke surdej og blev overladt til at opdele det mellem os. For $ 165 pr. Person kan vi i det mindste ikke få en af ​​hver? Tomme brødplader og smør blev derefter efterladt på bordet til 4 flere kurser, men brødmanden kom aldrig tilbage. Hvis du vil begrænse os til et stykke hver, så fjerner vi i det mindste pladerne, når vi er færdige. Leveringen af ​​en enkelt østers i en glødende røgklods, der blev marcheret rundt i lokalet, var bare ubehagelig. Jeg vil virkelig gerne se denne restaurant fokusere mere på god mad og service og begrænse visningen.Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 12. august 2018

Jeg har spist her og gennemgået restauranten, men det er første gang, vi havde en vinsmagning middag. Eugene er fremragende i alle spisesteder. Atmosfæren, servicen samt maden er bedst vurderet. Siddepladser er komfortable, støjniveauet er lavt, så du kan nyde samtale, og tjenesten er ikke-påtrængende....Vinsmagningen er forbedret af de overraskelser, du får. Du bliver spurgt om allergier og præferencer, så maden ankommer. Smag af alle retter var fremragende. Præsentationen af ​​hver skål er billedet perfekt. Vi blev serveret en vidunderlig fransk champagne som en gave til fødselsdagen vi fejrede. Sommelier var opmærksomme og mest nyttige. Vi takker Linton Hopkins for hans talenter som executive chef samt for hans kok de cuisine.Mere

Dato for besøg: august 2018
Anmeldt d. 12. juli 2018

Vi havde haft et vidunderligt måltid et par år siden her, så da vi ønskede at spise et sted specielt på en nylig weekend i Atlanta syntes der kun ét valg. Uheldigvis var vores oplevelse desværre ikke vores forventninger og forventninger - dette kunne have...været en engang, men til disse priser skulle de gøre det bedre. Vi bestilte prøvesmagning menuen, den korte ene med vin flyvningen, og med det samme syntes det, at vores tjeneren ikke kunne lide vores valg. Jeg må sige, at jeg ikke kan lide ikke at vide, hvad du får med en vinsmagning menu, som det snarere tyder på, at køkkenet vil bruge chancen for at give dig varer, der kan være tilgængelige i stedet for udvalgt til et afbalanceret måltid - jeg kan være forkert, men til tider syntes det at være indtryk. Tjenesten var Tradewinds, kaotisk og uorganiseret. Fire forskellige mennesker skal have introduceret os til os, men ingen syntes at være ansvarlige og flere fejl blev gjort for at bringe os det rigtige vinglas, for eksempel. Da vi forsøgte at spørge den person, der syntes at være ansvarlig for os for kaffe og en digestif, slog han ned billen, temmelig frekt, uden at vente på at høre, hvad vi ønskede - så vi forlod sans kaffe eller digestif. Til disse priser var det ærligt intetsteds nær godt nok. Maden selv var OK, men ikke noget særligt. Hvis du går, gå a la carte, hvilket er hvad vi gjorde første gang, og hvad vi skulle have gjort dette.Mere

Dato for besøg: april 2018
Anmeldt d. 8. juli 2018 fra mobile enheder

Selvfølgelig, hvis du reserverer hos Eug ne, vil du tage prøvesmagningen med vinparring. Tjenesten er uforlignelig fra det øjeblik de åbner døren for dig, til det første valg af sengetøj (hvidt eller sort, hvis du har mørke tøj) til serverne, sommelier og ma tre d....Vi var ude af towners første timere og alligevel behandlede de os som gamle venner. Af de 12 kurser vi havde og de 7 eller 8 vine, mere eller mindre ønskede kokken at overraske og sommelieren til at imponere (men uden problemer overhovedet på en afslappet informeret måde). Rytmen af ​​tjenesten var fremragende, og vi endte med at nyde den gastronomiske oplevelse meget på grund af kombinationen af ​​god mad på et godt sted betjent af gode mennesker. Var alt perfekt? En meget få retter var smukkere end velsmagende, men hver restaurant der serverer 12 retters menuer vil have, måske med undtagelse af 3-stjernede Michelin restauranter, retter du sandsynligvis vil være mindre imponeret over (den nat laksen) Dyr? Nej, hvis du overvejer savoir faire, teknikken, ekspedienceen, den viden og det hårde arbejde, som Eug ne-holdet har. Når som helst, vil vi gå tilbage på Eugene, når vi besøger Atlanta.Mere

Dato for besøg: juli 2018
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 183 hoteller i nærheden
Americas Best Value Inn - Downtown / Midtown
117 anmeldelser
1,95 km væk
Intown Suites Piedmont
16 anmeldelser
2,19 km væk
Ramada Limited Atlanta
23 anmeldelser
2,31 km væk
Canopy by Hilton Atlanta Midtown
241 anmeldelser
2,59 km væk
Restauranter i nærhedenSe 4.487 restauranter i nærheden
CamiCakes Cupcakes
84 anmeldelser
0,21 km væk
Holeman & Finch Public House
264 anmeldelser
0,03 km væk
Houston's Restaurant
315 anmeldelser
0,4 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 755 seværdigheder i nærheden
Cathedral of Christ the King
20 anmeldelser
1,29 km væk
ASW Distillery
8 anmeldelser
1,06 km væk
Painting with a Twist
10 anmeldelser
0,56 km væk
Bobby Jones Golf Course
19 anmeldelser
1,02 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Restaurant Eugene.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering