Med en så rolig og romantisk indstilling som Millstatt forventer man "nice" caf s, søde små bistroer og hyggelige restauranter. Måske med et ældre par serverer kaffe og kage, suppe og en sandwich og lejlighedsvis glas muskateller. Nå glem alt alt det; dette sted er...freakin 'ROCK AND ROLL. Kun en freak, som ejer Stefan Lercher (det siger jeg kun fordi det kun er en af mange ting, vi har til fælles, er freaks, deler en irrationel dyb lidenskab for god vin og generelt slet ikke bekymrer os om hvad vi skal "gøre" , hellere bare gør hvad vi elsker og deler det med alle, der vil lytte) ville ansætte en verdensmester pizzachef, bringe ham over fra Italien, hvor han lærte pizza at lave til Dominazione Origine Controllata, til et sted som Millstatt. Derefter skal du købe hver enkelt whisky, rom, gin og digestif på planeten og holde flasker i sin kælder, som selv de mest hardkolle kollektorer på planeten ville dræbe for at drikke. Dette er virkelig en af de mest unikke oplevelser i verden, og hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad det ville føles, at drikke Vega Sicilia Unico med pizza Diavola, Henri Jayer Cros Parantoux med Quattro Staggione eller Krug Clos d'Ambonnay med Hawaiian pizza , du nødt til at gå. Nu. Det er ligeglad, hvis du bor i Sibirien, kom her over. Hvis Michelin siger at 3 stjerner betegner "Værd en særlig tur," så er denne lille caf værd 3. 5! Og sørg for at engagere Stefan personligt, du vil ikke fortryde det. Han er en af de mest behagelige, generøse, kompromisløst lidenskabelige ejere, du nogensinde vil have fornøjelsen af at møde. Dude er en legende. Forsigtig, dog: Du kan finde dig selv at drukne i plader af smukke fisk, pasta, pizza og Grand Cru Burgundy på ingen tid fladt. Så igen er der værre måder at gå på; )Mere