Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Spoon and Stable

Ikke gjort krav på

Vurderinger og anmeldelser

UdmærkelsescertifikatVinder i 2016 - 2019
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

KØKKENER
Amerikansk
Særlige kostkrav
Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter
Måltider
Aftensmad, Brunch
Vis alle oplysninger
måltider, fordele

Placering og kontaktoplysninger

Anmeldelser (626)
Filtrer anmeldelser
289 resultater
Medlemsvurdering
214
43
23
4
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
214
43
23
4
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 289 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 19. maj 2019 fra mobile enheder

Virkelig 5 stjerner! Jeg snuble over Spoon and Stable uden at vide, at dette var et af landets bedste. Så snart bison tartaren ankom, vidste jeg, at dette var en ekstraordinær restaurant. Målløs! Fødevarer perfekt. Gæstfrihed perfekt. Hvis du ikke har en reservation, er bar...siddepladser først til mølle. Det er ventetiden værd.Mere

Dato for besøg: maj 2019
Anmeldt d. 19. maj 2019 fra mobile enheder

Vi gik her for min mand fødselsdag og vi blev sprængt væk! Fødevarer var sååå godt. Stor størrelse proportioner, så vi kunne nyde alt, hvad vi bestilte. Drikkevarer vi havde var så fantastisk som fødevarer! I slutningen af vores måltid bragte de min mand en...fødselsdag behandler! De lavede sin nat så speciel. Vi har spist her et par gange, og vi er altid blæst væk. Vi elsker at menuen ændres med årstiderne! Vi vil holde kommer tilbage!Mere

Dato for besøg: marts 2019
Anmeldt d. 13. maj 2019

Vores tjeneren ville simpelthen ikke forlade os alene. Når han siddende beder han straks om vores drikkeordre. Jeg mener straks! Vi var ikke klar. Ikke bekymre dig, han var tilbage 1 minut senere. Stadig ikke raedy. Han afbrød vores samtale og ønskede igen vores drikkeordre....Fik den følelse han ønskede os derude så hurtigt som muligt. Han havde også den europæiske holdning, at han gracerede os med hans tilstedeværelse. Jeg undlader at se, hvad hype er over dette sted. Hvis økonomien sours vil dette være et af de første steder at lukke butikken. S & S gør os ikke en stor tjeneste for at tjene os. Jeg kan virkelig ikke lide prætentiøse restauranter.Mere

Dato for besøg: maj 2019
Anmeldt d. 7. maj 2019

Fremragende mad, fremragende service på dette hot spot. Jeg lucked ud. . . tjekkede reservationen webstedet på en torsdag, scorede en 7: 45 pm reservation for fredag aften. Fødevarer var fantastisk. Det bedste af hvad vi forsøgte var rødbedsalat med foie gras. . . absolut...den bedste salat jeg nogensinde har haft i mit liv! Svinekoteletten var øverste hak også! Tjenesten var upåklagelig også. Ingen klager, ingen ændringer, ingen anbefalinger. Hvis du kan få et bord her, det er det værd.Mere

Dato for besøg: maj 2019
Anmeldt d. 14. april 2019 fra mobile enheder

Reservationer er begrænsede, men fuld mad service er tilgængelig i baren området. Det var lidt støjende, men mad og service var fremragende.

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 10. april 2019

Denne restaurant bør være på alles liste, når man besøger eller bor i Minneapolis. Fødevarer er vidunderlige, atmosfære behageligt, tjenesten er stor, og sagde jeg maden var vidunderlig? ? Ja, det var. Vi havde en del - plade af tagliatelle, der var hjemmelavet og ville...konkurrere med enhver restaurant i Italien. Jeg havde Dorothy's pot stegt og min kone havde den friske fisk (New Zealand Trout). Begge var perfekte, og jeg kan se nu, hvorfor Dorothys Pot Roast anbefales stærkt. . . . . så godt. Reservationer er et must og holde forsøger. . . . Du bliver ikke skuffet.Mere

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 6. november 2018

Vi var i byen for Society of Women Engineers konference blev glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​byens restauranter. Kunne ikke få sidste minut reservationer til S & S så besluttede at gå tidligt og spise i baren. Tilsyneladende havde mange andre mennesker den samme idé,...så der var lidt jockeying til pladser ... Baren åbnede på 4 p. m. og aftensmad begyndte klokken fem. Vi nød en cocktail mens du læser menuen. Vi havde mange spørgsmål om menuen og bartenderen / serveren var meget i stand til at svare dem alle. Jeg bestilte den grillede fasanbryst med sorghum, pastinak, nasturtium og sort trøffel. Fasanen blev kogt perfekt, men parsnipsene var temmelig crunchy for min smag. Mine venners pasta retter blev udtalt fremragende også. Restauranten har en stor vin "kælder" lukket i glas og køkkenet var åbent. Næste gang jeg er i Minneapolis, reserverer jeg mig i god tid på et af pladserne og kigger på køkkenetMere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 6. november 2018

Dette er et fantastisk sted. De har et godt cocktailprogram med folk der kender deres ting. Maden gøres perfekt med hyggelige vendinger til gamle favoritter. Og glem ikke desserterne! De har nogle af de bedste. Atmosfæren er meget ligesom en NYC restaurant

Dato for besøg: august 2018
Anmeldt d. 6. november 2018 fra mobile enheder

Når en restaurant dukker op øverst på hver "bedste restaurant" websøgning, er jeg normalt mistænksom. Ja sikkert, jeg tror, ​​de har PR ned. Men er det virkelig kreativt regionalt og sæsonbetonet mad med en killer vinliste? Er det virkelig en lokalbefolkninges favorit, hvor du kan...nyde en interessant bar scene mens du bestiller fra en fuld middagsmenu? På Spoon and Table i Minneapolis er det helt sandt. Jeg var hooked på den første smukke og lækre (porre og pæretærte) kursus. Så kom den røget stege. Så en lille ordre af rugmafaldi med braiseret elg (!!!) Efterfulgt af steelheadørreden. Det er mad, du ikke kan få andre steder serveret med entusiasme og varme. Et bemærkelsesværdigt sted.Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 13. oktober 2018

Nu nærmer sig sin fjerde jubilæum af service var der ingen tvivl om, at Spoon and Stable ville regne ind i Minnesota-spiseplanen, Chef Gavin Kaysen, der netop vendte tilbage fra en begivenhed i Californien for at blive medlem af Executive Chef Chris Nye i et...åbent køkken, hvor lokale ingredienser blev forvandlet til elegante tallerkener, der opbygger komplekse smag gennem unikke kombinationer, mens de stadig fokuserer på ejerens franske træning. Opkaldt Skje og Stabil takket være Restaurantens position inden for et renoveret rum til Heste, forklarer Kaysen på et tidspunkt under det måltid, som Vin er opbevaret i underjordiske kældre, opdaget serendipitøst under en byggeproces, der har skabt et højt loftet rum, som er rustikke endnu opskalere og lined med kunst, det faldt en reserveret bord til fordel for en plet på kokkens tæller at et sæde blev taget, hver station arbejder flittigt til at føde et fuldt pakket værelse på mandag aften. Ironisk set sad der ved siden af ​​en forretningsmand fra Nashville, som også var bekendt med Gavins madlavning fra Cafe Boulud, en lignende fornemmelse som angår smagsoplevelser og præsentationer bragt tilbage til Minneapolis, der tyder på, at Chef Kaysen er nævnt blandt Amerikas mest talentfulde kokke, det var fra servere der afbalancerede humor med professionalisme, at brød blev serveret, en housemade Whole Wheat Sourdough minder om Keller's Epi på Bouchon, men bygget af lokalt malet mel og serveret med et liberalt smør af pisket smør. Beskrevet som en "Midwest" Restaurant, men sandsynligvis bedre tænkt som globalt påvirket og bygget på klassisk teknik, blev en risbold parfumeret med trøfler oven på Fontina Fondue opvågende ganen, det var snart derefter, at et bidrag fra De Store Søer gav dine middage med Croquettes af Walleye og Kartofler i stil af Brandade, hver enkelt givet levity af syren og saltet af Sauce Gribiche. Heldigvis lov til at prøve varer fra Bar menuen ud over større entrees og appetitvækkere, en lignende måde at bestille ansat hos Bellecour for at nyde mere sort, det var som Radiohead spillede overhead at "Sliders" featuring Duck Meatloaf lakeret i Tamarind Glaze ankom, den Selleri, der tjener til at holde rigdom i sjak, ligesom Radise og en Spritz Mango Eddike ville den generøse Skive Foie Gras, der ankom næste med stegte Gulerødder. På dette tidspunkt gør hårde valg, priser, der kan synes "høj for Minnesota" faktisk en handel for betydelige portioner af topkvalitet Meat and Produce forberedt med så opmærksomhed på detaljer, det var med eksplosiv - inducerende - god housemade Pasta og 'Nduja produceret på - stedet der smagede indpakket, blev programmet på dette tidspunkt vendt til kokke Diane Yang og Alexandra Motz, der havde travlt arbejdet uden knapt et øjebliks hvil hele aftenen. Tornet mellem fire valgmuligheder, men med begrænset kapacitet efter en lang dag, udsatte beslutningen således en server, der foreslog en gammel og en ny. Det er tilstrækkeligt at sige, at al den ros, der hylede Yang's Honey and Cream Cake, fortjener at genoverveje Tres Leches til være mindre søde og mere teksturelt overbevisende, mens en sort sesam svamp toppet i pulserende Concord Grape Sorbet og karamel fortsatte i samme vene som Kaysens plader ved at tage ingredienser, som ikke tidligere er set sammen, og at man undrer sig over, hvorfor ingen nogensinde har tænkt på det før. Efterbehandling med Petit Fours, Lemon Cake og forfriskende Pate de Fruit begge mindeværdige i slutningen af ​​et måltid, der ikke manglede højdepunkter, var det med en regning mindre end halvdelen, hvad man ville forvente i New York betalte at gæsterne gik afsted faktum, at ske og stabilt nemt kunne hvile på laurbærne som en "stor fisk i en lille dam" heldigvis slet ikke tilfældet, da Kaysen og hans team producerer mad, der ville spænde diners i et stort marked på enten kyst eller imellem.Mere

Dato for besøg: september 2018
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 54 hoteller i nærheden
Hewing Hotel
786 anmeldelser
0,26 km væk
TownePlace Suites Minneapolis Downtown/North Loop
221 anmeldelser
0,42 km væk
AC Hotel Minneapolis Downtown
306 anmeldelser
0,62 km væk
Nicollet Island Inn
216 anmeldelser
0,71 km væk
Restauranter i nærhedenSe 2.023 restauranter i nærheden
Red Cow North Loop
290 anmeldelser
0,26 km væk
Red Rabbit Minneapolis
141 anmeldelser
0,27 km væk
JD Hoyt's
245 anmeldelser
0,28 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 494 seværdigheder i nærheden
Modist Brewing
35 anmeldelser
0,58 km væk
Clockwerks Brewing
14 anmeldelser
0,56 km væk
Minneapolis Central Library
11 anmeldelser
0,55 km væk
Federal Reserve Bank of Minneapolis
6 anmeldelser
0,28 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Spoon and Stable.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering