Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Andina Restaurant

Reservér bord
man. 10/12
20:00
2
646
Alle billeder (646)
Udmærkelsescertifikat

Vurderinger og anmeldelser

UdmærkelsescertifikatVinder i 2014 - 2018
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

PRISKLASSE
21 $-80 $
Særlige kostkrav
Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter
Måltider
Frokost, Aftensmad, Brunch, Efter lukketid

Placering og kontaktoplysninger

Menu

$9.0
Pisco Sour
Macchu Pisco 'pisco puro' mixed with lime juice, sugar and egg whites, served up, topped with a dash of bitters and a squeeze of key lime
$9.0
Sacsayhuaman
habanero pepper vodka shaken with pureed passionfruit and cane sugar, served up with a sugar rim and cilantro leaf garnish
$8.0
Mojito
white rum shaken with fresh squeezed lime juice, mint and cane sugar, served tall with a sugar cane spear
$8.0
Ron-Yki-On
roasted ginger rum shaken with fresh squeezed grapefruit juice, lime juice and cane sugar, served up with a cardamom-sugar rim
PRISKLASSE
21 $-80 $
Særlige kostkrav
Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter
Måltider
Frokost, Aftensmad, Brunch, Efter lukketid
KØKKENER
Peruviansk, Latinamerikansk, Spansk
FORDELE
Reservationer, Privat spisested, Siddepladser, Tjenerstab, Handikapvenlig, Serverer alkohol, Fuld bar
Anmeldelser (3.005)
Filtrer anmeldelser
1.237 resultater
Medlemsvurdering
923
249
50
10
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
923
249
50
10
5
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 1.237 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 2. oktober 2018

Nice indstilling, god service, eksotisk mad. Tapas er virkelig små plader, perfekt til en eller til deling. Empanadas er lavet, hvis ordren er snoet - fyldt med krydret kød, der blander på en interessant måde med lysstøvning af pulveriseret sukker på ydersiden. Mojito var perfekt....De har en happy hour.Mere

Dato for besøg: september 2018
Anmeldt d. 2. oktober 2018

Maden er fantastisk. Meget anderledes for Portland. Præsentationen er smuk. Cocktails er også meget gode med et peruviansk twist. Tjenesten var god selv tho de var meget optaget på en uge nat.

Dato for besøg: marts 2018
Anmeldt d. 2. oktober 2018

Fremragende måltid selv bestiller 'off menu'. Kæmpe forslag fra tapas til desserter. Også fremragende bar.

Dato for besøg: juli 2018
Anmeldt d. 2. oktober 2018 fra mobile enheder

En af vores yndlingsrestauranter, ceviche er altid fremragende og den specielle lamskind er fabelagtig. Tjenesten er fremragende, og jeg havde en meget positiv oplevelse med cateringpersonalet, da jeg planlagde en fødselsdagsfest til min mand.

Dato for besøg: december 2017
Anmeldt d. 2. oktober 2018

Jeg nyder virkelig Andina. Det har en fabelagtig happy hour, masser af sort i menuen og godt for forskellige størrelser. Sjov bar område for Happy hour, god service.

Dato for besøg: januar 2018
Anmeldt d. 2. oktober 2018 fra mobile enheder

Fødevarer var fremragende Men tjenesten manglede De glemte os og mad kom en ad gangen Ikke acceptabelt

Dato for besøg: september 2018
Anmeldt d. 2. oktober 2018

Jeg anbefalede først dette sted til en business team offsite middag. Modtaget raving feedback. Jeg tog derefter med min mand, før de deltog i en koncert. Vi var meget imponeret over menuvalget og også kvaliteten af ​​maden. Prisen er meget rimelig i betragtning af den...forholdsvis eksklusive kvalitet. Allerede gjort vores næste reservation. Vil absolut anbefale det til venner og kolleger.Mere

Dato for besøg: september 2018
Anmeldt d. 2. oktober 2018 fra mobile enheder

På en nylig forretningsrejse til Portland gjorde jeg min sædvanlige TripAdvisor rådgivning og plukket nogle lovende restauranter at prøve. Andina viste sig at være den bedste af dem. Det er hovedsagelig en peruansk - fusion stil restaurant med moderne tager på nogle gamle køkken. Som...sædvanlig sad jeg i baren (altid et godt sted at finde samtaler og møde nye mennesker!) Og startede med et glas Pinot noir. Min bartender Cesar foreslog Saffron Fields Pinot fra Oregon, og det var lyst, afbalanceret og velsmagende. Overfladen af ​​madvalg på menuen (både tapas og hovedplader) beskrev mange valg, og jeg besluttede i sidste ende at prøve to tapasplader: Conches a la Parrilla, der efterfølges af Mango Verde y Langostinos. The Conches (store dykker jakobsmuslinger - - Jeg ved, "hvad en overraskelse!" For alle, der har læst nogle af mine andre anmeldelser - var perfekt. Beskrives i menuen som serveret med tamari - brun sukker smør sauce og sprøde løg suger kom nøjagtigt som beskrevet.Stråene var crunchy, sauce mørk, sød og smagfuld, og jakobsmuslinger blev seared perfekt.Jeg swirled stykker af tunger i saucen og spydede derefter nogle straws med min gaffel, den resulterende blanding var en fremragende kombination af teksturer og smag. Jeg tog en pause for at nyde lidt mere Pinot noir plus en høflighed betjener Cesars fremragende Pina Coladas. Han skyllede nogle briller og sendte utilsigtet et par dråber vand over baren på nogle få af os, så han straks blandede op med drikken og splittede den i frie samplere for at gøre forandringer. Jeg er normalt ikke en pina colada drinker, men hans opskrift er værd at prøve. For min anden tapasfad, opdrættet serendipity er hovedet: baren var støjende og undertiden har min stemme ikke meget godt, så jeg blev leveret en anden plade. I stedet for at få grønne mango og pocherede rejer i en passionfrugt leche de tigre, blev jeg præsenteret med Mixto Chorrillano - en plade rejer, muslinger, tunger, blæksprutte, calamari og fisk i leche de tigre. Serveringen indeholdt også et stykke kogt sød kartoffel, et tre tommer langt segment af kogt majs på cob og røde løg. Leche de tigre var en blanding af frisk limejuice, koriander og habanero og skaldyrene blev serveret koldt. Jeg besluttede at prøve det som det så lækkert og jeg er glad for, at jeg gjorde det. Det var tangy og afkøling på tungen i første omgang modning til en lille varme på tungen til finishen. I betragtning af de forskellige ingredienser i parabolen, var hver bid lidt anderledes end den anden for at gøre det til en virkelig lækker oplevelse. Kort efter at Mixto fik (og prøvede), fortalte jeg Cesar om fejlen, og han tilbød straks at rette fejlen og få mig, hvad jeg havde bestilt. Jeg havde bogstaveligt talt at insistere på, at jeg var glad og ikke ønskede nogen form for tilpasning. Ikke desto mindre bragte Cesar mig en gratis (og meget velsmagende) hors d'oeuvre fra kokken. Endelig bragte Cesar efter en overhearing en samtale mellem mig og min nye bar venner, som en af ​​dem (Mary) havde sin fødselsdag næste dag, ud en gratis Feliz Compleanos tallerken med tre lækre cookies og et stearinlys. Alle fortalte, det var en stor oplevelse, og jeg anbefaler det stærkt!Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 2. oktober 2018 fra mobile enheder

Lejlighedsvis salgsrepræsentanter fra ud af byen tager os ud til middag, og vi ville have dem til at få både god mad men også en vidunderlig stemning og service for deres penge. Vi føler også, at de burde få en god smag af Portland og...hvor specielle og unikke restauranterne er her. Andina skuffer aldrig og de var helt imponerede.Mere

Dato for besøg: november 2017
Anmeldt d. 1. oktober 2018

Ventetiden værd. Spinat empanadas var store! ! ! Personalet var venligt. Meget travlt, men stadig organiseret. Fantastisk levende musik i den ene halvdel af restauranten. Hvis du vil høre musik bedre - - anmode om at sidde i den side.

Dato for besøg: september 2018
Se flere anmeldelser
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Andina Restaurant.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering