Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Diego
Tilføj
Indbakke
Søg

Addison Restaurant

Gjort krav på
Reservér bord
2
fre. 18/10
20:00

Vurderinger og anmeldelser

Nr. 1 af 41 Fransk i San Diego
Nr. 30 af 2.715 Restauranter i San Diego
UdmærkelsescertifikatVinder i 2015 - 2019
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

PRISKLASSE
98 $ - 150 $
KØKKENER
Fransk
Måltider
Aftensmad

Placering og kontaktoplysninger

Menu

Sample menus are subject to change.
PREMIER CHOIX​
Kumamoto Oysters
Champagne and  sweet and sour pear
Mussels « à La Nage »
Green curry, coriander and coconut
Bigeye Tuna
Charred green asparagus and smoked egg emulsion
Foie Gras Terrine
Cherries and chocolate brioche
DEUXIÈME CHOIX​
Porc Pressé
Morels, charred onions and parmesan (supplement $25)
Cèpe Mushroom Lasagna
Aged gouda and stinging nettles
Bouillabaisse
Baby​ fennel, black olives and piment d’espelette
Coddled Farm Egg
« Petits pois à la française »
TROISIÈME CHOIX​
Kobe Beef Short Rib
Mushroom gratin and potato croustillante  (supplement $25)
Salmon « Au Beurre Salé »
Beets, fennel and sauce « troisgros »
Coffee-Roasted Canard
Koshihikari rice and candied peanuts
Ris De Veau Panés
Escargot à la dijonnaise, celery and capers
QUATRIÈME CHOIX​
Vacherin
Blueberries, whipped yogurt and verbena
Mille-Feuille
Espresso, dark chocolate and hazelnut
Peach Parfait
Milk and honey
Yuzu Posset
Crème fraîche, dates and orange marmalade
Anmeldelser (272)
Filtrer anmeldelser
110 resultater
Medlemsvurdering
84
13
8
1
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
84
13
8
1
4
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 110 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 31. juli 2019 fra mobile enheder

Min kone og jeg er meget heldige at have spist i mange af verdens store gastronomiske huse. Sidste aften placerede vi Addison i vores top 10. Addison er ikke for alle; det er en høj billet, 3 timers besøg i dit syn og sanser. Hvis...du er en seriøs foodie, vil du virkelig nyde dette glimt af seriøs mad og serviceekspertise. Første indtryk er af en smuk restaurant og salon, prydet med højt til loftet og masser af marmor. En stor pejs dominerer spisestuen. Vi valgte 5 retters middag; ikke på grund af pris, men det faktum, at når vi er blevet ældre, kan vi bare ikke spise så meget. Hvis jeg var 20 år yngre, ville jeg bestemt lade kokken gøre sine ting. Vores måltidserfaring startede med glas Krug Champagne. Vores første kursus var en agurkgranit med yoghurt og yuzu-essens. Dernæst kom “Petite Saveurs”, bestående af en Oscetra kaviar og æg Mousseline terte, en ostefyldt Gougere og røget Wild King Salmon mousse i wienerbrød “cigaret” med Salmon Caviar garni. Vores næste kursus var Alaskan King Crab og Peeky Toe Crab med kokosnød, thailandske basilikum og pasionsfrugter. Et ufyseligt forløb var et skuespil om "Chips and Dip"; igen fremragende. Et kursus med Wild Sea Bream med Tapenade, artiskokker og Bottarga var lækkert. Sødbrød med sorte trøfler, Iberico skinke og røget kartoffelpure blev afsluttet med frisk revet parmesan. Det var vores favorit om aftenen. Et brød af nybagt Parkerhouse Rolls blev serveret med tre forskellige og lækre kødder inklusive et dild urtesmør, honningssmør og smør drysset med Fluer de Sel. Barbecued Duck Breast var det næste kursus. Det blev pyntet med en marineret kirsebær, andelever-mousse, syltede sennep og ænder Jus med rødkål. Fremragende! . En Riesling Sorbet med melonperler og 24 karat guldblad blev serveret til at rense ganen. Dessert var en chokoladekreation med Cassis, kakao og saltet karamel. Vores mignardise bestod af chokolade Ganache terte, Frangipan Petit Four og frugtgel. Vi nød en halv flaske Kosta Browne Pinot Noir 2014 sammen med kaffe og te. Der var et valg af klasse 5 Wagyu sammen med et ostekursus, som vi ikke deltog i Endelig præsenterede vores serviceteam os en smuk æske med chokolade sammen med en trykt kopi af aftenens menu. Vores bil ventede på os efter denne præsentation. Den smukke servicekoreografi sammen med kokens dristige udsagn om køkken gør dette til en begivenhed at huske. Vi anbefaler stærkt Addison og ser frem til et tilbagevendende besøg.Mere

Dato for besøg: juli 2019
Rachel W, Public Relations Manager hos Addison Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2019
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 17. juli 2019

Der er mange fremragende, spændende restauranter i San Diego-området. Denne er den bedste, mest ekstravagante spiseoplevelse i amtet. Det er ret ude af vejen, men det er det værd. Personalet er veluddannet, og det er sjovt bare at se dem imødekomme andre borde. Det er...som en koreograferet dans. Cocktails er fantastiske, og deres vinkort er omfattende. Fødevarer er fremragende. De har kun to ting i menuen (ikke helt). De tilbyder enten et 5-retters måltid eller et 10-retters måltid. Alle ved bordet skal bestille samme antal kurser. Selvom delene er små, fylder de dig op. Jeg kan spise meget, men jeg var helt tilfreds efter mine 5-kurser (samlet set giver de dig mere end 5, tæller desserter? Vi havde mindst 3 plus et par palle-rensemidler). Vi tænkte fortsat, at det næste kursus ville være det sidste, men de kom fortsat. Det er lidt dyrt, men du får det, du betaler for. Deres menu ændres med det, der er tilgængeligt i en bestemt sæson, men kun med de højeste ingredienser. Under vores spiseoplevelse (jeg vil ikke gå ind i flere palle-rensemidler eller flere desserter), fik vi serveret kaviarterts sammen med puff-kager med baconvæske inde i ledsaget af laks pakket ind i en sprød shell. Dernæst var en hummer og krabbe i en vanilje bouillon, ledsaget af en krabbe og rejer cracker. Dernæst var en havbrasme, der var perfekt kogt. Det havde en svag varme, hvilket var en behagelig overraskelse. Derefter var en rig sødbrød med kartofler og barberet sort trøffel. Det gik rigtig godt med min jordagtige rødvin. Det blev efterfulgt af en grillet and, der var over en flamme. Du kunne virkelig smage rygeriet. Den stod alene, men den fulgte også med 6 genstande, der fulgte med den (pate, gennemblødt kirsebær, sennep, grillet løg, en reduktion og en bærpasta). Jeg er ikke en dessertperson, men de efterfølgende desserter var fantastiske. Jeg vil ikke komme for meget ind i dem, men der var syltede pærer, dessertvinsorbet, en chokoladefat, der indbefattede 6 forskellige typer chokolade, kokosnødder makron, sukkereret gelé, chokolade terte. De har også en supplerende ostevogn, men jeg var for fuld til at forkæle mig selv. En ægte 5-stjernet begivenhed.Mere

Dato for besøg: juli 2019
Rachel W, Public Relations Manager hos Addison Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2019
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 15. juni 2019 fra mobile enheder

Vi elsker en god oplevelse, og da vi lærte at Addison havde modtaget en Michelin Star tidligere i denne måned, besluttede vi at det var tid til at give det en chance. Lad mig først og fremmest fortælle dig, at stedet, service og mad er...alle fantastiske, du kan straks fortælle hvorfor dette sted blev betragtet for dette over andre i byen; der er simpelthen ikke noget andet sted, der sammenligner med serviceniveauet og opmærksomheden på detaljer i San Diego. Hvordan sammenligner det med andre bedste restauranter i verden, som vi har besøgt? Godt overraskende godt! En af de ting, vi elsker om denne slags oplevelse, er, hvordan alt er perfekt synkroniseret. Fra det øjeblik, vores parti sad til hver enkelt plade. Selv går i toilettet er en oplevelse som en af tjener vil gå dig over. Igen er opmærksomheden på detaljer forskellen. På menuen bestod menuen af to faste 5 eller 10 kurser. Vi valgte menuen 10 retters kursus. Desværre for mig kørte jeg og kørte ikke fuld vinparring, hvilket fra det jeg hører, er fantastisk. Vi startede med noget der hedder Amuse Bouche, som har agurk flavored Ice, det åbner smagene, og det var meget godt. Det fulgte med noget, der hedder "Petite Saveurs", som var et af højdepunkterne om natten, det havde en mini croissant fyldt med smør, der bare eksploderede i din mund med smag, absolut lækker. Fruiste de La Terre på olivenolie var også en af vores favoritter. Vi fulgte derefter med Alaskan King Crab efterfulgt af en anden højdepunkt: Sturgeon Confit, som havde Kaluga Queen Caviar med en vermouth sauce. Fabelagtig. Loup de Mer (Artiskokker, Bottarga, Tapenade) og Røget Sweetbreads (som havde sort trøfler, de gør en hel lille handling der for at fremhæve duften) var sandsynligvis vores mindst foretrukne men meget gode alligevel. Vi havde mulighed for at tilføje en A 5 Wagyu, som vi gjorde, og det skuffede ikke. Det havde karameliseret aubergine med japansk sovs, som var dejlig for mund og næse. Vi sluttede med det sidste kursus, som sandsynligvis var vores mindst favorit, Fromage Saisonnier. Endelig deteded med de to desserter, Vacherin Printemps (Meyer citron og Huckleberries) og Creme de Cafe, som var min favorit af de to. Alt i alt var det en god værdi, du bør forvente noget i retning af 400 - 500 pr. Person, hvis du inkluderer parring, og 600 hvis du inkludere Wagyu. Jeg vil helt sikkert komme tilbage, det er et af de steder, der viser elegance og kræver din fulde opmærksomhed, når du kommer ind i kød af ting.Mere

Dato for besøg: juni 2019
Anmeldt d. 7. maj 2019

Nogle tip - Glem prisen. Du vil ikke spise på dette niveau mere end få gange i dit liv, så slapp af og nyd oplevelsen. Hvor meget vil det koste? At omskrive J. P Morgan, "hvis du skal spørge, har du ikke råd til det"....Bring ikke børn, måltidet tog omkring tre timer, og ikke amerikansk barn under 30 år vil sidde så længe. Prøv prøvesmagningen, og hvis du har pengene, par det med vinene, fordi det vil gøre måltidet mere mindeværdigt. Har en udpeget chauffør eller tag og Uber eller Lyft. Det er meget billigere end måltiden eller bøden for DUI (conduite en tat d'ivresse). Jeg bor i San Diego, og min favorit restaurant i byen er stadig toppen af markedet, men så kan jeg godt lide hav mad, prisen og stemningen i restauranten. Vi gik til Addison for at fejre min datters 30-års fødselsdag. Addison er dog på et andet niveau end top of the market både hvad angår udgift og pretension. Jeg må måle det mod nogle af de mange andre meget dyre og gode restauranter jeg har været på, såsom Arpege, Lucas Carton, Tour d'Argent i Paris og Trois Grois, Lameloise, George Blanc andetsteds i Frankrig samt højt ratede restauranter i New York, San Francisco osv. Addison har det næstbedste værelse, hvor jeg har spist. Den første, og langt den mest imponerende, var Tour d'Argent i Paris. Indstillingen er uforglemmelig, men er desværre ikke matchet af maden. Ikke at sige maden på Tour d'Argent er dårlig, bare ikke fantastisk. Tjenesten på Addison er fremragende, selvom prætentiøse. Vi blev behandlet med en dygtig og interessant trepersons præstationer i løbet af aftenen. Faktisk lykkedes det at finde en tjener, der talte fransk, og jeg kunne øve mine begrænsede færdigheder. Selvom tjenesten er prætentiøs, var det ikke ubehageligt på nogen måde. Det var sjovt. Tonen var rigtig for både restauranten og anledningen. Vi alle bestilte menuen 10 eller 12 plader vinsmagning (glemte tallet) og restauranten gik ud af sin måde at forberede nogle fremragende vegetariske plader til min datter i stedet for dem i menuen. Hver af de 10 forskellige plader var smukke. Generelt var maden meget god, men bortset fra en eller to retter lidt kort af mindeværdige. Ville jeg gå igen? Sandsynligvis. Vi havde alle en god tid på et særligt sted og tidspunkt.Mere

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 7. april 2019 fra mobile enheder

Absolut den bedste madoplevelse tænkelige! Glorværdige omgivelser og synkroniserede koreograferede bevægelser var i overensstemmelse med mesterværket skabelsen af hvert kursus. Upåklagelig service leveret med udsøgt skønhed og nåde!

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 6. december 2018 fra mobile enheder

Jeg har lyst til at gå til Addison i årevis nu og blev taget her til en fødselsdagsgave. Det kunne have været en af ​​mine bedste gaver nogensinde! Alt fra det øjeblik du indtaster ejendommen er omhyggeligt orkestreret for at give diner en første klasses...oplevelse. Jeg har nogle spisestue restriktioner, som de var rede til at adressere ved at give mig en særlig spisning og drikke indstilling. Vi fik hovedretter menuen og fandt maden være præcis og kunstnerisk. Serverne er godt koordineret og fokuseret på diner. Derefter forlod vi bare fuld nok til at være tilfredse med en lille fordel for cookies og vores menu at tage hjem. Hvis jeg var rig, ville jeg helt sikkert komme tilbage mange gange!Mere

Dato for besøg: november 2018
Anmeldt d. 2. december 2018

Hele spisning erfaring var fantastisk! Vi havde 4 retters vinsmagning menu, og hver skål var smukt fremlagt og utroligt lækre. For ikke at nævne den mest opmærksomme og ekstraordinære service! Den øverste restaurant i San Diego!

Dato for besøg: december 2018
Anmeldt d. 23. november 2018

Min mand og jeg tog vores mødre til Addison's Thanksgiving vinsmagning menu middag. Fødevarer var virkelig sublim. Den europæiske formelle atmosfære og indstilling var dejlig. Tjenesten, mens den altid var hensigtsmæssig, var både fremragende og akso nysgerrig skuffende. I sidste ende var servicen opsvinget imidlertid...virkelig imponerende. Service udfordringer begyndte med at forsøge at lære smag menupunkter nogle måneder tidligere. Trods flere opkald ringede ingen tilbage med nogen info. Endelig kaldte restaurantchefen efter at have talt med en mad og drikkeforvalter på Fairmont Grand Del March udvej for at fortælle mig, at menuen var forventet at være et traditionelt Thanksgiving måltid, og jeg ville blive sendt til menuen, når den endelig var tilgængelig - og han tilbød os en nej corkage middag i undskyldning for forsinkelsen. Men jeg blev aldrig sendt til menuen. Jeg lærte kun om menuen efter kontrol webstedet omkring 2 uger før vores middag. Det var nok at sige, det var ikke en virkelig traditionel menu. Men vi besluttede på det tidspunkt at gå alligevel. Tjenesten til middag startede meget godt. Det var meget imponerende, næsten en orkester præcision til tider. Men vi bemærkede da restauranten blev travlere, det tog lidt længere tid at få vores næste kursus eller opmærksomhed fra enhver server. Dette kulminerede i at vente på næsten 25 minutter til vores kalkunbane. Vi måtte spørge om det et par gange. Når det endelig ankom (mens jeg var i toilettet), var det i bedste fald lunken. Jeg klagede og sendte min tilbage og bad om at tale med manager. Han var undskyldende, og heldigvis var udskiftningen på mindre end 10 minutter. (Det varme kursus var meget bette end den knapt varme kursus, så det var værd at vente ekstra.) Men maden var udsøgt. Vi elskede virkelig næsten alt. Jeg er ikke ofte en fan af foie gras, men foie gras kurset var spektakulært. Kaviar- og krabbekurset var alles favorit, selvom bouillabaisse var et meget nært sekund - som det var selve kalkun-, fyld-, kartofler- og tranebærkursus. Jeg elskede oste kursuset, men det var for stærkt for alle andre. Alle elskede æble dessert kursus men mig - men jeg er sjældent en fan af sådanne frugt kurser. Vinforretningerne var yderst gode og velegnede, og de var også fantastiske vine i deres egen ret. Jeg havde en 1967 Bordeaux og en 1996 Burgund blandt dem. Holdet var yderst generøs i at udfylde mit glas og endda hælde mere for min mand og mor (som ikke bestilte parringerne). Dette var en meget imponerende og generøs vin service. Jeg følte, det var en stjæle selv for $ 200. Tjenesten var meget sjov og havde personlighed på trods af ellers oprigtige formalitet af restaurant og spisestue. Vi var alle mest tilfredse med den kombination. Vi er ikke fans af alt for formel eller stiv service. Samlet elskede vi virkelig middagen. Selv med forsinket kursus og erstattet skål til mig var det overordnede måltid spektakulære. Mens tjenesten havde sine savner, følte vi stadig tjenesten samlet var meget god. I sidste ende fortalte lederen og vores server os, at de comp'd et af vores middage og kaffe serviceafgifter i undskyldning for langsommere service og mindre end varm kursus uheld. At $ 235 og $ 25 kredit var yderst generøs til vores sind, og vi var mest taknemmelige for sådan en uventet og imponerende service opsving. Vi ville vende tilbage i et sekund. Addisons Thanksgiving middag kan ikke have været så traditionelt som foreslået eller med så perfekt service som det stræber efter, men det overordnede måltid og erfaring var virkelig en fornøjelse. Vi blev blæst væk af kvaliteten af ​​mad og vin, og vi nød virkelig tjenesten for det meste. Der er ingen tvivl om, at dette ville tjene en Michelin-stjerne, hvor Michelin nogensinde skulle rangere San Diego.Mere

Dato for besøg: november 2018
Anmeldt d. 19. oktober 2018

Elegant indstilling på ejendom i Fairmont resort, vinsmagning menuen kan kombineres og vælges fra forskellige sæt, meget innovative og virkelig velsmagende. Prisen er meget rimelig sammenlignet med andre virksomheder af samme kategori. Mest af alt er tjenesten upåklagelig, fra hilsen af ​​kammertjenesten til farvel med...serverne, jævnt koreograferet med gammel verdens stil, der er tændt med den amerikanske venlighed. Indretningen af ​​spisestuen grand men diskret. En meget behagelig oplevelse for aftenen.Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 29. august 2018

Restauranten mindede os om gammel tid europæisk elegance. Hvid linned duge (presset med et dampstrygejern, før du sætter indstillingsstedet ned), en server til hver person ved bordet, og de trækker ud din stol, hvis du står op. Med andre ord, meget opmærksom service. Maden var...også meget god. Vi havde ti retters vinsmagning menuen og hver var unik og fornøjelig. Du kan også bestille fra en prix fixe menu. Dette er et sted til specielle lejligheder, der bliver husket.Mere

Dato for besøg: august 2018
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 293 hoteller i nærheden
Fairmont Grand Del Mar
2.095 anmeldelser
0,36 km væk
DoubleTree by Hilton San Diego - Del Mar
222 anmeldelser
3,55 km væk
Hampton Inn San Diego/Del Mar
924 anmeldelser
3,74 km væk
Residence Inn by Marriott San Diego Del Mar
248 anmeldelser
3,74 km væk
Restauranter i nærhedenSe 5.831 restauranter i nærheden
Amaya
302 anmeldelser
0,41 km væk
Club M
41 anmeldelser
0,38 km væk
The Clubhouse Grill
5 anmeldelser
0,38 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 1.505 seværdigheder i nærheden
Tennis at Rancho Valencia
14 anmeldelser
5,46 km væk
Torrey Pines State Natural Reserve
3.657 anmeldelser
5,76 km væk
SkySurfer Balloon Co.
20 anmeldelser
4,52 km væk
Green Flash Brewing Company
154 anmeldelser
4,29 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Addison Restaurant.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering