Super dejligt måltid. Min mandlig jeg bestilte to forskellige hovedretter og bagefter to forskellige desserter - alt var virkeligt lækkert
Super dejligt måltid. Min mandlig jeg bestilte to forskellige hovedretter og bagefter to forskellige desserter - alt var virkeligt lækkert
Da vi var der bor på hotellet, vi besluttede, at vi skulle prøve den restaurant. Det var vores første stop på en 2 1 / 2 ugers rejse gennem Tyskland, Schweiz og Østrig og jeg må sige, det var nok det bedste måltid, vi havde...(og vi havde nogle rigtig gode! ) . Vi prøvede " kokke Menu " og det var utrolig. Også, da de berømte hvide asparges var i sæsonen mens vi var der, vi har tilføjet en side for at prøve det. Var umagen værd at saucen alene hele. Vi fik en forret plade, der havde flere ting at prøve. . Alle lokale, alle produceret eller dyrkes lokalt. . . Det var fremragende! Pragtfuld salat kom næste gang. Fremragende lokale vin, der vores server kan anbefales. Den hovedret roastbeef var god, og vores dessert var lys og smagfuld smelte i munden. Kokken/ejeren Andreas Stüber var så opmærksom på sine gæster og vores tjener, Mindot, var den bedste. Vi sad udenfor på trods af at et klassisk sommeren storm var brygningen. Vi var dækket, og det var faktisk super sjov og spændende at se af regnen og høre torden. Alt i alt, en top oplevelse. Hvis du nogensinde tager til Bacharach, må du ikke gå glip af dette sted. Det er ikke på den store plads så du er nødt til at kende til at komme her, og det er så det hele værd! Min favorit del var, da vi observerede en kvinde og to unge mænd kommer ud til terrassen med " familievenligt " med i hånden og en flaske vin gemt under en arm. . . Efterfulgt af kokken/ejeren Andreas. Han var spisning med sin familie. Det talte for at prioritere og den betydning, som familie. Amerikanere ville sandsynligvis være rystet over de ansatte sidder ned til spise, mens de stadig var at spise. Vi var vilde med det! Hr. Stüber blev født på hotellet i mange år og det har været i hans familie. Charmerende!Mere
Min kone og jeg delte den Saurbraten med dumplings. Det var meget velsmagende - fremragende vildsvin og Knödel var det bedste jeg har i Tyskland! Vores datter havde en ret med stegt oksekød spaetzle - begge dele var fremragende. Vores salater serveret med et enestående...dressing. . . En dild vendt i citrus vinagrette af en eller anden der var fantastisk!Mere
Vi stoppede i med ingen reservationer og blev straks siddende. Maden er lokalt dyrkede og/eller en bæredygtig og i et naturligt miljø. Udsøgte retter til en meget rimelig pris.
Vi havde en forretten for at dele det var pænt præsenteret med liver paté, fisk, rødbeder dukkert, ost og brød. Jeg har haft den bækørred for min hovedret, var smukt tilberedt med smør og mandelsauce. Vi sluttede vores måltid med en meget fin osteplatte. Godt...vinkort og venlig service. Der er en vis af Rhinen fra restauranten på den anden side af jernbanesporene.Mere
Den sætning blev brugt af de tjener alle gennem den aften var "Jeg er ked af". Alle andre, fordi han blev ved med at glemme alt. Han har fået det så galt for den hovedretten, men jeg var så træt af alle hans misser pointen...så langt, så det gjorde jeg ikke gider at åbne et nyt emne. Schnitzlen var de tørreste jeg nogensinde har smagt. Jeg har set bedre afvekslende menuer i Tyskland. Og smagte bedre mad. Jeg kan se anmeldelser byder på en flot udsigt over floden Rhinen. Ha. Det er et godt grin. Hvis du formår at holde en Vegetation er ikke holdt ned, så du er heldig glimt af floden. Og med toget fra vores terrasse med tog hver to minutter stedet er bedre egnet til 3-4 meter "trainspotting" end "Rhinespotting". Mit billede her er fra bordet mod Rhinen.Mere
Vi var på udkig efter en restaurant for at fejre en særlig familie fødselsdag i og jeg stødte på Stüber's Restaurant. Jeg kunne virkelig godt lide den menu: ingen prætentiøst vrøvl, men ærlig og kreative retter, så vi gav det en chance. Vores forventninger var...engang overgået. Beliggenheden er meget malerisk med en fantastisk udsigt over Rhinen. Besætningen er meget opmærksom og samtidig afslappet, til en god stemning i restauranten. Vi valgte en række kurser herunder miso kantarelremoulade suppe, Wiener Schnitzel, Bacharacher Rieslingbraten, grillet ørred og dessert variationer. Alt smagte moderniseret for nyligt og i tilfælde hvor kokken fik vi spekulerede på alle hans gode lokale råvarer, der var en liste i menuen til at læse. Men det vigtigste ingrediens var ikke registreret og det er kærlighed. Du kan virkelig smage det, hvis en kok er vild med det, han gør. Alt i alt en af de bedste restauranter oplevelser jeg nogensinde har haft, og meget varmt anbefales.Mere
Vi havde et meget dejligt måltid på en varm aften. Service var alt, hvad man behøver, og maden, ørred for os begge, var velforberedt og velsmagende. God vin og øl valg og var alt, vi var på udkig efter.
Rick Steves vejledning frem erklærede, at det den bedste restaurant i Bacharach og for god grund. Det er helt klart det mest elegante og er meget populære (bedre få en reservation, selvom vi spiste tidligt og havde ikke brug for en). Menuen var lidt svært...at forhandle fordi de giver et sådant et udvalg af faste menu punkter prissat til de til kurser. Forretterne var fremragende, især en liver paté brülée med bananis, ja, brülée med bananis ... liver paté skærebrænder sukker toppet med. Fantastisk. Vi var så taget af forretter hovedretter, men desværre kunne vi ikke vente på den, de blev bare almindelige, ikke en dårlig på alle måder, men ikke noget særligt. Man skal være meget sulten før at spise her. Advarsel: portionerne er store. Den ansvarlige for denne restaurant er værd at tilføje ekstra personalet. Vores tjener gjort en ihærdig indsats, men hun og hendes ene kollega var simpelthen overvældet efterhånden som antallet af stamkunder øget ... en anden grund til at spise tidligt.Mere
Min mand og jeg nød virkelig vores middag på Stubers. Mens traditionelle tyske retter er vidunderlig, vi foretrækker mindre måltider og Stubers var ideel. Vi blev tilbudt det, som vi i Danmark vil kalde 'dukkert", med brød til at starte. En dukkert var let og...meget velsmagende og brødet var også lettere. Vi nød en lille salat med nogle fennikel, så havde en let dressing og jeg smagte apple og walnut varianter. Meget, meget flot. Vi delte derefter et punkt på deres regionale specialiteter menu: Pate tallerken - William Turner. Det var faktisk en meget kunstnerisk præsentation på skifer som inkluderede: pate af kylling leveren med lyserøde sky sushi for røget ørred med wasabi peberrod rødbeder stil; 'Wisperwind' vitello tonnato stil geder salami med fennikel og hasselnødder; gedeost med timian og honning. Fantastisk flot smag, meget let henover. Vi delte også en tjener for den grillede laks med hvad jeg vil kalde en Basil aioli. Hvis du kan lide lettere retter, jeg mener, at vores valg ville være meget acceptabel. Betjeningen var også dejlig. Vi spiste i al fresco spisestue med en vidunderlig udsigt over Rhinen.Mere